Омар Косоко [ЦСКА]
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Омар Косоко
И срещу Ботев, и днес - с много важен гол.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
-
На линияUdoji90
- Контакти:
Първото полувреме няколко пъти показа много слаба комуникация с Бадема и провали някои обещаващи атаки. През второто обаче беше на ниво - важен гол и хубав извеждащ пас за Силва. В последните мачове е един от най-силните ни играчи и се надявам да преподпише.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- валидол за теб
- Контакти:
Кировец написа:валидол за теб написа:Гол срещу подуенци и играч на мача
Честно - скъса ми нервите. Много слаб. Дори голът мина на косъм. 7-8 засади, нулев последен пас, играта с глава - трагедия.
Вярно, първото имаше две положения, в които се забави с паса, но второто си беше на ниво

Udoji90 написа:Първото полувреме няколко пъти показа много слаба комуникация с Бадема и провали някои обещаващи атаки. През второто обаче беше на ниво - важен гол и хубав извеждащ пас за Силва. В последните мачове е един от най-силните ни играчи и се надявам да преподпише.
И аз така ги видях нещата

Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.
- Logical person
- Контакти:
Udoji90 написа:Първото полувреме няколко пъти показа много слаба комуникация с Бадема и провали някои обещаващи атаки. През второто обаче беше на ниво - важен гол и хубав извеждащ пас за Силва. В последните мачове е един от най-силните ни играчи и се надявам да преподпише.
Доколкото знам е с опция за удължаване договора му. 1+1 , т.е. от клуба зависи.
-
На линияUdoji90
- Контакти:
Logical person написа:Udoji90 написа:Първото полувреме няколко пъти показа много слаба комуникация с Бадема и провали някои обещаващи атаки. През второто обаче беше на ниво - важен гол и хубав извеждащ пас за Силва. В последните мачове е един от най-силните ни играчи и се надявам да преподпише.
Доколкото знам е с опция за удължаване договора му. 1+1 , т.е. от клуба зависи.
Аха, ако е така, очаквам да му удължат договора. След есенните му изяви не съм предполагал, че някога ще го кажа, но напоследък отборът зависи от този играч. В 3-те двубоя, за които беше наказан, вкарахме само 1 гол и създадохме много малко положения - съвсем друго беше с него в следващите 4 мача - дори на "Лаута" не игра толкова зле, но не получи никаква подкрепа от халфовете.
-
- Контакти:
Единственото нещо, което ме притеснява относно Косоко, е къде, в крайна сметка, ще го сложи Стойчо да играе.
Според мен Косоко трябва да играе зад нападателя. Това означава, че Стойчо ще трябва да търси централен нападател и да реди състава в нова схема.
Но, както виждам, Маркиньос се завръща в ЦСКА и отпред пак става малко неясно положението.
Нито Маркиньос, нито Косоко са типични централни нападатели. Вероятно Стойчо умува с варианта Косоко да играе като централен нападател, а Маркиньос да играе зад него.
Това е при положение, че Косоко остане на Армията.
Но пък ако Маркиньос ще играе зад него, някой от халфовата линия трябва да излезе от състава. Бадема? Абсурд.
Какво се получава тогава - Маркиньос май се връща на Армията, за да замести Косоко, защото, според мен, бенинецът със сигурност си отива. Което е жалко, но е факт.
Следете трансферите, там стават доста ясни нещата.
Иначе качествата на Косоко са безспорни. Определено се е работило с него и през пролетта бенинецът израсна много и се превърна в основна фигура в състава.
Според мен Косоко трябва да играе зад нападателя. Това означава, че Стойчо ще трябва да търси централен нападател и да реди състава в нова схема.
Но, както виждам, Маркиньос се завръща в ЦСКА и отпред пак става малко неясно положението.
Нито Маркиньос, нито Косоко са типични централни нападатели. Вероятно Стойчо умува с варианта Косоко да играе като централен нападател, а Маркиньос да играе зад него.
Но пък ако Маркиньос ще играе зад него, някой от халфовата линия трябва да излезе от състава. Бадема? Абсурд.
Какво се получава тогава - Маркиньос май се връща на Армията, за да замести Косоко, защото, според мен, бенинецът със сигурност си отива. Което е жалко, но е факт.
Иначе качествата на Косоко са безспорни. Определено се е работило с него и през пролетта бенинецът израсна много и се превърна в основна фигура в състава.
- Logical person
- Контакти:
dimitroff78 написа:Единственото нещо, което ме притеснява относно Косоко, е къде, в крайна сметка, ще го сложи Стойчо да играе.
За Стойчо не е проблем да събере трима, равностойни за дадена позиция.Почти сигурно ще играем и в Европа и се събират доста мачове. Отделно контузени и наказани, нужни са поне по 3ма за всяка позиция...
- валидол за теб
- Контакти:
Прекрасен гол днес и играч на мача 

Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.
-
На линияUdoji90
- Контакти:
Трябваше му известно време да влезе в час днес, но спечели нарушението за първия гол и много добре отигра ситуацията при втория. Радвам се, защото предишните му 2 мача бяха слабички.
- валидол за теб
- Контакти:
Жалко, момчето си отива-успех в бъдеще, само не и срещу ЦСКА.