DmG написа:LevskiZavinagi написа:С този анти футбол толкова. Казах ви го още в началото, но всички си обичате Моу - няма нищо лошо в това, носете си го на ръце. Факт е, че заради него Челси тази година ще вземе пълната калъфка. Като минем през отделните купи и подценяването им като важност, смешните изцепки срещу слабите отбори в Англия и тази анти-игра в ШЛ. Специален или не - изложи се и то доста. Другият път да пусне Калас и Матич + още 2-3 дефанзивни и да си джитка с любимеца си Ето'о. Не злорадствам, но това са фактите. Вие си го защитавайте, а той ще си ви дърпа надолу и това е. Мое мнение, не ангажирам никой с него. Челси с тези играчи имаше доста повече потенциал, но нещо все липсваше. Иначе заслужена победа на Атлетико. Играха по-добре и в двата мача, няма как да им се отрече, че това е страхотна година за тях, но ще изчакат още една за спечелването на ШЛ, защото десетата идва в МАДРИД! (РЕАЛ)
Ебаси и злобата , ето затова няма да си оправим държавата , всеки гледа да плюе по другите , всеки гледа да открадне нещо и затова ни таковат турците и националните предатели-комунисти ...
А за нещастниците , които разбират повече от Моу и другите СУПЕР ПРОФЕСИОНАЛИСТИ - въобще няма да им коментирам глупостите .
Къде видя злоба бре, приятелю? Между редовете ли четеш? Аман от слепци братче. Ти едно му обясняваш, той неговото си знае и си тъпче, аман. Хайде с здраве!
@Santiago Munezz - Ти въобще прочел ли си какво съм написал или си имаш готови реплики и си ги пускаш след всяко по-дълго съобщение? (Не ми отговаряй, не изгарям от желание да знам)