XXXV кръг: Лудогорец - ЦСКА (плейофи) - 1:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- batmanlevski
- Контакти:
Re: XXXV кръг: Лудогорец - ЦСКА (плейофи)
съдята отне победата на цска ,първо не отмени гола на лудогорец както правеше когато цска игра с Левски и им вкарваше и второ не даде дузпа за цска както правеше като играеха с Левски ,такива съдий нямат право да свирят на цска
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
Venko123 написа:САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:Главният виновник за загубата е Стойчо Стоев Младенов.Аз го казах и преди мача, ЦСКА няма какво да губи в този мач и трябва да поглежда по-смело към вратата на Лудогорец,а Стойчо за пореден път доказва,че иска цял мач да сме в защита и да биеме клизмарската... в Европа с подобна игра и начин на провеждане на мача сме загубени.
Тактиката горе долу беше правилна, просто при нас липсва класа. С такава игра няколко отбора на Моуриньо спечелиха ШЛ...
Нерде Моуриньо, нерде Стою

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- edmon_dantes
- Контакти:
САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:Главният виновник за загубата е Стойчо Стоев Младенов.Аз го казах и преди мача, ЦСКА няма какво да губи в този мач и трябва да поглежда по-смело към вратата на Лудогорец,а Стойчо за пореден път доказва,че иска цял мач да сме в защита и да биеме клизмарската... в Европа с подобна игра и начин на провеждане на мача сме загубени.
Поздравявам те за това мнение, колега. Поне гледаш реално на нещата. И аз мисля, че Младенов игра страхливо за пореден път. Дори с човек повече не усили атаката при положение, че нищо не губи. А иначе Лудогорец не играха кой знае колко силно. А тук някой спомена, че този мач са играели като в лига Европа

ЛЕВСКАР ДО ГРОБ

RedeviL написа:И какво... до там ли ни опря първенството!? Една адски грозна и непривлекателна продукция пред полупразни (силно казано) трибуни с отдавна предизвестен край.. Ми честно казано предпочитам "кървавия гол" на Гонзо, когато се решаваше титлата, а ние ви мачкахме цял мач, но въпреки това загубихме тежко или пък победите над Леверкузен, когато в първия мач си скъсахме на контри, а във втория пред претъпканите трибуни на Армията им изнесохме лекция по футбол! Сега вече я няма онази тръпка, ако ме разбираш за какво ти говоря, а съм абсоютно сигурен, че ме разбираш!
Това е факт. Тръпка няма и даже бъзик не става, щото повечето не ги боли фара, и с основание! Ти вярваш ли че аз, преди дерби от предния ден ме свиваше стомаха, пък дискутирахме, чертаехме стратегии, вълнения... А последното даже не бях на стадиона-на вилата заспах с малкия следобед в стаята и щях да пропусна началото. Аз, дето на 9-майското дерби бях с жената бременна в сектор Б( че Шейново е на две крачки оттам

СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Logical person написа:Andrew Eldritch написа:Някой да знае какви гъби яде специалиста от с. Плоски? Сигурно е на тежки халюциногени, защото пак съдиите били виновни за загубата.Тук съдийството няма какво да го коментирам. Фалче, напред, напред и всяка спорна топка е за тях
Къде твърди подобно нещо ?
Кога Стойчо, по негови думи, е загубил, защото е по-слаб или защото не е избрал правилна тактика за дадения мач?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
-
alexdb написа:Глупакът е на майка ти сина иКазах ти, бегай пазарувай акции, че останаха 10 дена и 1,200 млн. непродадена хартия. В група ви ЗОВЕ
Мунчо,вече ти писах да не изпол(зуваш) заучени клишета,а да впрегнеш собственият си мозък(ако го имаш,разбира се).

Господа , какво по дяволите беше това "Разград е червен"? Изборите са далече..
Поне един път приемете загубата мъжки,а не да храните Стойчо или играчите ! путки такива
Deluxx написа:Поне един път приемете загубата мъжки,а не да храните Стойчо или играчите ! путки такива
Евала бе!
-
- Контакти:
Съдията ли бил пак виновен....ааа га ядохте кифтетата ни ривахте.....
Лудогорец щом е в криза, представям си ако не бяха.
Нека букмейкърите приемат за залози, дали ЦСКА скоро ще победи ''лудите''
Лудогорец щом е в криза, представям си ако не бяха.
Нека букмейкърите приемат за залози, дали ЦСКА скоро ще победи ''лудите''
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”