sin4ec написа:delqnski47 написа:То че заслужават са шампиони заслужават!Ама гледам тука левскарите четкат Лудогорец и се чудя на следното нещо:
Защо като Лудогорец играе в евротурнирите са на обратното мнение и са тотално против тях?Пълен парадокс!
Че кой пък ги четка? Днес си бяха по-добри и биха-или айде, да го кажем, че бяха по-малко слаби от вас. Те и на нас без дузпата щяха да ни вкарат гол на Макавей, Гонзо къде ги хване-там ги плакне, имат поне 7-8 съдийски точки в актива. Но това са реалностите, те единствено играят нещо като футбол. Останалите, да прощаваш, ама друг спорт практикуват без изключение. Кой да е първи, Литекс ли, или вие? Ами не става. Реално са заслужено шампиони, вие си решавате второто място с Литекс( там може да получите неочаквано рамо накрая, щото ний ще ги окъпем в Ловеч). Всичко е ясно.
И какво... до там ли ни опря първенството!? Една адски грозна и непривлекателна продукция пред полупразни (силно казано) трибуни с отдавна предизвестен край.. Ми честно казано предпочитам "кървавия гол" на Гонзо, когато се решаваше титлата, а ние ви мачкахме цял мач, но въпреки това загубихме тежко или пък победите над Леверкузен, когато в първия мач си скъсахме на контри, а във втория пред претъпканите трибуни на Армията им изнесохме лекция по футбол! Сега вече я няма онази тръпка, ако ме разбираш за какво ти говоря, а съм абсоютно сигурен, че ме разбираш!