Честита победа !
Дано успее този отбор да се класира в групите на ЛЕ
XXXIII кръг: Левски - ЦСКА (плейофи) 1:3
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: XXXIII кръг: Левски - ЦСКА (плейофи)
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
...и все пак си мисля, че е крайно време да прескочим магичното число 3 (както и Николери каза "има магия")....4 и 5 също не са лоши цифри
Хайде... нека бъде за 101-вата годишнина
Браво, армейци! Само ЦСКА!

Браво, армейци! Само ЦСКА!
Христос воскресе, но Левски - не 

В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
- bastuna2003
- Контакти:
Мачът има ли го качен някъде?
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]
bastuna2003 написа:Мачът има ли го качен някъде?
В лайвспорт би трябвало. На отделни полувремена.
Old_death написа:CSKA 78 написа:Честита ни победа!!!Лилавите вече имат комплекс от нас(не че досега не са имали,но вече е очеизваден)!!
Направо ги приравнихме със земята!!Очаквам някой левскар да се появи в нашия подфорум -след месец(най-рано)!!
Не се и надявай ! на тия им минава бързо . При по добър късмет ще им държи влага 2 дена и пак ще почнат с простотиите си .
Сега като им легне Мъри пак ще станат "Левски европейски", ще има пак бебетата на Топчо и пазете се чорбари ще ви бием с 50 на 0

ГОСПОД Е ВЕЛИК!!!Весели празници и честита победа АРМЕЙЦИИИ!САМО ЦСКА !!!
Не ме интересуват евро турнири,нито големите мачове в Европа,стига ми това,че отборът и феновете и ръководството са едно цяло.Голям Стойчо,велики фенове и нова победа над говедата.
АРМЕЙЦИ ОЩЕ 100 ГОДИНИ БОЙ НАД ГОВЕДАТА!!!
САМООО ТИИИ,ВЪВ СЪРЦАТААА НИИ!!!
САМО ЦСКА!!!
Не ме интересуват евро турнири,нито големите мачове в Европа,стига ми това,че отборът и феновете и ръководството са едно цяло.Голям Стойчо,велики фенове и нова победа над говедата.
АРМЕЙЦИ ОЩЕ 100 ГОДИНИ БОЙ НАД ГОВЕДАТА!!!
САМООО ТИИИ,ВЪВ СЪРЦАТААА НИИ!!!
САМО ЦСКА!!!

-
Много съм разочарован!Това Левски да ти вкара гол не говори добре за нашата защита.

- Udoji90
- Контакти:
Чак такава серия срещу "Левски" наистина не съм очаквал. Първото полувреме не беше от най-силните ни и опропастихме няколко атаки, когато бяхме с числено предимство (или поне равенство) най-вече заради неразбирателства между Косоко и Бадема. През второто обаче категорично бяхме по-добрият отбор и резултатът е напълно реален. Ако Силва беше вкарал онази ситуация при 0-1, когато Косоко го изведе, можеше по-рано да затворим мача, но за щастие пропускът му не се оказа фатален. Предвид разликата в точките, Х също може би нямаше да е толкова лош резултат, но определено щеше да ме е яд, ако така нелепо бяхме изпуснали успеха, както беше тръгнало. "Левски" второто полувреме бяха тотално бездейни и бездушни - признавам си, че толкова слаби никога не съм ги виждал. На всичкото отгоре отново свършиха въздуха много по-рано от нас. Отдавна свикнах да не злорадствам, но дори да не беше така, то просто не е забавно да се подиграва човек с тях в този момент.
Радвам се, че Марто завършва кариерата си с асистенция срещу вечния съперник. Силва пък днес показа, че става и за титуляр - финтовете му се получаваха добре и ако не бяха двете пропуснати ситуации сам срещу Блажевич, щеше да бъде перфектен. Косоко с много грешки през първата част, но през втората беше на висота. Фо-Поре може би с трети пореден силен мач. Чочев изигра пък може би най-силната си пролетна среща. Поздравления и за първия гол на Маркович. Общо взето добра оценка за всички.
Радвам се, че Марто завършва кариерата си с асистенция срещу вечния съперник. Силва пък днес показа, че става и за титуляр - финтовете му се получаваха добре и ако не бяха двете пропуснати ситуации сам срещу Блажевич, щеше да бъде перфектен. Косоко с много грешки през първата част, но през втората беше на висота. Фо-Поре може би с трети пореден силен мач. Чочев изигра пък може би най-силната си пролетна среща. Поздравления и за първия гол на Маркович. Общо взето добра оценка за всички.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...