Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Ivanov_95
Контакти:

Re: Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Мнениеот Ivanov_95 » 03 май 2014 14:39

ralka_levskarka написа:
Ivanov_95 написа:Ако Азар си тръгне се съмнявам,че ще намерим качествен негов заместник.Затова не вярвам да ходи някъде.Но ако се махне не знам кой може да вземем освен Ройс ..

Ройс да напусне Борусия? Засега не виждам как ще стане :roll:

То така се говореше и за Левандовски и Гьотце

NemanjaVidic
Контакти:

Мнениеот NemanjaVidic » 03 май 2014 14:49

usurper написа:Че той Азар няма къде да иде ;) Ако си мисли, че ПСЖ е голямата крачка в кариерата значи е много глупав. В Барса, Реал или Байерн няма да попада в групата за мача, не защото е слаб футболист, а защото няма да има къде да играе. Пък в Англия няма кой да го развие по- добре от Жозе ;) Аз лично се съмнявам Венгер, Пелегрини или Роджърс да го направят по- добър играч... С няколко думи: Азар няма да си ходи скоро. ;) :)

Е дайте го на нас :) С Мата ще си паснат перфектно :)

Потребителски аватар
riak4
Контакти:

Мнениеот riak4 » 03 май 2014 14:52

NemanjaVidic написа:
usurper написа:Че той Азар няма къде да иде ;) Ако си мисли, че ПСЖ е голямата крачка в кариерата значи е много глупав. В Барса, Реал или Байерн няма да попада в групата за мача, не защото е слаб футболист, а защото няма да има къде да играе. Пък в Англия няма кой да го развие по- добре от Жозе ;) Аз лично се съмнявам Венгер, Пелегрини или Роджърс да го направят по- добър играч... С няколко думи: Азар няма да си ходи скоро. ;) :)

Е дайте го на нас :) С Мата ще си паснат перфектно :)

Шегаджия/ :)
[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]

Потребителски аватар
gdlk
Контакти:

Мнениеот gdlk » 03 май 2014 14:53

Нормално и мен да ме карат да играя бек, а аз да съм едно от най-добрите крила и аз ще искам да се махна някъде където има перспектива. Първо Мата не си вършеше дефанзивната част сега и Азар ли? Аре стига глупости нали няма да се връщаме да играем с стил от 19 век?
и за първия гол на Атлетико обвинявате Азар ама там трябва да е Ашлито на аут линията а Азар да е някъде пред наказателното защото ако се вземе топката да има възможност за контра. То ако той е на аут линията с кой тогава ще я правят тая контра ?

Потребителски аватар
peps***
Контакти:

Мнениеот peps*** » 03 май 2014 15:05

Според мен Азар израстна именно този сезон за Челси под ръководството на Моуриньо и е доста глупаво от негова страна да прави каквито и да е коментари относно решенията на треньора. Аз също мисля, че крилата са длъжни да помагат на беговете, и че Шурле и Вилиан се справят по- добре с тази част от играта. Ако Азар подобри този компонент ще стане още ПО- ДОБЪР от сега!
Chelsea***
Aerosmith***
Scarlett Johansson***

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 03 май 2014 15:10

gdlk написа:Нормално и мен да ме карат да играя бек, а аз да съм едно от най-добрите крила и аз ще искам да се махна някъде където има перспектива. Първо Мата не си вършеше дефанзивната част сега и Азар ли? Аре стига глупости нали няма да се връщаме да играем с стил от 19 век?
и за първия гол на Атлетико обвинявате Азар ама там трябва да е Ашлито на аут линията а Азар да е някъде пред наказателното защото ако се вземе топката да има възможност за контра. То ако той е на аут линията с кой тогава ще я правят тая контра ?

Азар е най-добрия ни играч за сезона, кой мислиш, че е "виновен" за това?!
Бенитес, РДМ?
още в реално време докато течеше мача, гледах го с един приятел, който беше абсолютно безпристрастен в мача, забеляза пръв как Азар е основния виновник за изравнителния и може би най-важен гол за Атлетико.
Значи Дрогба може да се връща в наказателното поле при статични положения, да изчиства топката, а и не само Дидие, Торес също се раздава в защита, Ето'о...
да давам ли примери за офанзивните играчи на Атлетико какво вършат в защита?! Диего Коста?
ама Азар няма право, само да играе крило и толкова, а това, че се е крил сума ти мачове, и пак му се е давало шанс?! Шурле получи ли толкова шанс, колкото Азар?
И Моуриньо не е прав, така да напада негов играч в медиите, просто Жозе сгреши също!

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 03 май 2014 16:16

Според мен и Азар,и Моуриньо имат вина в случая.А и егото им е голямо и на двамата.На единият разбираемо не му харесва стила на игра и това,че едва ли не от него се очаква да прави всичко в нападение.А и ако аз имах таланта и качествата на Азар щях да предпочета съвсем различен начин на игра.Но пък и Жозе е прав - всеки трябва да работи и в защита,и в нападение.А Азар спестява първото понякога.Пък и не е ли по-добре да се изяснят лично с Жозе,а не да говори чрез пресата.Не мога да взема страна,но се надявам да се разберат,защото играчи като Азар са 1 на 1 000 000.
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 03 май 2014 16:25

В Англия подобни изявления в пресата се раздухват излишно. Просто такъв е манталитетът на техните журналисти, опитват се да изкарат сензацията, подпитват, подстрекават човека да каже нещо пикантно. А Жозе и Азар са доста любопитен материал, особено в момента. Аз се надявам те да се изяснят насаме и да излезнат на пресконференция, или поне да дадат изявление, че всичко е наред. Наистина излишно се навираме в окото на бурята, когато напрежението трябва да е при други.
Моу винаги е флиртувал с медиите, доста пъти това е помагало на неговия отбор и сега беше нужно да даде публичен отговор на Азар и Луис. Но и той трябва поне малко да преглътне своето его и да не изпуска съблекалнята, както стана в Мадрид, защото нищо добро не произтича от това.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Ivanov_95
Контакти:

Мнениеот Ivanov_95 » 03 май 2014 20:50

Колкото и спекулации да има не вярвам Моу да изпусне играча който цял сезон му е титуляр и играе най-добре.Просто Жозе не е глупав за да направи такава глупост.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 03 май 2014 21:03

Ако Еден ще ходи в ПСЖ, да дават Лавеци + 50 милки, и можеби ще си помислим. :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Върни се в “Архив”