Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот W84me » 04 апр 2014 09:57

Днеска ще пръснете ли всички рекорди на фондовата борса? Ще бъдете ли голямата риба на финансовите пазари :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
boyan_kn

Мнениеот boyan_kn » 04 апр 2014 09:58

А, бе, чичо Том :lol: имал да дава по около 12-13 бона за премии на играчите :shock: Ейй, тия Левски ще ни разорят, бе :lol: :lol:

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 04 апр 2014 10:05

Кашчей написа:Томов разпрати ли вече покани за ОС на акционерите, че мандатите на УС и на НС изтичат другата сряда, или пак ще има фалшив протокол за пред ТР 8-)

ПП- След като главен акционер в ЦСКА се води Лира-та, защо ли днес в материала на ГОНГ за интервюто на Томов е написано, че той е главен акционер :roll:

Питам те аз, след като съдът постанови, че Перукан е незаконен, той защо продължи да управлява БФС и къде беше ти, борецо за справедливост, да поставиш ребром въпроса пред съответните органи? Ах ти, гиди тролче... :lol:
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Re: Александър Томов обяви, че лицензът е спасен

Мнениеот pampi » 04 апр 2014 10:13

Tommi написа:
pampi написа:
blue magic написа:Четейки мъдрите слова на Лупи, малко ми е странно да има условие за "положителен балансов резултат" (най-вероятно има предвид финансов). Няма никаква логика за такова условие по куп причини и това са по скоро типичните плямпаници на Лупи, които както обикновено са доста далеч от реалността.

Въпрос към теб ,"отворко", Можеш ли да дължиш 100 милиона лева и да отчетеш "положителен балансов резултат"?
Я да чуем твоите "типични плямпаници".

Пампи пак е избухнал. :lol: :mrgreen: Какво е това животно "балансов резултат" бе, Пампи? :roll: Знам, че няма да ми отговориш, а ще ми зададеш някакъв въпрос, но аз съм длъжен да попитам. :)

Това е бизнес-термин и няма нищо общо със счетоводството, детко...От къде ли да го знаеш, като още си на издръжка на мама и тате и нямаш един заработен от теб лев в джоба. Само с четене на Уикипедия твоята работа няма да стане... :mrgreen:
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
boyan_kn

Ударът на Томов: Дейвис се договори с инвеститор, ето името

Мнениеот boyan_kn » 04 апр 2014 11:31

Ръководството на ЦСКА се е споразумяло с фирмата Bouygues Batiment Internationa, предоставя и базата за ползване от 10 години, колкото е предвидения срок за компенсиране на на направените разходи

Французи ще се заемат с изграждането на изцяло нов стадион “Българска армия”. Те ще поемат и реконструкцията на базата “Панчарево”. От ръководството на “червените” са уточнли всички детайли по контракта, единствено се изчаква от Министерстовото на младежта и спорта да предоставят на концесия обектите. Обектите ще бъдат отдадени на 31- кратните шампиони за срок от 30 години, тъй като закона не позволява безвъзмездното им приписване.
Става въпрос за фирмата Bouygues Batiment Internationa. Тя е тази за която съдейста Лоурънс Дейвис. Томов спомена това на вчерашната пресконференция, но отказа да назове името и на бъдещия строител на "червената" база и стадион.

Това е и причината управниците на “армейците” да откажат на “ЦСКА Завинаги”. От сдружението до момента възстановиха сектор “А” на стадион “Българска армия”, както и изградиха един помощен терен с изкуствена трева, а работата по втори върви усилено и той трябва да бъде готов до следващия домакински мач с Ботев Пловдив.

ОТ ЦСКА планират да обявят публичен конкурс, но почти сигурно е, че Bouygues Batiment Internationa ще се заеме с реконструкцията.

Потърсихме представител на Bouygues Batiment International, който потвърди пред нас, че са водени преговори, но не пожела да разкрие подробности.

Александър Томов е имал визита във Франция и по-конкретно в Париж. Там бившият вицепремиер е представил конкретен инвестиционен модел за преустройството на стадион „Българска армия” на стойност около 30 млн. евро и на тренировъчна база „Панчарево” – 10 млн. евро. Според въпросния проект се предвижда между 12,000 и 15,000 м2 да бъдат отдадени на инвеститора. В стадиона ще бъдат изградени търговски обекти и офиси. Всичко гореизброено е било одобрено от Bouygues Batiment Internationa и френската фирма изчаква единствено договора на ЦСКА с ММС, за да финализира окончателно споразумението си с клуба и да стартира дейностите.

