Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.
Днеска ще пръснете ли всички рекорди на фондовата борса? Ще бъдете ли голямата риба на финансовите пазари 

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
А, бе, чичо Том
имал да дава по около 12-13 бона за премии на играчите
Ейй, тия Левски ще ни разорят, бе

Кашчей написа:Томов разпрати ли вече покани за ОС на акционерите, че мандатите на УС и на НС изтичат другата сряда, или пак ще има фалшив протокол за пред ТР![]()
ПП- След като главен акционер в ЦСКА се води Лира-та, защо ли днес в материала на ГОНГ за интервюто на Томов е написано, че той е главен акционер
Питам те аз, след като съдът постанови, че Перукан е незаконен, той защо продължи да управлява БФС и къде беше ти, борецо за справедливост, да поставиш ребром въпроса пред съответните органи? Ах ти, гиди тролче...

...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
Re: Александър Томов обяви, че лицензът е спасен
Tommi написа:pampi написа:blue magic написа:Четейки мъдрите слова на Лупи, малко ми е странно да има условие за "положителен балансов резултат" (най-вероятно има предвид финансов). Няма никаква логика за такова условие по куп причини и това са по скоро типичните плямпаници на Лупи, които както обикновено са доста далеч от реалността.
Въпрос към теб ,"отворко", Можеш ли да дължиш 100 милиона лева и да отчетеш "положителен балансов резултат"?
Я да чуем твоите "типични плямпаници".
Пампи пак е избухнал.![]()
Какво е това животно "балансов резултат" бе, Пампи?
Знам, че няма да ми отговориш, а ще ми зададеш някакъв въпрос, но аз съм длъжен да попитам.
Това е бизнес-термин и няма нищо общо със счетоводството, детко...От къде ли да го знаеш, като още си на издръжка на мама и тате и нямаш един заработен от теб лев в джоба. Само с четене на Уикипедия твоята работа няма да стане...

