100 Годишнината на ПФК "Левски" София
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Captain Stottlemeyer
Re: [АНКЕТА] Честванията за юбилея
Не съм запознат в подробности как върви подготовката (разбирам, че закъснява), но според мен е много по-добре честването да се организира и проведе както подобава за един голям вековен клуб като "Левски", пък макар и по-късно, вместо да се претупа, за да бъде точно на датата. Конкретно за стадион "Васил Левски" знам, че веднага след мача ни с петолъчковците започва смяна на тревното покритие, за да бъде новото готово за първите мачове от ЕКТ в началото на есента. Категорично за Вариант 2. 

Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 15 апр 2014 16:30, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Re: [АНКЕТА] Честванията за Юбилея
Категорично съм за Вариант 2 - чествания през август и не защото Лацио не е гранд от такава величина каквато би трябвало да е, напротив, такъв е, а просто защото в момента не само "боледуваме", ами нямаме никакъв отбор (изключвам двама-трима+юношите). С какво разни Брусовци, Макриевци, Божиновци, Бастовци заслужават да носят синята фланелка на мача за юбилея? Тези никога не трябва да бъдат лицето на Левски пред Европа! Бих се съгласил на един междинен вариант: пак на 23.05. да играем срещу гранд, но между юношеските формации или между ветераните.
Аз силно се надявам, че в близките 2-3 месеца положението в клуба ще се промени, ще се стабилизира, както във финансов, така и в организационно-управленски аспект.
Аз силно се надявам, че в близките 2-3 месеца положението в клуба ще се промени, ще се стабилизира, както във финансов, така и в организационно-управленски аспект.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
- puhisamolevski
- Контакти:
Категорично за Вариант 2!
Клубът не е в състояние за каквито и да е чествания. Лацио не е никакъв гранд, единствената причина да бъде поканен е защото са побратимени нашите и техните "фенове". До август има малка надежда да се пооправят нещата, отбора да се вдигне и да ни гостува отбор, който заслужава да е гост на 100-ГОДИШЕН ЛЕВСКИ. Всякакви планове за посрещане дори и на Витоша (Бистрица) на руините на "Герена" уронват престижа на нашия славен клуб.
На 24.05 символично ще е хубаво да има концерт, благотворителни мачлета и т.н., без да се нагърбва клуба с особено сериозна организация. Денят е важен за цяла футболна България, тъй че дори и без да ни гостува който и да било ще бъде празник.
Клубът не е в състояние за каквито и да е чествания. Лацио не е никакъв гранд, единствената причина да бъде поканен е защото са побратимени нашите и техните "фенове". До август има малка надежда да се пооправят нещата, отбора да се вдигне и да ни гостува отбор, който заслужава да е гост на 100-ГОДИШЕН ЛЕВСКИ. Всякакви планове за посрещане дори и на Витоша (Бистрица) на руините на "Герена" уронват престижа на нашия славен клуб.
На 24.05 символично ще е хубаво да има концерт, благотворителни мачлета и т.н., без да се нагърбва клуба с особено сериозна организация. Денят е важен за цяла футболна България, тъй че дори и без да ни гостува който и да било ще бъде празник.
ТАМ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА "ГЕРЕНА", ГОНЗО ЩЕ ДЪРЖИ В РЪЦЕ КУПАТА ОКЪРВАВЕНА!
http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=46&t=26149
http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=46&t=26149
Re: 100 Годишнината на ПФК "Левски" София
Според мен са глупости - това за "организираната маса". Навсякъде има хора сини, червени, жълти и зелени. От виртуални чекии някой потребители имат халюцинации. Хората отишли да гледат Лудогорец в София /над 35 хил./ са най-ясен знак, че за ФУТБОЛ сме готови да си плащаме и тук. Внушенията, че Левски или ЦСКА са с ГЕРБ, БСП или СДС и др. са пълни глупости. Преди може да е имало политически уклон сред мнозинството от публиката на Левски, защото в онези времена при нас думата на "ротния" не била на почит. Не случайно София от 1989 до 2000 г. беше синя, но до там. Става дума за съвпадение на цветове и политика, но спокойно СДС можеха да са още през 1989 оранжеви или друг цвят. Истината е, че не сме дорасли да си търсим правата, както на граждани, така и на привърженици на ФК и с това приликите и общото м/у футбол и политика се изчерпват. Ако има 20-30 хил. малоумника от близо 7 млн. да вярват, че ФК и партиите са едно и също е друга тема.
Как па решихте ,че Лацио не е гранд? Вие от тоя форум излизали ли сте някога бе? Ходете в Рим и вижте за какво става въпрос . Ако нямате пари да ходите до Рим не се изказвайте неподготвени !
23-ти срещу 24-ти май е най добрия вариант и дано Лацио дойдат ... 45 000 отиваме заради Левски ! К*р за Шматков!
23-ти срещу 24-ти май е най добрия вариант и дано Лацио дойдат ... 45 000 отиваме заради Левски ! К*р за Шматков!
