ШЛ: 1/2 финал: Челси - Атлети (0:0)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
LevskiZavinagi
Контакти:

Re: ШЛ: 1/2 финал: Челси - Атлети (0:0)

Мнениеот LevskiZavinagi » 01 май 2014 12:52

DmG написа:
LevskiZavinagi написа:С този анти футбол толкова. Казах ви го още в началото, но всички си обичате Моу - няма нищо лошо в това, носете си го на ръце. Факт е, че заради него Челси тази година ще вземе пълната калъфка. Като минем през отделните купи и подценяването им като важност, смешните изцепки срещу слабите отбори в Англия и тази анти-игра в ШЛ. Специален или не - изложи се и то доста. Другият път да пусне Калас и Матич + още 2-3 дефанзивни и да си джитка с любимеца си Ето'о. Не злорадствам, но това са фактите. Вие си го защитавайте, а той ще си ви дърпа надолу и това е. Мое мнение, не ангажирам никой с него. Челси с тези играчи имаше доста повече потенциал, но нещо все липсваше. Иначе заслужена победа на Атлетико. Играха по-добре и в двата мача, няма как да им се отрече, че това е страхотна година за тях, но ще изчакат още една за спечелването на ШЛ, защото десетата идва в МАДРИД! (РЕАЛ) :mrgreen:

Ебаси и злобата , ето затова няма да си оправим държавата , всеки гледа да плюе по другите , всеки гледа да открадне нещо и затова ни таковат турците и националните предатели-комунисти ...
А за нещастниците , които разбират повече от Моу и другите СУПЕР ПРОФЕСИОНАЛИСТИ - въобще няма да им коментирам глупостите .

Къде видя злоба бре, приятелю? Между редовете ли четеш? Аман от слепци братче. Ти едно му обясняваш, той неговото си знае и си тъпче, аман. Хайде с здраве!

@Santiago Munezz - Ти въобще прочел ли си какво съм написал или си имаш готови реплики и си ги пускаш след всяко по-дълго съобщение? (Не ми отговаряй, не изгарям от желание да знам)
Изображение

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 01 май 2014 13:13

Остава да видим мъж ли е Моуриньо и ще си подаде ли оставката, както обеща при нулева година.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Потребителски аватар
DY1997
Контакти:

Мнениеот DY1997 » 01 май 2014 13:19

cska-632 написа:Остава да видим мъж ли е Моуриньо и ще си подаде ли оставката, както обеща при нулева година.

Обещанието му беше за две нулеви години. ;)

Потребителски аватар
falcao
Контакти:

Мнениеот falcao » 01 май 2014 13:28

Santiago Munezz написа:Смазаха ни от първата до последната минута до сега не помня в мач от ШЛ на Моста някой да ни е надигравал така категорично,то и за това не ме е и чак толкова яд след тази загуба,лошото е че сега хейтърите няма да млъкнат няколко месеца,но ще ги изтърпиме :lol: .Иначе още в началото си пролича,че нещо куца в отбора и няма нужния синхрон и баланс в играта,а и отзад също бяхме много несигурни.За мен изгубихме мача в средата на терена,където бавните Рамирес и Луиз просто бяха смачкани и само чистиха топката на посоки.Голяма грешка беше,че Оскар не игра,незнам защо не взе участие и в двата мача,но и в колкото и слаба форма да е той може да задържи топката,да успокои играта и да внесе малко ред в средата на терена,много повече отколкото дърводелеца Рамирес.И все пак въпреки слабата игра,имахме някои много добри шанса за гол най-вече от статични положения,но Куртоа се справи блестящо.
Честито на Атлети и феновете им,Чоло е голям,а и е изградил невероятен отбор,дано спечели дубъл!

Оскар е с контузия и затова не е играл последните мачове.
Chelsea, Boys in blue!
Chelsea! Chelsea! We love you!
Chelsea! Our love is true!
No one can stop us now!

Chelsea! We're the team!
Chelsea! Chelsea!
We're the dream!
Chelsea! We're supreme!
No one can stop us now!

