100 Годишнината на ПФК "Левски" София

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blac_black_cat
Контакти:

Re: Защо точно Тити ?!?

Мнениеот blac_black_cat » 23 апр 2014 23:27

zlatan написа:Всичко което ще се случи в Левски ще стане това лято,каза го Боримиров в едно дълго интервю още преди Коледа,но тогава никой не му обърна внимание.
Тогава той си позволи да кае че Левски ще има нов собственик,а на следващия въпрос кой е той,той помоли журналиста да изчака до лятото.
Аз друго да попитам Тонев каза ли за коя сряда ще дава пресконференция.

Момчета разберете, че ако го купи вашия клуб някой скоро това ще е групата Пеевски/Василев.
Познайте кой е собственик на БК Левски.
А парите за честванията Ви са осигурени от познатите фигури (Пеевски/Василев), ако ще и 5 лв. от SMS_си да съберете.
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея,
за ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея !
Емблемата ще браня дори с кръвта си
и в огъня ще влезна да пазя честта си !!!
ОООООО....ОООООО.....ООООО
[/center]

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Re: Защо точно Тити ?!?

Мнениеот zlatan » 23 апр 2014 23:31

blac_black_cat написа:
zlatan написа:Всичко което ще се случи в Левски ще стане това лято,каза го Боримиров в едно дълго интервю още преди Коледа,но тогава никой не му обърна внимание.
Тогава той си позволи да кае че Левски ще има нов собственик,а на следващия въпрос кой е той,той помоли журналиста да изчака до лятото.
Аз друго да попитам Тонев каза ли за коя сряда ще дава пресконференция.

Момчета разберете, че ако го купи вашия клуб някой скоро това ще е групата Пеевски/Василев.
Познайте кой е собственик на БК Левски.
А парите за честванията Ви са осигурени от познатите фигури (Пеевски/Василев), ако ще и 5 лв. от SMS_си да съберете.

братле сега по-добре ли сме.Вие се отърсихте и горе-долу тръгнахте дори и с ЛУпи някой друг да се притече на помощ
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
blac_black_cat
Контакти:

Re: Защо точно Тити Папазов?

Мнениеот blac_black_cat » 23 апр 2014 23:42

Не искам с никого да се заяждам, ама разберете: такъв тип празнувания се правят само от комплексари (комплексарски отбори) и такива от Скопие на изток.!!!! Не съм чувал сериозен отбор да си чества годишнина с такава помпозност и с такъв рев....
Тия парад до Москва ще направят, че да ги чуят е са станали на 100 г.
Иначе има едно нещо точно което казва този, че ако не се казва отбора Ви на светинята на България: Васил Левски, нямаше да имате и един файтон фенове.....

Що се отнася до лицето ТИТИ ще кажа нещо което съм го видял с очите си:
2010г. си стоя на спирката на Нишава и Петко Тодоров (на вх. на южния парк) и си чакам 74. По едно време окло 10 ч. вечерта спира едно сиво BMW 3 с Македонска регистрация. И о очи не вярващи, излиза титана на баскета тИтИ и се насочва към тъмния парк. След около 5 мин. се задава с нещо в ръка......... стиснато.
Познайте с какво.....
До не ремонтираното езеро тогава имаше маркирана територия с окачени обувки на въжета. Всеки знае тази маркировка за какво е!!!
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея,
за ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея !
Емблемата ще браня дори с кръвта си
и в огъня ще влезна да пазя честта си !!!
ОООООО....ОООООО.....ООООО
[/center]

red__army
Контакти:

Мнениеот red__army » 24 апр 2014 00:06

blac_black_cat написа:Не искам с никого да се заяждам, ама разберете: такъв тип празнувания се правят само от комплексари (комплексарски отбори) и такива от Скопие на изток.!!!! Не съм чувал сериозен отбор да си чества годишнина с такава помпозност и с такъв рев....
Тия парад до Москва ще направят, че да ги чуят е са станали на 100 г.
Иначе има едно нещо точно което казва този, че ако не се казва отбора Ви на светинята на България: Васил Левски, нямаше да имате и един файтон фенове.....

