100 Годишнината на ПФК "Левски" София
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Защо точно Тити Папазов?
Тити, единствено не ти прави чест с тая мантра, че 2006 некой е целувал мустаците на Батков и са подскачали по него... как го прецени това, защото и аз бях във Верона. Името ли му се скандираше, плакат ли има с благодарност към него ? Нека да го питат журналистите, да видим какво ще ни каже.
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !
Re: 100 Годишнината на ПФК "Левски" София
От сегашните ни "звезди" ще играят най-много 1-2.
джони написа:правите голяма грешка с този мач срещу Лацио,едно че това са страшно много пари и второ-ще се разочаровате като разберете,че Клозе и повечето звезди няма да дойдат
А кой отбор ще дойде със звездите си в навечерието на световното. Аман от разбирачи.......................
ivaka написа:Вие знаете ли какво е да си левскар?
Изглежда и това девалвирахте в днешно време!
ЛЕВСКИ - ТОВА СМЕ НИЕ!
ШАМПИОН, НЕШАМПИОН, НОСИТЕЛ НА КУПА, НОСИТЕЛ НА КАЛЪФКА, ТОВА Е НАШИЯТ ОТБОР!
ТОВА СЪМ АЗ - ТРЕТО ПОКОЛЕНИЕ ЛЕВСКАР, КОЙТО ВЪЗПИТАВА ЧЕТВЪРТО ПОКОЛЕНИЕ ЛЕВСКАРИ!!!!!!!!!
Боли ме фара, кой е Гонзо, Батков, Тити, Наско и т.н. и т.н.
За четвъртото поколение левскари, което възпитавам, тези имена ще са само част от някаква суха статистика!
Бъдещето на този клуб са ТОВА СЛЕДВАЩО ПОКОЛЕНИЕ, А НЕ Гонзо, Батков, Наско и т.н. и т.н.!
Какво сте ги зяпнали тия и само се джавкате, тоя добър, ма па оня лош!
АЗ СЪМ ЛЕВСКАР, баща ми е левскар, дядо ми е левскар, децата ми са вече левскари - ЕТО ТОВА Е ЛЕВСКИ!
АЗ СЪМ ЛЕВСКИ, ДРУГИ НЯМА!
ТАКА Е КАЗВАЛ АПОСТОЛА, НАШИЯТ ПАТРОН, НАШИЯТ КУМИР!
ХАЙДЕ ДА СЕ ИЗПРАВИМ ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС И ДА КАЖЕМ - АЗ СЪМ ЛЕВСКИ!
ЛЕВСКИ - ТОВА СЪМ АЗ!
НИЕ, ХОРАТА СМЕ ДУШАТА И СЪРЦЕТО НА ТОЗИ ОТБОР И КЛУБ!
НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ!
НИЕ ИМАМЕ УНИКАЛНИЯТ ШАНС ДА ИЗЖИВЕЕМ ТОЗИ ЮБИЛЕЙ!
И какво, като е без титла и купа?
Където е текло, ПАК ЩЕ ТЕЧЕ!
Където е имало, пак ще има!
Васил Левски ЗАЩО Е ВЕЛИК, защото е бил император ли?
Да не е управлявал света?
Васил Левски е велик, защото е имал любовта към България и СВОБОДАТА и вярата си в тях!
И това го прави по-велик от най-велекия император на света!
САМО ЛЕВСКИ!
Ако знаеш от кога искам да напиша нещо подобно!!!Тези или не обичат или провокират....ако детето ми счупи чаша или донесе двойка,дали ще му забраня да празнува рожден ден или може би няма да му купя торта???Ние си обичаме децата,семейството и ЛЕВСКИ и трябва да изживеем всеки един момент ЗАЕДНО.
САМО ЛЕВСКИ
Боркиша - " Левски е основан на 24.05.1914 г."
-
- Контакти:
За Тити всичко е ясно, притежава всички качества на нормалния човек за да бъде истински левскар и да организира юбилей.
Въпросът е друг : Защо не участва и Вили Вуцов ? Тогава купонът и изобилието от творчески мисли ще бъде на вековно ниво...
Не го разбирайте като заяждане, това е шега, но и една все още неизпълнена моя мечта ...
Въпросът е друг : Защо не участва и Вили Вуцов ? Тогава купонът и изобилието от творчески мисли ще бъде на вековно ниво...
Не го разбирайте като заяждане, това е шега, но и една все още неизпълнена моя мечта ...
-
- Контакти:
Категорично заставам зад Тити Папазов и стига конспирации! Аз лично вярвам на Тити! Има сърце и душа, малко е неуравновесен, но заразява хората с оптимизма си!
-
- Контакти:
Изобщо не са много парите, 150 000 евро за мача е една смешна сума!
-
- Контакти:
Тити винаги е там, където има келепир. След изказването му вчера съвсем ми опротива, защото ако си голям левскар не можеш да защитаваш Батков. Наговори хубави думи, с истински патос, но накрая се осра с целуването на мустаците. Сигурно той е бил един от целувачите, няма спор.
Мен ме е срам от тази отрепка, чак се чудя как има левскари които защитават подобен боклук!!! Ма сигурно заедно са целували мустаците на Батков.
- botevist_75
- Контакти:
Не ви ли омръзна всички да се занимавате с този шизофреник?