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 01 май 2014 13:32

falcao написа:
Santiago Munezz написа:Смазаха ни от първата до последната минута до сега не помня в мач от ШЛ на Моста някой да ни е надигравал така категорично,то и за това не ме е и чак толкова яд след тази загуба,лошото е че сега хейтърите няма да млъкнат няколко месеца,но ще ги изтърпиме :lol: .Иначе още в началото си пролича,че нещо куца в отбора и няма нужния синхрон и баланс в играта,а и отзад също бяхме много несигурни.За мен изгубихме мача в средата на терена,където бавните Рамирес и Луиз просто бяха смачкани и само чистиха топката на посоки.Голяма грешка беше,че Оскар не игра,незнам защо не взе участие и в двата мача,но и в колкото и слаба форма да е той може да задържи топката,да успокои играта и да внесе малко ред в средата на терена,много повече отколкото дърводелеца Рамирес.И все пак въпреки слабата игра,имахме някои много добри шанса за гол най-вече от статични положения,но Куртоа се справи блестящо.
Честито на Атлети и феновете им,Чоло е голям,а и е изградил невероятен отбор,дано спечели дубъл!

Оскар е с контузия и затова не е играл последните мачове.

Да,впоследствие разбрах!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 01 май 2014 15:33

Много, много глупава постъпка на Ето'о. Такъв футболист, на такова ниво няма право на такова безумие.

Между другото,той на няколко пъти през сезона направи подобни приоми в наказателното поле! Срещу Суаерс и Керъл му се размина,но тук вече нямаше начин да се пропусне подобно нещо ;)

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 01 май 2014 17:18

Сардукар, не знам какво толкова му харесваш на Моуриньо. Да беше някакъв наистина специален треньор, а той е един самопровъзгласил се за такъв. А всички помним как стигна до онзи финал в Гелзенкирхен. Колко съдийски реверанса получи? Във всички фази на елиминациите, в най - важните моменти. Призна ли си после, че са свирили в негова полза? Не. Направи се на най - великия. Анчелоти е в пъти по - велик от португалеца и това го виждат всички обективни привърженици. Сега е много вероятно да вдигне отново купата, макар и с чуждестранен за него отбор. Това е.
Карло бил такъв, онакъв... Бил вечно втори, бил неудачник...
Браво! Толкова го подиграваха преди време, но с годините той се доказа като един от най - великите изобщо в историята на футбола.
Моуриньо какво доказа? Че е цар на манипулациите, че печели с измама. Така всеки може, но дали подобна радост е истинска?
Виж Симеоне! Ето това е треньор. Леко нахално се държи, но не прекрачва границата. Браво!
Веднъж победи "Ливърпул" в голям мач и радостта му беше огромна. Защо си спомням, че загуби два далеч по - решаващи двубоя на полуфиналите от същия съперник? Тогава пак съдиите му бяха виновни, но той никога не е.
Дано на Моуриньо му забранят доживот да бъде треньор! Той само предизвиква скандали, конфликти, спорове, сигурно провокира и убийства, самоубийства и какво ли още не с поведението си.
ВЪН ОТ ФУТБОЛА!
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
terry_lampard
Контакти:

Мнениеот terry_lampard » 01 май 2014 17:25

daniel875 написа:ВЪН ОТ ФУТБОЛА!

И кой, ти ли ще влезеш кретен? :lol:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/875/5805875X.jpg[/wrapimg] [wrapimg=]http://prikachi.com/images/879/5805879E.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://static.guim.co.uk/sys-images/Football/Pix/pictures/2011/1/21/1295626128777/Frank-Lampard-and-John-Te-007.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 01 май 2014 17:30

Остави го, той просто не е добре.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

iliyan

Мнениеот iliyan » 01 май 2014 17:51

Аз няма спомен Моу отнякъде да си е тръгнал нормално ! Той без скандал не може да живее ;) Въпроса е дали Роман ще му бие сега шута или ще остави още една 1г ;)
И като гледам явно шефа на лондонското метро му е отказал 2-те мотриси :lol: :lol: :lol:
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Върни се в “Архив”