Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот Tommi » 30 апр 2014 13:15

vaskonti написа:
Tommi написа:
vaskonti написа:С две думи - тоя "спор" се води не за друго, а заради самата формулировка - какво значело "финализирана сделка". Да, това е изключително съществен спор. Общата катринка, значението и самият контекст на тази новина нямат никакво значение, много по-важно е точно как е съобщено... :|

Заради тази формулировка изобщо не се разбира какво всъщност се случва (се е случило). Това коментираме (коментираме, а не спорим).

Кое точно не разбираш? Не разбираш, че човека си е купил 200 000 акции ли? Според официалната информация тези акции са от емисията, а не от уставния капитал. До доказване на нещо друго, това е истината - нещата неминуемо ще се изяснят още другата седмица.

Не разбирам какви акции си е купил и как е финализирана сделката. Което всъщност е цялото съобщение. За мен истината е истина, когато е доказана. Но всеки може да вярва, на която си иска истина.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 30 апр 2014 13:18

А теб какво те вълнува от кои акции е купил? И дали е купил изобщо? И дали смята да купува? И 1 акция ли е купил или 100к?
М?

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 30 апр 2014 13:19

memnto написа:А теб какво те вълнува от кои акции е купил? И дали е купил изобщо? И дали смята да купува? И 1 акция ли е купил или 100к?
М?

Просто си коментирам.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 30 апр 2014 13:22

месокомбинат "Родопа" написа:От борсата са. Поне това знам. Инфото е от купувача, не от нашите.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 30 апр 2014 14:44

Не знам какво ги интересува сините от кои акции са купени? Точно така, и на мен ми казаха, че са тези от борсата.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 30 апр 2014 14:50

Venko123 написа:Не знам какво ги интересува сините от кои акции са купени? Точно така, и на мен ми казаха, че са тези от борсата.

На мен пък Кашчей ми каза, че са от 1 лев. :mrgreen: Излъгали са те нещо. :x :mrgreen:

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 30 апр 2014 15:52

Tommi написа:
vaskonti написа:
Tommi написа:
vaskonti написа:С две думи - тоя "спор" се води не за друго, а заради самата формулировка - какво значело "финализирана сделка". Да, това е изключително съществен спор. Общата катринка, значението и самият контекст на тази новина нямат никакво значение, много по-важно е точно как е съобщено... :|

Заради тази формулировка изобщо не се разбира какво всъщност се случва (се е случило). Това коментираме (коментираме, а не спорим).

Кое точно не разбираш? Не разбираш, че човека си е купил 200 000 акции ли? Според официалната информация тези акции са от емисията, а не от уставния капитал. До доказване на нещо друго, това е истината - нещата неминуемо ще се изяснят още другата седмица.

Не разбирам какви акции си е купил и как е финализирана сделката. Което всъщност е цялото съобщение. За мен истината е истина, когато е доказана. Но всеки може да вярва, на която си иска истина.

Купил си е акции на ЦСКА. Останалото са подробности, от които вероятно биха се интересували статистици, ревизори и тем подобни. А на бас на всичко, че ти не си нито статистик, нито ревизор, на когото предстои да прави одит на ЦСКА? Ако чак толкова те интересува конкретна думичка в съобщението, изчакваш другата седмица и те ти(ви) стане ясно. Евентуално...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 30 апр 2014 16:22

Манджуков обяви, че е купил 600 000 акции на ЦСКА. Ако е закупил толкова защо официалните дани показват, че са закупени 233 939 акции? Вчера някакъв бил купил 195 583 акции, а това пак не е отразено на БФБ. Във феята на зъбките вярвате ли? На БФБ трябва официално да са продадени 1 029 522 акции! Някой много ни пързаля.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Шеф на "Трейс" купи 195 000 акции на ЦСКА

Мнениеот TristaNNN » 30 апр 2014 16:44

Venko123 написа:Парите ще бъдат върнати на хората. Без комисионните разбира се, те остават за бат Стойо :mrgreen: :lol:

А знаеш ли случайно как точно ще стане това, че никъде в нета не открих информация? Хората ще се редят на опашка да си върнат парите с ценните хартийки ли? :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Andrew Eldritch

Мнениеот Andrew Eldritch » 30 апр 2014 17:05

cska-632 написа:Манджуков обяви, че е купил 600 000 акции на ЦСКА. Ако е закупил толкова защо официалните дани показват, че са закупени 233 939 акции? Вчера някакъв бил купил 195 583 акции, а това пак не е отразено на БФБ. Във феята на зъбките вярвате ли? На БФБ трябва официално да са продадени 1 029 522 акции! Някой много ни пързаля.

Голяма грешка допускаш с този коментар. Ей сега те обявиха за враг с партиен билет и ще ти организират Народен съд с отлъчване от сектата на Лупи феновете.
It's a small world and it smells bad
I'd buy another if I had
Back
What I paid
For another motherfucker in a motorcade

Върни се в “Архив”