100 Годишнината на ПФК "Левски" София

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

валкареджио
Контакти:

Re: Сектор “Б” се поклони на дядо и инвалид

Мнениеот валкареджио » 23 май 2014 12:48

dafquezz написа:Трябва да призная, въпреки че съм цесекар, искрено ме зарадва начина, по който левскарите се обединихте за празника си. Всичко стана толкова бързо и масово, и на пук на тежкото положение на отбора ви в момента, напук на Батков, Тонев и всякакви подобни уроди, съсипващи футбола ни.
Имате уважението ми. Надявам се скоро отново да се борим с вас за титлата, и в следващите 100 години да има Вечно дерби, защото вие сте единственият ни достоен противник на терена. Живи и здрави, празнувайте, кефете се, напийте се, повода е прекрасен. Честит празник!

това не може да е верно,ти не си от "червените" само се шегуваш!
аз толкова истинско пожелание от цесекар не съм очаквал.честно да си призная,живея в квартал в който повечето фенове са "червени" просто ти пириятелю не си от тях.те са злобни,подли,ненавиждащи всичко около тях.а може би си от онези 5% истински "армейци" които са станали "червени"фенове заради самата игра а не заради БКП и ДС.
БЪДИ ЖИВ И ЗДРАВ И СЕ РАДВАЙ НА УСПЕХИТЕ НА ЛЮБИМИЯ СИ ОТБОР.

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 23 май 2014 12:58

Kris_men2000 написа:Да си жив и здрав.Благодарим ти за добрите пожелания.Дано и ти така весело и с гордост да честваш сто годишнината на твоят любим отбор.Тогава и ние ще ви се радваме.

Дано доживеем. Дано дотогава поредната мутра да не е успяла да закрие я нас, я вас. Дано не сме се избили. Дано съвсем не забравим, че сме преди всичко хора. Дано поне малко се научим да уважаваме противника, да не ритаме падналия... да бъдем мъже.
Дано да дойде време, когато ще можем да гледаме мача заедно, без да се налага полицаите да са повече от нас.
Трябва да се научим, че всичко, което имаме да делим е на терена, и приключва с края на мача. На излизане от стадиона се връщаме към един живот, който е еднакво лайнян и за нас и за вас. Няма нужда да го правим още по-зле.
Дано дойде ден, когато и последното недоказало се в живота човече бъде пратено да си търси късмета някъде извън стадиона. Тогава нормалните хора може би ще имаме по-голямо желание да се върнем там, да заведем и децата си. Тогава ще имаме и истински футбол. Дано е преди нашата 100-годишнина :lol:

валкареджио, едно време баща ми ме заведе на ЦСКА - Ювентус, това беше първият ми мач, бил съм на 6-7 години. Бихме с 3:2. Такова нещо не може да не ти остави отпечатък за цял живот. Няколко дни след това ревах... е, като малко дете, на 7:1. Тая тръпка хване ли те веднъж, край.
Не е хубаво обаче да обобщаваме. Аз цесекар-комунист не познавам. Познавам истински комунисти, но никой от тях не се интересува от футбол. По същия начин не смятам, че целият сектор Б е съставен от безмозъчна, наркоманизирана сган, само защото една малка част е такава. Същото ядро го има и при нас. Ултрас-културата като цяло е неразбираема за мен, независимо от цвета. Разделението е последното нещо, от което имаме нужда в това трудно време, особено по напълно безсмислени линии, от типа на любим отбор.

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Re: "Времето е в нас и ние сме във времето"

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 23 май 2014 13:00

Нека в този ден всеки от нас си спомни поне за миг за всички наши любими хора обичащи приживе Левски не по-малко от нас! Днес те ще ни гледат отгоре и ще са със нас духом на стадиона! Само Левски!!!!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=MMgSn_pgrsc[/youtube]
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 23 май 2014 13:25

Честито 100-летие утре, приятно изкарване на юбилея тези дни и по-бързо да си стъпите на краката :!: 8-)
Изображение Изображение

Потребителски аватар
emigo73
Контакти:

Мнениеот emigo73 » 23 май 2014 13:31

Син до гроб_ написа:
BadBoy написа:За инвалида респект, но това с пенсионера леко се преекспонира, тъй като не знаем неговата пенсия каква е.
Пенсиите у нас са ниски, но има и такива с високи, баща ми взема 700лв пенсия

Баща ти какво е работил на младини: миньор?

По-скоро военен или милиционер. Както 90 процента от червените.

bacebojko
Контакти:

Мнениеот bacebojko » 23 май 2014 13:43

Честит юбилей на всички левскари!!!
Нека не забравяме един от най-сърцатите чужденци, играли в Левски - Далибор Драгич.
...и като играч, и като фен....

Потребителски аватар
bold
Контакти:

Мнениеот bold » 23 май 2014 14:20

russia написа:
Син до гроб_ написа:Приветствам за което, но се чудя дали ще издържиш до следобед?

Не ме подценявай! :)

в интерс на истината и мен ме изненада с изказването си,за което ти благодаря

petko.h.markov
Контакти:

Re: 100 Годишнината на ПФК "Левски" София

Мнениеот petko.h.markov » 23 май 2014 14:34

По време на страшният потоп,цар Соломон натоварил в една лодка по един представител от животинския свят.Да ги спаси и след потопа.Страшни вълни,гръмотевици,въобще страшно.Животните свити,уплашени мълчат,само магарето
започнало да реве.Лъвът го попитал"защо ревеш в този ад",а то му отговорило"аз ако сега не си покажа магарията-кога?"
Нека всички,които ще пишат след мен,първо прочетат това и после да драскат.
Честита 100 Годишнина!

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 23 май 2014 16:52

За съжаление ми остана едно билетче, към 17:40 тръгвам. Ако някой самотен иска билет за Б, да драсне ;)

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Мнениеот plamen_ol » 23 май 2014 17:26

Преди малко ходих да си взема билет за мача и за радост бяха останали за Б. Тъпото в случая е че билета го намерих на 2 в джоба ми - основната част и баркода са се разделили. Дали ще ме пуснат на мача с този билет (може да се види че номера е същия) или ще ме карат да си купя нов. Мнения?

Върни се в “Архив”