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]
- ultralevski
- Контакти:
Решено е вече кво ще става. Какъв е смисълът на тая тема? Айде стига мрънканици, време е всеки да загърби личното си его и да се обединим в името на Левски. Само ние останахме....
И мача срещу Лацио ще е на Националния.
И мача срещу Лацио ще е на Националния.
Само феновете са важни!
Втори вариант. На 24.05 ще си празнуваме както си му трябва, но мач с гранд нека да остане за Август.
Последна промяна от Eminem на 15 апр 2014 17:54, променено общо 3 пъти.
- Der Schmarotzer
- Контакти:
valkaredgi написа:maidena написа:За жалост и ЦСКА и Левски се водят към умишлено закриване,нещо което не мога да разбера защо се прави?!? Аз като фен на ЦСКА съм толкова отчаян ,че просто нямам думи...Да записахме този сезон 3 победи над сините,но какво от това,като вече нямам желанието да ходя на мачове...Едно време бях на всеки мач без значение къде се играе той,сега от 3 години не съм стъпвал на стадиона.Много хора ще кажат че съм псевдофен,но като цяло и преди е имало слаби периоди и слаби играчи,но каквато сбирщина има сега в двата отбора никога не съм гледал!Тошката се подиграва с Левски,дон Лупиньо с ЦСКА,пуска някакви акции сега,ще прибере паричките отново,пък нека излизат по ТВ-то и да ми казват как всичко било публично и т.н.Хора живеем в България,тук няма нищо публично и прозрачно,осъзнайте се!! Двата колоса за момента бавно ,но сигурно заминават към небитието.Дано се случи нещо кардинално,за да могат да тръгнат нагоре,защото футбол в БГ без ЦСКА и Левски няма да има...Сами ставаме свидетели на селските мачове между Литекс и Лудогорец да речем....
няколко пъти вече писах , че това умишлено дърпане надолу в посредственоста на двата най популярни отбора в България се прави от политиците съвсем умишлено.лъжливите и страхливи политици се страхуват единствено от футболни фенове,много футболни фенове/не като тези от мача Лудогорец-Валенсия/.запомнете само футболни фенове могат да сринат некадърен парламент и правителство.
знаете ли колко много фенове имат забрана да ходят на политически митинги.
ако не вярвате попитаите Дучето и Ели Ваташка.те знаят повече би ви било много интересно и забавно да чуете истини които няма куде на друго место да ги чуете.
запомнете само футболни фенове са истинската заплаха за престъпните политици.
очаквам след моето писане да има много спам и тролове.
Има много резон в думите ти - политиците още не могат да забравят 1997-ма, когато агитките се използваха като организирана сила да свалят правителството на Виденов. Една агитка от 5-6 хиляди души събра обикновения народ и поддържаше напрежението 15-20 дни, докато едните не издържаха...Има доста статии писани за това включително и от спортни журналисти от онова време, когато все още имаше спортна журналистика.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!
Веселинов написа:Според мен са глупости - това за "организираната маса". Навсякъде има хора сини, червени, жълти и зелени. От виртуални чекии някой потребители имат халюцинации. Хората отишли да гледат Лудогорец в София /над 35 хил./ са най-ясен знак, че за ФУТБОЛ сме готови да си плащаме и тук. Внушенията, че Левски или ЦСКА са с ГЕРБ, БСП или СДС и др. са пълни глупости. Преди може да е имало политически уклон сред мнозинството от публиката на Левски, защото в онези времена при нас думата на "ротния" не била на почит. Не случайно София от 1989 до 2000 г. беше синя, но до там. Става дума за съвпадение на цветове и политика, но спокойно СДС можеха да са още през 1989 оранжеви или друг цвят. Истината е, че не сме дорасли да си търсим правата, както на граждани, така и на привърженици на ФК и с това приликите и общото м/у футбол и политика се изчерпват. Ако има 20-30 хил. малоумника от близо 7 млн. да вярват, че ФК и партиите са едно и също е друга тема.
Ако нямаш организация в една тълпа, имаш стадо. Хора, които не знаят защо отиват нанякъде, но вървят.
Силно посетените мачове на Лудогорец са даже доказателство за това. Например, мой приятел от Благоевград, който едва знае правилата на играта и никога не се е интересувал от футбол отиде и на Лацио и на Валенсия само защото много се говори за това. Нямам намерение да обиждам никого, но хората отидоха защото им е интересно, а не заради някаква идея и организация.
А и билетите не свършваха за по 1-2 дни, както когато играхме в ШЛ, например.

Иначе за обвързаноста политика - цвят на отбор... Не знам вече. То се оказа, че всички политици са от един цвят, така че това обезмисля спора изначало.
- Синият Болярин
- Контакти:
Ако Лацио е гранд, какви са Ювентус, Интер и Милан?
Не мога да приема, че честванията, които са за всички левскари ще се организират по най-непрозрачния начин от шепа самопровъзгласили се за истински фенове.
Не мога да приема, че честванията, които са за всички левскари ще се организират по най-непрозрачния начин от шепа самопровъзгласили се за истински фенове.