Какво сте вложили бе? Стадионът ви става само за декор на филм за края на света. Едно вярно нещо каза Иво Тонев,че сектор А е бил опасен за живота на зрителите и другия вариант е бил да го затворят. Лиценз сте взимали по втория начин както обикновенно. Във сектор В седалките са наклонени и трябва да си запираш краката в долния ред за да не паднеш.
Едно парно сложихте под тревата и толкоз.То вече и не бачка щото не го пускате и се е амортизирало.
Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.
W84me написа:Каква наглост бе?Нищо не сме платили за Герена, но през годините сме вложили МНОГО там.
А ЦСКА като е плащтал, да не би държавата да е направали нещо на стадиона? Ходи се моли за джобни на агент тара

1242 написа:W84me написа:Каква наглост бе?Нищо не сме платили за Герена, но през годините сме вложили МНОГО там.
А ЦСКА като е плащтал, да не би държавата да е направали нещо на стадиона? Ходи се моли за джобни на агент тара
Тара пари не дава . Най-много да му подхвърли малко бело и една сламка

В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Кировец написа:В нашия случай става въпрос за концесия в рамките на 30-40-50 години. Но пък щом Василев може да си купи земята срещу 10-тина милиона, що ЦСКА да не може да купи стадиона и земята за 15-20млн?
Или проблемът е, че ЦСКА не е отбор на ДПС и олигарх свързан с тази партия?
Защото ЦСКА няма пари да купи земята, а Василев има. Имаш пари-купуваш, нямаш пари-ревеш и сочиш с пръст държава, архитекти, власт, времена, нрави и т.н.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

И си мислиш, че държавата ей така, с лека ръка, ще продаде Х декара земя в центъра на София и по средата на парк ? 

Стартира наново делото срещу Александър Томов
За втори път съдът даде ход на делото срещу Александър Томов. Главният акционер на ЦСКА е обвинен за източването на близо 15 млн. лв. от "Кремиковци" и други 3,5 млн. евро от футболния клуб.
В началото на 2011 г. Софийският градски съд се произнесе с ефективна присъда от 9 години затвор за Томов за източването на комбината. Две години по-късно на втора инстанция процесът бе върнат за преразглеждане.
"Оптимист съм за делото", заяви на влизане в залата Томов. Той за пореден път каза, че е невинен и че източване не е имало нито на ЦСКА, нито на „Кремиковци", а напротив, само вливане.
Делото продължава с разпит на свидетели.
Дали най-накрая ще видим български политик с ефективна присъда в зандана
За втори път съдът даде ход на делото срещу Александър Томов. Главният акционер на ЦСКА е обвинен за източването на близо 15 млн. лв. от "Кремиковци" и други 3,5 млн. евро от футболния клуб.
В началото на 2011 г. Софийският градски съд се произнесе с ефективна присъда от 9 години затвор за Томов за източването на комбината. Две години по-късно на втора инстанция процесът бе върнат за преразглеждане.
"Оптимист съм за делото", заяви на влизане в залата Томов. Той за пореден път каза, че е невинен и че източване не е имало нито на ЦСКА, нито на „Кремиковци", а напротив, само вливане.
Делото продължава с разпит на свидетели.
Дали най-накрая ще видим български политик с ефективна присъда в зандана

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

memnto написа:И си мислиш, че държавата ей така, с лека ръка, ще продаде Х декара земя в центъра на София и по средата на парк ?
Що не? Говорим обаче само за земята на която е построен Народна армия, нали така? Всичко се продава в тая страна, въпросът е на каква цена и при какви условия.
[offtopic]
[/offtopic]

TristaNNN написа:memnto написа:И си мислиш, че държавата ей така, с лека ръка, ще продаде Х декара земя в центъра на София и по средата на парк ?
Що не? Говорим обаче само за земята на която е построен Народна армия, нали така? Всичко се продава в тая страна, въпросът е на каква цена и при какви условия.
Вие герена ли си купихте та знаеш? Или земята под герена?
Минаха 4 дни и сините мишки изпъплиха от дупките си.Жалко,че нямаме още един двубой с тях,че 100-йчо отново да ги постави там където винаги ги поставя и форума отново да бъде мирен и благ! 

[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
GOLEADOR написа:Минаха 4 дни и сините мишки изпъплиха от дупките си.Жалко,че нямаме още един двубой с тях,че 100-йчо отново да ги постави там където винаги ги поставя и форума отново да бъде мирен и благ!
Te толко не знаят къде се намират вече, че още нямат тема за утрешния им мач.

А тук си пишат от що няма кво да правят, то е ясно.