Що се отнася до лицето ТИТИ ще кажа нещо което съм го видял с очите си:
2010г. си стоя на спирката на Нишава и Петко Тодоров (на вх. на южния парк) и си чакам 74. По едно време окло 10 ч. вечерта спира едно сиво BMW 3 с Македонска регистрация. И о очи не вярващи, излиза титана на баскета тИтИ и се насочва към тъмния парк. След около 5 мин. се задава с нещо в ръка......... стиснато.
Познайте с какво.....
До не ремонтираното езеро тогава имаше маркирана територия с окачени обувки на въжета. Всеки знае тази маркировка за какво е!!!
Батко...да обясняваш на привържениците на "Левски" че Тити е компрометирана мутра и да ти повярват...няма да стане.Те си искат някой да им говори като Тити или Вуцов след победата над Левски..."Вижте ЦСКА на кое място е".Такива "екземпляри" живеят прекрасно в българската действителност,още повече като има телевизии и журналисти да им дават трибуна да си говорят брътвежите.Тоя отбор е такъв че си заслужава менторите като този.

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 24 апр 2014 00:17

Слушах му пресконференциата на Тити Папазов и да си кажа този човек има истински идеали и говореше с такава жар за цялата тази идея,че си помислих...отбора ни в моментното ни състояние не заслужава този човек.Просто в момента сме пълна трагедия,а идеята ние да събираме пари при президент - измамник като Батков е...безумна!

Мисля,че за юбилея ще напълним Васил Левски,но не както иска Папазов и нищо чудно да има празни места.Лацио е качествен отбор,но със сигурност не е отбор от ранга на Милан,Валенсия,Лион,абе схванахте ми идеята.А и като цяло не виждам какво има да празнуваме като моментно състояние,като история и величие на Синята идея да,но ние живеем днес,а не като "колегите" ни червеният форум със спомените за полу-финали от преди 32 години :roll:
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 24 апр 2014 01:02

правите голяма грешка с този мач срещу Лацио,едно че това са страшно много пари и второ-ще се разочаровате като разберете,че Клозе и повечето звезди няма да дойдат

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 24 апр 2014 01:12

Вие знаете ли какво е да си левскар?
Изглежда и това девалвирахте в днешно време!
ЛЕВСКИ - ТОВА СМЕ НИЕ!
ШАМПИОН, НЕШАМПИОН, НОСИТЕЛ НА КУПА, НОСИТЕЛ НА КАЛЪФКА, ТОВА Е НАШИЯТ ОТБОР!
ТОВА СЪМ АЗ - ТРЕТО ПОКОЛЕНИЕ ЛЕВСКАР, КОЙТО ВЪЗПИТАВА ЧЕТВЪРТО ПОКОЛЕНИЕ ЛЕВСКАРИ!!!!!!!!!
Боли ме фара, кой е Гонзо, Батков, Тити, Наско и т.н. и т.н.
За четвъртото поколение левскари, което възпитавам, тези имена ще са само част от някаква суха статистика!
Бъдещето на този клуб са ТОВА СЛЕДВАЩО ПОКОЛЕНИЕ, А НЕ Гонзо, Батков, Наско и т.н. и т.н.!
Какво сте ги зяпнали тия и само се джавкате, тоя добър, ма па оня лош!
АЗ СЪМ ЛЕВСКАР, баща ми е левскар, дядо ми е левскар, децата ми са вече левскари - ЕТО ТОВА Е ЛЕВСКИ!
АЗ СЪМ ЛЕВСКИ, ДРУГИ НЯМА!
ТАКА Е КАЗВАЛ АПОСТОЛА, НАШИЯТ ПАТРОН, НАШИЯТ КУМИР!
ХАЙДЕ ДА СЕ ИЗПРАВИМ ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС И ДА КАЖЕМ - АЗ СЪМ ЛЕВСКИ!
ЛЕВСКИ - ТОВА СЪМ АЗ!
НИЕ, ХОРАТА СМЕ ДУШАТА И СЪРЦЕТО НА ТОЗИ ОТБОР И КЛУБ!
НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ!
НИЕ ИМАМЕ УНИКАЛНИЯТ ШАНС ДА ИЗЖИВЕЕМ ТОЗИ ЮБИЛЕЙ!
И какво, като е без титла и купа?
Където е текло, ПАК ЩЕ ТЕЧЕ!
Където е имало, пак ще има!
Васил Левски ЗАЩО Е ВЕЛИК, защото е бил император ли?
Да не е управлявал света?
Васил Левски е велик, защото е имал любовта към България и СВОБОДАТА и вярата си в тях!
И това го прави по-велик от най-велекия император на света!
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 24 апр 2014 01:23

Луд умора няма докато ... не се разплаче :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 24 апр 2014 01:42

Срамно е тази утайка папазов да организира юбилея.

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Мнениеот tzvetan_tee » 24 апр 2014 01:59

Смешници, всеки който иска може да е на мястото на Тити. Желание трябва, а не оправдания и писания във форума.
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

Върни се в “Архив”