XXXV кръг: Лудогорец - ЦСКА (плейофи) - 1:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Re: XXXV кръг: Лудогорец - ЦСКА (плейофи)

Мнениеот alexdb » 30 апр 2014 22:40

гражданин от село написа:
alexdb написа:Глупакът е на майка ти сина и :) Казах ти, бегай пазарувай акции, че останаха 10 дена и 1,200 млн. непродадена хартия. В група ви ЗОВЕ :twisted:

Мунчо,вече ти писах да не изпол(зуваш) заучени клишета,а да впрегнеш собственият си мозък(ако го имаш,разбира се). ;)

:mrgreen: Ужасно тъпо парче, но нормално. Както многократно са казали хората - "Свински акъл, свинска му работа" :mrgreen:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 30 апр 2014 22:50

От тоя мач ми станаха ясни две неща- Безяк е най-голямото дърво, а Мисиджан е 5 класи под Гари Родригез.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 30 апр 2014 22:52

W84me написа:От тоя мач ми станаха ясни две неща- Безяк е най-голямото дърво, а Мисиджан е 5 класи под Гари Родригез.

И само заради съдиите Левски е .. с колко точки зад Лудогорец?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 30 апр 2014 22:53

Кашчей написа:
W84me написа:От тоя мач ми станаха ясни две неща- Безяк е най-голямото дърво, а Мисиджан е 5 класи под Гари Родригез.

Родригез в Левски ли играе? И въобще къде видя Левски в мнението ми?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Andrew Eldritch

Мнениеот Andrew Eldritch » 30 апр 2014 22:54

Кашчей написа:

Това твое твърдение ли е?
It's a small world and it smells bad
I'd buy another if I had
Back
What I paid
For another motherfucker in a motorcade

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 30 апр 2014 22:57

Logical person написа:
САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:Главният виновник за загубата е Стойчо Стоев Младенов.Аз го казах и преди мача, ЦСКА няма какво да губи в този мач и трябва да поглежда по-смело към вратата на Лудогорец,а Стойчо за пореден път доказва,че иска цял мач да сме в защита и да биеме клизмарската... в Европа с подобна игра и начин на провеждане на мача сме загубени.

Тактиката беше правилна. Иначе в Европа с такава игра след малко Челси ще отидат на финал, където ще спечелят.

Отговарям и на двамата цитирали ме и на няколкото фена на Подуене,които нещо са си подали главиците от мишата дупка.Тактиката може и да е удачна,но неможе да сравняваш двете неща тъй като ние не създаваме почти нищо като положения и то не само в този мач нека си припомним този с Локомотив,но аз не правя трагедии и никъде не съм споменал,Стойчо вън или нещо от сорта,защото в тази тежка ситуация за клуба,а тя наистина и в този момент е точно толкова тежка,колкото беше и преди 9-10 месеца няма по-добър вариант от Стойчо при това положение.Друго обаче щеше да е мнението и желанието ми ако бяхме стабилен клуб тьй като Стою ми е напълно ясен от много време насам,ясен ми е като манталитет.Заслужава уважение за унижението,което причини на юбилярите от сухата река,но ако това ще ни топли години наред...

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 30 апр 2014 23:01

Andrew Eldritch написа:
Кашчей написа:

Това твое твърдение ли е?

Не, не е мое. Определено, вие и ЦСКА губите само и единствено заради съдиите. Нищо друго не е причина да загубите мач, нали?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
actrus
Контакти:

Мнениеот actrus » 30 апр 2014 23:26

Г-да ЦСКА-ри хаиде веднъж приемете ,че ви надиграхме тотално.За цял мач(90 мин) два пъти минахте центъра, автобусите от столицата с номера №1-0,№2-0,№3-0 бяха паркирани пред ОхБоли, и вие ми говорите за преимущуство,съдия ...и т.н.Вальо Илиев говори,че нещо ни липсва.Какво ли.Смееееешееееен е.Шампионска купа ли.Лига Европа ли.Има и пичове между феновете на ЦСКА,които си признаха,че бяха по-слаби.ЕЕЕЕЕ какво пък живота продължава.

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 30 апр 2014 23:29

ами то и за това Гари Родригес си играе като титуляр в премиера девизион ,а Вура тъпче из дискотеките на разград всяка нощ ,че чак до зори
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 30 апр 2014 23:35

actrus написа:Г-да ЦСКА-ри хаиде веднъж приемете ,че ви надиграхме тотално.За цял мач(90 мин) два пъти минахте центъра, автобусите от столицата с номера №1-0,№2-0,№3-0 бяха паркирани пред ОхБоли, и вие ми говорите за преимущуство,съдия ...и т.н.Вальо Илиев говори,че нещо ни липсва.Какво ли.Смееееешееееен е.Шампионска купа ли.Лига Европа ли.Има и пичове между феновете на ЦСКА,които си признаха,че бяха по-слаби.ЕЕЕЕЕ какво пък живота продължава.

Е,много сте яки!Затова изчакахте Апата да се контузи, да излезе извън терена, за да вкарате гол от неговата зона!Иначе за цял мач си цъкате тики-така като Байерн Мюнхен,но полза никаква!
Класа сте просто!
Ще ви гледаме в предварителните кръгове на ШЛ и с тази игра,която показвате-яко ще ви се смеем!! :lol: :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Върни се в “Архив”