XXXV кръг: Лудогорец - ЦСКА (плейофи) - 1:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Re: XXXV кръг: Лудогорец - ЦСКА (плейофи)

Мнениеот batmanlevski » 30 апр 2014 21:53

съдята отне победата на цска ,първо не отмени гола на лудогорец както правеше когато цска игра с Левски и им вкарваше и второ не даде дузпа за цска както правеше като играеха с Левски ,такива съдий нямат право да свирят на цска
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 30 апр 2014 22:00

Venko123 написа:
САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:Главният виновник за загубата е Стойчо Стоев Младенов.Аз го казах и преди мача, ЦСКА няма какво да губи в този мач и трябва да поглежда по-смело към вратата на Лудогорец,а Стойчо за пореден път доказва,че иска цял мач да сме в защита и да биеме клизмарската... в Европа с подобна игра и начин на провеждане на мача сме загубени.

Тактиката горе долу беше правилна, просто при нас липсва класа. С такава игра няколко отбора на Моуриньо спечелиха ШЛ...

Нерде Моуриньо, нерде Стою :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 30 апр 2014 22:01

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:Главният виновник за загубата е Стойчо Стоев Младенов.Аз го казах и преди мача, ЦСКА няма какво да губи в този мач и трябва да поглежда по-смело към вратата на Лудогорец,а Стойчо за пореден път доказва,че иска цял мач да сме в защита и да биеме клизмарската... в Европа с подобна игра и начин на провеждане на мача сме загубени.

Поздравявам те за това мнение, колега. Поне гледаш реално на нещата. И аз мисля, че Младенов игра страхливо за пореден път. Дори с човек повече не усили атаката при положение, че нищо не губи. А иначе Лудогорец не играха кой знае колко силно. А тук някой спомена, че този мач са играели като в лига Европа :mrgreen: :mrgreen:
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 30 апр 2014 22:03

RedeviL написа:И какво... до там ли ни опря първенството!? Една адски грозна и непривлекателна продукция пред полупразни (силно казано) трибуни с отдавна предизвестен край.. Ми честно казано предпочитам "кървавия гол" на Гонзо, когато се решаваше титлата, а ние ви мачкахме цял мач, но въпреки това загубихме тежко или пък победите над Леверкузен, когато в първия мач си скъсахме на контри, а във втория пред претъпканите трибуни на Армията им изнесохме лекция по футбол! Сега вече я няма онази тръпка, ако ме разбираш за какво ти говоря, а съм абсоютно сигурен, че ме разбираш! ;)

Това е факт. Тръпка няма и даже бъзик не става, щото повечето не ги боли фара, и с основание! Ти вярваш ли че аз, преди дерби от предния ден ме свиваше стомаха, пък дискутирахме, чертаехме стратегии, вълнения... А последното даже не бях на стадиона-на вилата заспах с малкия следобед в стаята и щях да пропусна началото. Аз, дето на 9-майското дерби бях с жената бременна в сектор Б( че Шейново е на две крачки оттам :) )!!! Дето съм обиколил 30 стадиона в Европа и България 20 пъти заради Левски.... Няма тръпка, няма нищо. На Ливърпул-Челси се вълнувах пет пъти повече. Тва да плащаш сума пари на на такива и да те бият като тъпан, не го разбирам. Но много задълбахме...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 30 апр 2014 22:05

Logical person написа:
Andrew Eldritch написа:Някой да знае какви гъби яде специалиста от с. Плоски? Сигурно е на тежки халюциногени, защото пак съдиите били виновни за загубата.
Тук съдийството няма какво да го коментирам. Фалче, напред, напред и всяка спорна топка е за тях

Къде твърди подобно нещо ?

Кога Стойчо, по негови думи, е загубил, защото е по-слаб или защото не е избрал правилна тактика за дадения мач?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 30 апр 2014 22:05

alexdb написа:Глупакът е на майка ти сина и :) Казах ти, бегай пазарувай акции, че останаха 10 дена и 1,200 млн. непродадена хартия. В група ви ЗОВЕ :twisted:

Мунчо,вече ти писах да не изпол(зуваш) заучени клишета,а да впрегнеш собственият си мозък(ако го имаш,разбира се). ;)

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 30 апр 2014 22:07

Господа , какво по дяволите беше това "Разград е червен"? Изборите са далече..

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 30 апр 2014 22:10

Поне един път приемете загубата мъжки,а не да храните Стойчо или играчите ! путки такива

Потребителски аватар
Shadowww
Контакти:

Мнениеот Shadowww » 30 апр 2014 22:16

Deluxx написа:Поне един път приемете загубата мъжки,а не да храните Стойчо или играчите ! путки такива

Евала бе!

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 30 апр 2014 22:34

Съдията ли бил пак виновен....ааа га ядохте кифтетата ни ривахте.....
Лудогорец щом е в криза, представям си ако не бяха.
Нека букмейкърите приемат за залози, дали ЦСКА скоро ще победи ''лудите''
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Върни се в “Архив”