Трима български герои

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Re: Трима български герои

Мнениеот Siegfried » 15 ное 2009 21:27

А и имали нещо лошо да се правят такива теми :?: Защо трябваше изобщо да пишеш този коментар без покритие :?:
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

zlobil
Контакти:

Мнениеот zlobil » 15 ное 2009 21:28

Siegfried написа:Затова ли се регистрира - да ни кажеш - че не ни дреме за историята ни :?:

Не, регистрирах се да ти кажа, че не е хубаво някак си да използваш чужда информация, без да споменаваш източника.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 15 ное 2009 21:31

zlobil написа:
Siegfried написа:Затова ли се регистрира - да ни кажеш - че не ни дреме за историята ни :?:

Не, регистрирах се да ти кажа, че не е хубаво някак си да използваш чужда информация, без да споменаваш източника.

ще го съдиш за авторски права ли? ако не значи си абсурдно несъстоятелен...
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 15 ное 2009 21:31

:roll: Zlobil, sтранни хора сме българите, когато не пишем и не говорим за дадено нещо сме били апатични, като тръгнем да говорим и то на тема патриотизъм и Родина сме се правели на интересни. Аз лично голяма част от темите не съм ги чел дословно,голяма част от информацията я знам добре, просто защото винаги историята ми е била най-силния предмет, кандидатствах с нея, дори съм бил два пъти и на олимпиади. Мисля, че самото споменаване на тези имена ни кара(поне мен) да се замислим дали оценяваме това заради,което са живeли и загинали. И много хора в този форум изказват уважението си към тях заради това,че днес съществуваме като нация. 8-)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

zlobil
Контакти:

Мнениеот zlobil » 15 ное 2009 21:34

Бижутера написа:ще го съдиш за авторски права ли? ако не значи си абсурдно несъстоятелен...

Твоето мнение пък е последното което ме интересува и което бих взел под внимание. Мислех си, че разговарям с интелигентни хора, така че не се намесвай ако обичаш.

npfutbol
Контакти:

Мнениеот npfutbol » 15 ное 2009 21:41

Благодарая ти приятелю, ако мога така да те нарека. Вече няколко дни наред ни пишеш за Велики Български
революционери. Да, всеки би ти казал браво и толкоз, но има неща които споменаваш дори и в укипедия и др. подобни помощни справочници не пише тези подробности. С тези велики българи сме възпитани и винаги ще бъдат за пример на мен и на всички, които са попивали в училище и в институтите от героизма и вярата в Българското, където са ни учили на любов и възхищение към възрожденците! Може да има хора, които не се вълнуват, но то си е за тяхна сметка! Ти пиши приятелю има кой да чете!!!

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 16 ное 2009 02:46

npfutbol написа:Благодарая ти приятелю, ако мога така да те нарека. Вече няколко дни наред ни пишеш за Велики Български
революционери. Да, всеки би ти казал браво и толкоз, но има неща които споменаваш дори и в укипедия и др. подобни помощни справочници не пише тези подробности. С тези велики българи сме възпитани и винаги ще бъдат за пример на мен и на всички, които са попивали в училище и в институтите от героизма и вярата в Българското, където са ни учили на любов и възхищение към възрожденците! Може да има хора, които не се вълнуват, но то си е за тяхна сметка! Ти пиши приятелю има кой да чете!!!

Ще продължа - не се безпокой ;)
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”