В близко бъдеще ЦСКА ще се сдобие със стадион от 4- та категория, който позволява приемането на мачове от плейофите на Шампионскат лига, Лига Европа или Европейското първенство. Също така базата “Панчарево” ще се превърне в една от най-модерните на Балканския полуостров.

Eто и какво гласи законът:

Чл. 50г. (1) Върху недвижими имоти - публична или частна държавна или
общинска собственост, с изключение на имотите - изключителна държавна собственост, може да се учредява безвъзмездно право на строеж на спортни федерации за изграждането на спортни обекти и/или съоръжения.
Правото на строеж се учредява за срок не по-дълъг от 30 години. Срокът започва да тече от датата на влизане в сила на договора за учредяване правото на строеж.

Източник: [offtopic]http://www.livesport.bg/udaryt-na-tomov-dejvis-se-dogovori-s-investitor-eto-imeto-mu-45361.html[/offtopic]

Потребителски аватар
Raid
Контакти:

Re: Ударът на Томов: Дейвис се договори с инвеститор, ето името

Мнениеот Raid » 04 апр 2014 11:42

Първо това: "Ударът на Томов: Дейвис се договори с инвеститор, ето името"
После това: "Потърсихме представител на Bouygues Batiment International, който потвърди пред нас, че са водени преговори, но не пожела да разкрие подробности."

Авторчето, последно - договорил ли се е или е преговарял?

Иначе фирмата е сериозна - от сайта им става ясно, че са построили стадион в Екваториална Гвинея, един-два хотела, три апартамента в Полша, гара и други.
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 04 апр 2014 12:00

pampi написа:
Кашчей написа:Томов разпрати ли вече покани за ОС на акционерите, че мандатите на УС и на НС изтичат другата сряда, или пак ще има фалшив протокол за пред ТР 8-)

ПП- След като главен акционер в ЦСКА се води Лира-та, защо ли днес в материала на ГОНГ за интервюто на Томов е написано, че той е главен акционер :roll:

Питам те аз, след като съдът постанови, че Перукан е незаконен, той защо продължи да управлява БФС и къде беше ти, борецо за справедливост, да поставиш ребром въпроса пред съответните органи? Ах ти, гиди тролче... :lol:

Е кво да напраи Бобито като хората си го искат... :mrgreen: Ми тъй де, да не мислиш, че на него много му се занимава да управлява!? :lol:

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 04 апр 2014 12:25

W84me написа:Днеска ще пръснете ли всички рекорди на фондовата борса? Ще бъдете ли голямата риба на финансовите пазари :mrgreen:

Ще бъдеш изненадан от крайния резултат след публичното предлагане на акции, повярвай ми.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 апр 2014 12:48

Важното е какво ще обяви компетентната комисия като му дойде времето, на Лупи речите сега не са важни ;)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 04 апр 2014 13:11

pampi написа:
Tommi написа:
pampi написа:
blue magic написа:Четейки мъдрите слова на Лупи, малко ми е странно да има условие за "положителен балансов резултат" (най-вероятно има предвид финансов). Няма никаква логика за такова условие по куп причини и това са по скоро типичните плямпаници на Лупи, които както обикновено са доста далеч от реалността.

Въпрос към теб ,"отворко", Можеш ли да дължиш 100 милиона лева и да отчетеш "положителен балансов резултат"?
Я да чуем твоите "типични плямпаници".

Пампи пак е избухнал. :lol: :mrgreen: Какво е това животно "балансов резултат" бе, Пампи? :roll: Знам, че няма да ми отговориш, а ще ми зададеш някакъв въпрос, но аз съм длъжен да попитам. :)

Това е бизнес-термин и няма нищо общо със счетоводството, детко...От къде ли да го знаеш, като още си на издръжка на мама и тате и нямаш един заработен от теб лев в джоба. Само с четене на Уикипедия твоята работа няма да стане... :mrgreen:

Глей ся. Лицензирането се извършва на база документи (част от които счетоводни), а не на база "бизнес термини" специално измислени от Шашо Апашо за успиване на "акционери".

П.С. Днес търговийката се е засилила. 1300 акции към 13:00 часа. Ако се запазят тия темпове има няма 2-3 години и сте я пласирали емисията :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Архив”