...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
Ударът на Томов: Дейвис се договори с инвеститор, ето името
Ръководството на ЦСКА се е споразумяло с фирмата Bouygues Batiment Internationa, предоставя и базата за ползване от 10 години, колкото е предвидения срок за компенсиране на на направените разходи
Французи ще се заемат с изграждането на изцяло нов стадион “Българска армия”. Те ще поемат и реконструкцията на базата “Панчарево”. От ръководството на “червените” са уточнли всички детайли по контракта, единствено се изчаква от Министерстовото на младежта и спорта да предоставят на концесия обектите. Обектите ще бъдат отдадени на 31- кратните шампиони за срок от 30 години, тъй като закона не позволява безвъзмездното им приписване.
Става въпрос за фирмата Bouygues Batiment Internationa. Тя е тази за която съдейста Лоурънс Дейвис. Томов спомена това на вчерашната пресконференция, но отказа да назове името и на бъдещия строител на "червената" база и стадион.
Това е и причината управниците на “армейците” да откажат на “ЦСКА Завинаги”. От сдружението до момента възстановиха сектор “А” на стадион “Българска армия”, както и изградиха един помощен терен с изкуствена трева, а работата по втори върви усилено и той трябва да бъде готов до следващия домакински мач с Ботев Пловдив.
ОТ ЦСКА планират да обявят публичен конкурс, но почти сигурно е, че Bouygues Batiment Internationa ще се заеме с реконструкцията.
Потърсихме представител на Bouygues Batiment International, който потвърди пред нас, че са водени преговори, но не пожела да разкрие подробности.
Александър Томов е имал визита във Франция и по-конкретно в Париж. Там бившият вицепремиер е представил конкретен инвестиционен модел за преустройството на стадион „Българска армия” на стойност около 30 млн. евро и на тренировъчна база „Панчарево” – 10 млн. евро. Според въпросния проект се предвижда между 12,000 и 15,000 м2 да бъдат отдадени на инвеститора. В стадиона ще бъдат изградени търговски обекти и офиси. Всичко гореизброено е било одобрено от Bouygues Batiment Internationa и френската фирма изчаква единствено договора на ЦСКА с ММС, за да финализира окончателно споразумението си с клуба и да стартира дейностите.
В близко бъдеще ЦСКА ще се сдобие със стадион от 4- та категория, който позволява приемането на мачове от плейофите на Шампионскат лига, Лига Европа или Европейското първенство. Също така базата “Панчарево” ще се превърне в една от най-модерните на Балканския полуостров.
Eто и какво гласи законът:
Чл. 50г. (1) Върху недвижими имоти - публична или частна държавна или
общинска собственост, с изключение на имотите - изключителна държавна собственост, може да се учредява безвъзмездно право на строеж на спортни федерации за изграждането на спортни обекти и/или съоръжения.
Правото на строеж се учредява за срок не по-дълъг от 30 години. Срокът започва да тече от датата на влизане в сила на договора за учредяване правото на строеж.
Източник: [offtopic]http://www.livesport.bg/udaryt-na-tomov-dejvis-se-dogovori-s-investitor-eto-imeto-mu-45361.html[/offtopic]
Французи ще се заемат с изграждането на изцяло нов стадион “Българска армия”. Те ще поемат и реконструкцията на базата “Панчарево”. От ръководството на “червените” са уточнли всички детайли по контракта, единствено се изчаква от Министерстовото на младежта и спорта да предоставят на концесия обектите. Обектите ще бъдат отдадени на 31- кратните шампиони за срок от 30 години, тъй като закона не позволява безвъзмездното им приписване.
Става въпрос за фирмата Bouygues Batiment Internationa. Тя е тази за която съдейста Лоурънс Дейвис. Томов спомена това на вчерашната пресконференция, но отказа да назове името и на бъдещия строител на "червената" база и стадион.
Това е и причината управниците на “армейците” да откажат на “ЦСКА Завинаги”. От сдружението до момента възстановиха сектор “А” на стадион “Българска армия”, както и изградиха един помощен терен с изкуствена трева, а работата по втори върви усилено и той трябва да бъде готов до следващия домакински мач с Ботев Пловдив.
ОТ ЦСКА планират да обявят публичен конкурс, но почти сигурно е, че Bouygues Batiment Internationa ще се заеме с реконструкцията.
Потърсихме представител на Bouygues Batiment International, който потвърди пред нас, че са водени преговори, но не пожела да разкрие подробности.
Александър Томов е имал визита във Франция и по-конкретно в Париж. Там бившият вицепремиер е представил конкретен инвестиционен модел за преустройството на стадион „Българска армия” на стойност около 30 млн. евро и на тренировъчна база „Панчарево” – 10 млн. евро. Според въпросния проект се предвижда между 12,000 и 15,000 м2 да бъдат отдадени на инвеститора. В стадиона ще бъдат изградени търговски обекти и офиси. Всичко гореизброено е било одобрено от Bouygues Batiment Internationa и френската фирма изчаква единствено договора на ЦСКА с ММС, за да финализира окончателно споразумението си с клуба и да стартира дейностите.
В близко бъдеще ЦСКА ще се сдобие със стадион от 4- та категория, който позволява приемането на мачове от плейофите на Шампионскат лига, Лига Европа или Европейското първенство. Също така базата “Панчарево” ще се превърне в една от най-модерните на Балканския полуостров.
Eто и какво гласи законът:
Чл. 50г. (1) Върху недвижими имоти - публична или частна държавна или
общинска собственост, с изключение на имотите - изключителна държавна собственост, може да се учредява безвъзмездно право на строеж на спортни федерации за изграждането на спортни обекти и/или съоръжения.
Правото на строеж се учредява за срок не по-дълъг от 30 години. Срокът започва да тече от датата на влизане в сила на договора за учредяване правото на строеж.
Източник: [offtopic]http://www.livesport.bg/udaryt-na-tomov-dejvis-se-dogovori-s-investitor-eto-imeto-mu-45361.html[/offtopic]
Re: Ударът на Томов: Дейвис се договори с инвеститор, ето името
Първо това: "Ударът на Томов: Дейвис се договори с инвеститор, ето името"
После това: "Потърсихме представител на Bouygues Batiment International, който потвърди пред нас, че са водени преговори, но не пожела да разкрие подробности."
Авторчето, последно - договорил ли се е или е преговарял?
Иначе фирмата е сериозна - от сайта им става ясно, че са построили стадион в Екваториална Гвинея, един-два хотела, три апартамента в Полша, гара и други.
После това: "Потърсихме представител на Bouygues Batiment International, който потвърди пред нас, че са водени преговори, но не пожела да разкрие подробности."
Авторчето, последно - договорил ли се е или е преговарял?
Иначе фирмата е сериозна - от сайта им става ясно, че са построили стадион в Екваториална Гвинея, един-два хотела, три апартамента в Полша, гара и други.
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!
pampi написа:Кашчей написа:Томов разпрати ли вече покани за ОС на акционерите, че мандатите на УС и на НС изтичат другата сряда, или пак ще има фалшив протокол за пред ТР![]()
ПП- След като главен акционер в ЦСКА се води Лира-та, защо ли днес в материала на ГОНГ за интервюто на Томов е написано, че той е главен акционер
Питам те аз, след като съдът постанови, че Перукан е незаконен, той защо продължи да управлява БФС и къде беше ти, борецо за справедливост, да поставиш ребром въпроса пред съответните органи? Ах ти, гиди тролче...
Е кво да напраи Бобито като хората си го искат...

- Червени_шампиони
- Контакти:
W84me написа:Днеска ще пръснете ли всички рекорди на фондовата борса? Ще бъдете ли голямата риба на финансовите пазари
Ще бъдеш изненадан от крайния резултат след публичното предлагане на акции, повярвай ми.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
Важното е какво ще обяви компетентната комисия като му дойде времето, на Лупи речите сега не са важни 

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- DrAvalanche
- Контакти:
pampi написа:Tommi написа:pampi написа:blue magic написа:Четейки мъдрите слова на Лупи, малко ми е странно да има условие за "положителен балансов резултат" (най-вероятно има предвид финансов). Няма никаква логика за такова условие по куп причини и това са по скоро типичните плямпаници на Лупи, които както обикновено са доста далеч от реалността.
Въпрос към теб ,"отворко", Можеш ли да дължиш 100 милиона лева и да отчетеш "положителен балансов резултат"?
Я да чуем твоите "типични плямпаници".
Пампи пак е избухнал.![]()
Какво е това животно "балансов резултат" бе, Пампи?
Знам, че няма да ми отговориш, а ще ми зададеш някакъв въпрос, но аз съм длъжен да попитам.
Това е бизнес-термин и няма нищо общо със счетоводството, детко...От къде ли да го знаеш, като още си на издръжка на мама и тате и нямаш един заработен от теб лев в джоба. Само с четене на Уикипедия твоята работа няма да стане...
Глей ся. Лицензирането се извършва на база документи (част от които счетоводни), а не на база "бизнес термини" специално измислени от Шашо Апашо за успиване на "акционери".
П.С. Днес търговийката се е засилила. 1300 акции към 13:00 часа. Ако се запазят тия темпове има няма 2-3 години и сте я пласирали емисията

Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