gdlk написа:Нормално и мен да ме карат да играя бек, а аз да съм едно от най-добрите крила и аз ще искам да се махна някъде където има перспектива. Първо Мата не си вършеше дефанзивната част сега и Азар ли? Аре стига глупости нали няма да се връщаме да играем с стил от 19 век?
и за първия гол на Атлетико обвинявате Азар ама там трябва да е Ашлито на аут линията а Азар да е някъде пред наказателното защото ако се вземе топката да има възможност за контра. То ако той е на аут линията с кой тогава ще я правят тая контра ?
Азар е най-добрия ни играч за сезона, кой мислиш, че е "виновен" за това?!
Бенитес, РДМ?
още в реално време докато течеше мача, гледах го с един приятел, който беше абсолютно безпристрастен в мача, забеляза пръв как Азар е основния виновник за изравнителния и може би най-важен гол за Атлетико.
Значи Дрогба може да се връща в наказателното поле при статични положения, да изчиства топката, а и не само Дидие, Торес също се раздава в защита, Ето'о...
да давам ли примери за офанзивните играчи на Атлетико какво вършат в защита?! Диего Коста?
ама Азар няма право, само да играе крило и толкова, а това, че се е крил сума ти мачове, и пак му се е давало шанс?! Шурле получи ли толкова шанс, колкото Азар?
И Моуриньо не е прав, така да напада негов играч в медиите, просто Жозе сгреши също!