Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Шеф на "Трейс" купи 195 000 акции на ЦСКА

Мнениеот Кашчей » 29 апр 2014 20:29

Армейци,

Уведомяваме Ви че бе финализирана сделка в размер 195 583 акции от господин Галин Михайлов, който е член на Борда на Директорите на „Трейс Груп Холд” АД. Закупуването за ценните книжа ще бъдат отразено пред Централен Деозитар след предстоящите празници. Акциите, които ще са на името на господин Михайлов са взети в лично качество.

ЦСКА София благодари за интереса и вниманието на този солиден бизнесмен. Това е поредното доказателство, че мотото „ЦСКА – това си ти” достига до всеки!

Това е точната информация от сайта на ЦСКА. Текстът, който е поставен в темата, се различава доста от от това-кое е вярното?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 29 апр 2014 20:32

Толкова сте злобни, че край брой няма, вместо да си гледате юбилея пак мислите как ние ще фалираме, заблудени бедни душици сте....

А иначе това е една страхотна новина, ако се намерят още поне 6-7 като него всичко ще бъде наред! :)
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 апр 2014 20:32

j0rka7aa написа:Толкова сте злобни, че край брой няма, вместо да си гледате юбилея пак мислите как ние ще фалираме, заблудени бедни душици сте....

А иначе това е една страхотна новина, ако се намерят още поне 6-7 като него всичко ще бъде наред! :)

Жорка, кога се финализира сделка, пич?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
BOCA.
Контакти:

Мнениеот BOCA. » 29 апр 2014 20:36

Според мен е ход на Лупи, но да не бързам с изказванията.Не "Трейс Груп Холд", а член на борда като лична сделка.....??????
Боркиша - " Левски е основан на 24.05.1914 г."

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот Tommi » 29 апр 2014 20:36

Има страшно много логика в думите на Кашчей. Утре е един нормален работен ден и няма как да оставят тези акции да отлежават за след празниците, ако са сключени посредствон аукциона на БФБ (както ги сключват обикновените фенове). :) Другият вариант е да има просто устна договорка и сделката да се осъществи и отрази след празниците. Третият вариант (което казва и Кашчей) е че, Хитрият вълк си продава неговите акции чрез цесия и прехвърлянето ще се впише в Централния депозитар след празниците.
Както и да го въртя, няма финализирана сделка. :) В съобщението трябваше да се напише "е постигната договорка" или нещо подобно, но не, че е финализирана сделка. Ще се разбере скоро, не е проблем. ;)
А за цената можем само да гадаем, поне засега. Хубаво беше да я пише в съобщението. Не за друго, а просто, защото Лупи държи на прозрачността. :)
На мен ми прави впечатление споменатото количество. Как пък решиха да са точно 195 583 акции. :roll: Имам си моя хипотеза, но няма да я казвам, защото не съм сигурен.
Последна промяна от Tommi на 29 апр 2014 20:39, променено общо 1 път.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 29 апр 2014 20:38

Кашчей написа:
j0rka7aa написа:Толкова сте злобни, че край брой няма, вместо да си гледате юбилея пак мислите как ние ще фалираме, заблудени бедни душици сте....

Обясни ми ти, все пак ти си този, който знае всичко, аз не претендирам, но за мен след като в официалния сайт пише, че е финализирана значи наистина е така и не разбирам какво ме питаш. Ако въпроса ти е насочен към това, че все още не е отразена сделката пред Централен депозитар или че сделката би била успешна след приключване на листването на акциите и продажбата на поне 1,4 млн. акции, а ако се случи обратното връщане на сумите, честно казано не разбирам какво ме питаш?
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 29 апр 2014 20:38

Tommi написа:Има страшно много логика в думите на Кашчей. Утре е един нормален работен ден и няма как да оставят тези акции да отлежават за след празниците, ако са сключени посредствон аукциона на БФБ (както ги сключват обикновените фенове). :) Другият вариант да има просто устна договорка и сделката да се осъществи и отрази след празниците. Третият вариант (което казва и Кашчей) е че, Хитрият вълк си продава неговите акции чрез цесия и прехвърлянето ще се впише в Централния депозитар след празниците.
Както и да го въртя, няма финализирана сделка. :) В съобщението трябваше да се напише "е постигната договорка" или нещо подобно, но не, че е финализирана сделка. Ще се разбере, не е проблем. ;)
А за цената можем само да гадаем, поне засега. Хубаво беше да я пише в съобщението. Не за друго, а просто, защото Лупи държи на прозрачността. :)
На мен ми прави впечатление споменатото количество. Как пък решиха да са точно 195 583 акции. :roll: Имам си мои хипотези, но няма да ги казвам, защото не съм сигурен.

Логика имало в думите на Кашчей, ама странно защо не виждате логика в най-нормалното нещо около цялата тая работа с акциите - постепенно да бъдат изкупени и ЦСКА да се превърне в ПАД??? Интересно. :roll:

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 29 апр 2014 20:40

Кашчей написа:

Не, ти изобщо не издребняваш. Отново. Не просто издребняваш, направо разсичаш всяка буквичка на съставните й диагоналчета, тиренца и чертички, а точките и запетайките на четвъртинки и завъртулки.
Може би човекът е преговарял за нещо си с ЦСКА, за някакви условия, при които да купи тези акции. Може да са милион неща и ако се е стигнало до съгласие, то това съгласие се явява де факто финализиране на сделката. Де юре сделката ще се финализира когато бъде отразена на борсата. Нали правим разлика между де юре и де факто?
Чудя се, трябваше ли да уточнявам това и дали не би могъл и сам да го предположиш? Вероятно би могъл... ама след като ЦСКА не е извадил и най-малката подробност от въпросната евентуална договореност, значи инфото е непълно, даже на ръба на лъжата. Нали?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
BOCA.
Контакти:

Мнениеот BOCA. » 29 апр 2014 20:43

vaskonti написа:
Кашчей написа:

Не, ти изобщо не издребняваш. Отново. Не просто издребняваш, направо разсичаш всяка буквичка на съставните й диагоналчета, тиренца и чертички, а точките и запетайките на четвъртинки и завъртулки.
Може би човекът е преговарял за нещо си с ЦСКА, за някакви условия, при които да купи тези акции. Може да са милион неща и ако се е стигнало до съгласие, то това съгласие се явява де факто финализиране на сделката. Де юре сделката ще се финализира когато бъде отразена на борсата. Нали правим разлика между де юре и де факто?
Чудя се, трябваше ли да уточнявам това и дали не би могъл и сам да го предположиш? Вероятно би могъл... ама след като ЦСКА не е извадил и най-малката подробност от въпросната евентуална договореност, значи инфото е непълно, даже на ръба на лъжата. Нали?

И аз за същото писах по-отгоре.
Боркиша - " Левски е основан на 24.05.1914 г."

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 29 апр 2014 20:46

Кировец написа:Логика имало в думите на Кашчей, ама странно защо не виждате логика в най-нормалното нещо около цялата тая работа с акциите - постепенно да бъдат изкупени и ЦСКА да се превърне в ПАД??? Интересно. :roll:

Коментираме конкретната сделка и нещата, които не се връзват.
А аз лично доста ви надцених, защото очаквах доста по-високи резултати, но има време да се доближите до прогнозата ми. Превръщането в публично дружество само за вас си е някакъв огромен успех, а всъщност предлагането фактически би било успешно (ще достигнете заложения миниум), но практически ще е неуспешно, защото ако помниш бяхте тръгнали с голямата кошница, че ще изкупувате 3 млн. акции и ще си покривате дълговете, а не 1,5 млн. акции.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Архив”