Георги Петков: Оставам в Левски!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Георги Петков: Оставам в Левски!

Мнениеот ЕМИЛ » 14 ное 2009 16:34

boozho написа:САМО ЛЕВСКИ ! ГОШО , НИЕ СМЕ С ТЕБ И ВЯРВАМ , ЧЕ В НАЙ- СКОРО ВРЕМЕ ЩЕ ИЗЛЕЗЕШ ОТ ДУПКАТА, КОЯТО СИ В МОМЕНТА ( ВСЕКИ ИЗПАДА В ПОДОБНИ СИТОАЦИ ). НО СЪЩО ТАКА СЪМ И ЗА БОЖКАТА МИТРЕВ - МЛАД - ОБЕЩАВАЩ ВРАТАР , С КАЧЕСТВА !

Само Левски и пиши с малки букви.Благодаря ти.

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 14 ное 2009 16:39

Кажете ми по-добър вратар в момента в България освен него :) Какво означава средни качества,да не би другите да са с висши :?:

[offtopic]Добре,че Гошо остава,иначе Левски ще берат големи ядове,а и той е лидер на отбора ;)[/offtopic]

Потребителски аватар
tani
Контакти:

Мнениеот tani » 14 ное 2009 16:45

Е нема що особенно срещу Своге и Залцбург ха ха , абе айде скрии се.

Потребителски аватар
levski-ole
Контакти:

Мнениеот levski-ole » 14 ное 2009 16:55

Срещу Дебрецен изкара картона на Сьрмов , казаха ми че е залагал срещу Левски не повярвах , но в 94та минута си заслужи парите , сега и 50 мача да ни извади се е тая , лошото е че баткофффф е зад него.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 14 ное 2009 17:08

Истината е,че Петков премина зенита на славата си и ако някой очаква,че пак ще се върне към силните си игри,мисля,че се заблуждава.Закога вече?Да не е на 25 г.?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
medenka
Контакти:

Мнениеот medenka » 14 ное 2009 17:43

Стига мнителност. Не съдете по собствения си морал. Георги Петков се е доказал многократно. Не е робот, човек е и той може да сбърка. Аз се радвам, че остава. В златните си години за вратар е.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 14 ное 2009 20:55

lisynger написа:Едва ли ще напират отборите за 30 и кусур годишен вратар със средни качества ;) Нищо лично

Леле, ти чуваш ли се?! Това е национален вратар. Или поне щеше все още да е ако Мъри не бе Меко Пух пред Бобича. А иначе си помисли щом е титуляр на шампиона и колко титли има зад гърба си, участие в Лига Европа и т.н. А конкретно фен на ЦСКА да го казва при положение, че в последните 5 години нямате вратар, който да е титуляр повече от година и половина. Гошо е класа!
levski-ole написа:Срещу Дебрецен изкара картона на Сьрмов , казаха ми че е залагал срещу Левски не повярвах , но в 94та минута си заслужи парите , сега и 50 мача да ни извади се е тая , лошото е че баткофффф е зад него.

Да, а на 25-ти ноември Обама ще те разкрие.
Последна промяна от metodito на 14 ное 2009 21:01, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
BOCA.
Контакти:

Мнениеот BOCA. » 14 ное 2009 21:00

levski-ole написа:Срещу Дебрецен изкара картона на Сьрмов , казаха ми че е залагал срещу Левски не повярвах , но в 94та минута си заслужи парите , сега и 50 мача да ни извади се е тая , лошото е че баткофффф е зад него.

Ти пиян ли си вече?Какъв Дебрецен,какъв картон,к'ви пет лева?
Боркиша - " Левски е основан на 24.05.1914 г."

laracavalli
Контакти:

Мнениеот laracavalli » 14 ное 2009 21:37

zlatan написа:колкото и да ми е неприятно ще го кажа цецо димитров и виктор генев не са за левски,особено втория-отколко години генев е с мъжете на Левски-много и никакво развитие,а М.Димов кога му дадоха шанс-никога,а той е класа над Генев.съжалявам ,но аз така виждам нещата за цецо и генев.

Е от колко години е? Няма две! А Балтанов е от 6 и има общо 30 мача за Левски,Генев за година и половина има 27 мача.
Това че,имаш симпатии към Димов,не значи,че трябва да нападаш Виктор. В крайна сметка в Тема за Петков,защо пишеш за защитник,ама това явно си е лично отношение!!!! ;)
Айде с здраве Златане!!!

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 14 ное 2009 21:57

medenka написа:Стига мнителност. Не съдете по собствения си морал. Георги Петков се е доказал многократно. Не е робот, човек е и той може да сбърка. Аз се радвам, че остава. В златните си години за вратар е.

Точен си, само да добавя, че в много мачове ни вадеше в трудни периоди.

Върни се в “Архив”