XXXVII кръг: Ботев - ЦСКА (плейофи) 0:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Dexter Lord
Контакти:

Re: XXXVII кръг: Ботев - ЦСКА (плейофи)

Мнениеот Dexter Lord » 11 май 2014 18:44

CSKA 78 написа:Жълтите днес много се напъваха в мач без никакво значение за тях,да не говорим,че не спестиха силите на нито един свой титуляр за финала за купата.Докато срещу лилавите излязоха с 7 резерви,когато имаха възможност за по-предно класиране.
В крайна сметка дали сме втори,или трети е без значение!ЦСКА ще играе в ЕКТ,докато подуенци ще гледат как ЦСКА играе по телевизията. :lol: :mrgreen:

Разбирачо, излезнахме без Анисе, Иршак и Хамза.
КРАСОТА,ВЯРА,БОРБА!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: XXXVII кръг: Ботев - ЦСКА (плейофи) 0:0

Мнениеот GOLEADOR » 11 май 2014 20:16

Това е най-слабия мач за ЦСКА през този сезон.Дали е заради неплатените премии и заплати или играчите вече се пазят и доиграват сезона не знам,но в тази среща даже не изпотиха фланелката.Стойчо да взима мерки и повече такива мачове да не виждам!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 11 май 2014 21:02

Без да ми е работа да давам оценки на ръководителите до голяма степен споделям горното мнение. Така не бива да продължава. Явно е че има нещо сбъркано в цялата схема и е видно с просто око, че правим мачове, които са под секва критика от към игра. Не ми се влиза в детайли, всеки поне малко разбиращ от тази простичка игра ще му стане ясно какво имам в предвид. Днешната среща също присъства в графата слаби срещи. Единственото ми успокоение е тегавия сезон, който имахме. От догодина обаче ако това се повтаря ще е спешно да се вземат мерки, и то крути от към треньорски фактори.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Re: XXXVII кръг: Ботев - ЦСКА (плейофи)

Мнениеот memnto » 12 май 2014 02:00

memnto написа:За кво не пусна Карачанаков а пуска тоя Галчев? Резултат ли пазим, или кво? :roll: Изображение

Някой има ли разумно обяснение? :roll:

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 12 май 2014 09:28

Сигурно не спазва режим, не си дава зор на тренировки....той си знае.Дано си е взел полука и видял къде му е грежката!
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
atanas7510
Контакти:

Мнениеот atanas7510 » 12 май 2014 13:54

Равностоен мач справедлив резултат.Тази полусезон гредите много помагат на Цска и все в важни мачове 2 пъти с Ботев с Левски с Литекс голове в последните минути но късмета е част от играта. Не мога да разбера глупостите на ръководството на Цска с расизма и искането за преиграване на мача.Защо Минев да не играе на финала Силва казва едно,Минев друго дума срещу дума някой от двамата лъже ок ама чак официално искане от ръководството на Цска малко прекаляват. Преиграване за фал в центъра на терена смешна работа.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 12 май 2014 14:03

atanas7510 написа:Равностоен мач справедлив резултат.Тази полусезон гредите много помагат на ЦСКА и все в важни мачове 2 пъти с ботев с Левски с Литекс голове в последните минути но късмета е част от играта. Не мога да разбера глупостите на ръководството на ЦСКА с расизма и искането за преиграване на мача.Защо Минджев да не играе на финала Силва казва едно,Минджев друго дума срещу дума някой от двамата лъже ок ама чак официално искане от ръководството на ЦСКА малко прекаляват. Преиграване за фал в центъра на терена смешна работа.

Каръка с гредите ни гони отдавна.В началото на сезона ни лишиха от 3 победи.В мача за титлата през 2012 с Лудите им счупихме вратата от удари в гредата.Ама на,съдба.Колкото до преиграването мисля,че има камери които са заснели някои от обидите на Минев.Но за преиграване на мача нищо не съм чул.Пък и мисля,че отбора на Ботев няма вина за простотията на един състезател.Да го накажат и толкова.Това е справедливо според мен.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 12 май 2014 14:35

Айде бе... Справедливо било. Нашите играчи като ги целят с банани, това що минава в графа "хвърлени предмети"? Лупи изпусна среброто и изнагля от злоба. Преигравания, наказания, дрън-дрън... Да е снимано от някоя камера и показано по телевизията? Не. Някой друг да е чул подобно нещо да е казано? Не. Да е описано от делегата на мача? Не. Лупи и Стойчо да си продават акциите и да не реват само.
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 12 май 2014 14:47

Веселин Минев изригна: Тони Силва лъже, ще го съдя!

Защитникът на Ботев (Пловдив) Веселин Минев категорично отрече твърденията на нападателя на ЦСКА Тони Силва, че го е обиждал на расистка основа в срещата между двата тима в Коматево вчера. Националът дори се закани да съди португалеца.

“Няма нищо подобно. Вярно е, че си разменихме остри думи, след като той на няколко пъти умишлено ме удари в единоборства. Обаче не съм го обиждал на расистка основа. Нито съм го наричал “маймуна”, нито пък съм му казвал да ходи за банани. Това са лъжи. Ако беше така, както той твърди, поне един от шестимата съдии на мача щеше да чуе това и да го опише в доклада. Обмислям да съдя Силва”, коментира Минев .
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 12 май 2014 15:42

Срещу Джаксън Менди има запис как е хвърлен банан от говедо, но никой не е*ава. В Испания може да глобяват с 10 хиляди евро, а тука да си затворят очите.

Върни се в “Архив”