Тема за Станимир Стоилов (Ботев Пд)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: Тема за Станимир Стоилов

Мнениеот Кировец » 30 мар 2014 13:21

El Grande Capitan написа:
Кировец написа:Според мен ще е изненада, ако днес Лудогорец ви победи. Знам, че е смешно, ама някак си съм оптимист за един нестандартен развой спрямо последните 2 мача без победа за класните трансфери в Ботевъ. :)

Трансферите сами по себе си не решават нищо-ето например ако аз съм тренер и ми докарат Меси,Роналдо,Рууни и Рибери и аз зема да сложа Лео ляв бек,Роналдо-централен защитник,Рибери-дефанзивен халф а нашто прасе-на вратата че добре я запълва,няма да постигнем кой знае какво...

Днес ще играем много дефанзивно и затворено и някъв успех може да се постигне само с щур късмет....

Прав си, но пък си мисля нещо друго - тия футболисти имат и свое мислене, а това може да е предпоставка да покажат едно различно лице срещу сочения за най-добър български отбор. Да се докажат, да защитят името и репутацията си.
Нападателят на Ботев Пд Юнес Хамза сподели, че не бива феновете да бойкотират отбора.

"Ако обичаш тима и клуба, не трябва да ти пука от резултатите. Трябва да си на стадиона всеки път и да помагаш на отбора. За пример, ако феновете ни бяха подкрепили срещу Черно море, щяхме да победим. С лекота бихме стигнали до още голове с тяхна помощ. Те трябва да идват на стадиона независимо от резултатите. Много клубове нямат такава фенска маса и не се ползват с толкова голям интерес. Затова е нужно ние да използваме това си преимущество и да печелим мачове.

Привържениците трябва да бъдат наясно, че това е футбол и не всеки път, когато играеш добре, може да печелиш. Ще направим всичко възможно да изведем клуба до по-добра позиция и повече победи. Но затова феновете трябва да ни помагат всеки път", заяви Хамза.

dakata9
Контакти:

Станимир Стоилов:Жалък човек!!!

Мнениеот dakata9 » 30 мар 2014 23:14

Този човек напълно се е самозабравил!!!Вместо да си погледне абсолютно жалката игра и добре,че Лудогорец са подценили срещата,за което те самите признаха след мача,ТОЙ започва със съдиите,каква наглост! След позорното,нагло "сваляне на гащите" срещу Левски,възпитанието изисква поне да замълчиш!!! Когато срещу Левски си излязал с най-неадекватния си състав,с играчи,които играха за първи път в тази си формация точно на Герена,но нека отбележим,за първи и последен път! Г-н Мъри,защо не играхте днес с подобен състав или пък срещу Локо Пл ,Черно Море или срещу Лудогорец при подновяването на шампионата,защо и по каква причина решихте,че мача с Левски е удобен за експерименти..? Днес отново играта беше ужасяваща и на няколко пъти се разминахте ,най-вече заради безхаберието на Лудогорец...,защото истината е една,освен гола от пряк свободен удар,до който се стигна след като топката се отклони от съдията,аз не се сещам за друго положение,единствената разлика беше,че поне имаше желание във футболистите,за разлика от мачовете на Герена!!! Стига вече с тези съдии в България,затова нивото ни на футбол жалко,,,в Европа не спират съдииските грешки,но отборите показват игра и веднага се забравя всичко и са в очакване на следващия мач! Тук едно грешно отсъждане да има и играта на отборите остава на втори план,защо???? Така е по-изгодно за всички,лесно оправдаваме несъстоятелност и некадърност!!! Мърчо не искал да коментира "този жалък съдия",по същата логика,ВИЕ ЖУРНАЛИСТИТЕ,бойкотирайте треньора Стоилов,понеже отбора на Ботев играе ужасно слаб и ЖАЛЪК футбол под негово ръководство!!! Също така,когато някой пропусне гол,изкара си червен картон или си вкара автогол,трябва да бъде очернен,както правим с всеки един съдия! Тази вечер отново имаше безумни влизания,ритат се като хамали,но фокуса върху съдията...,каква е разликата,всички сме хора и грешим! Но за некадърност на футболисти и треньори трябва да мълчим,а съдиите ги правим на маймуни,така развитие на футбола не бива да очакваме! Истината е ,че преди години този треньор Стоилов имаше уникален късмет с Левски и успя да излъже всички за треньорските си умения! Отборите му винаги играят бавен,скучен и лесно разгадаем футбол! Абсолютен автогол на собственика на Ботев,че остави този треньор!!!И ако не е договорена КУПАТА НА БЪЛГАРИЯ,Ботев няма да се класира за Лига Европа!

Потребителски аватар
scb
Контакти:

Мнениеот scb » 01 апр 2014 09:26

Мъри си тръгва през месец Май...ама Май 2015 година. Разбрах го от сигурен източник!
Така, че нищо не ни остава освен да се настроим за подкрепа въпреки грозния му скучен и тъп футбол.
Успех, Мъри, поне направи нещо да ни е интересно, че скоро на нашите мачове ще раздават спални чували :)

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 01 апр 2014 10:58

scb написа:Мъри си тръгва през месец Май...ама Май 2015 година. Разбрах го от сигурен източник!
Така, че нищо не ни остава освен да се настроим за подкрепа въпреки грозния му скучен и тъп футбол.
Успех, Мъри, поне направи нещо да ни е интересно, че скоро на нашите мачове ще раздават спални чували :)

1-ви Април :lol: :) :)

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 02 апр 2014 13:33

Вижте кой спира Мъри за Левски

Георги Иванов-Гонзо ще трябва да се пребори за отстраняването на Иван Вуцов от "Герена", ако иска да си осигури подписа на Станимир Стоилов. Следващият директор на сините вече сондира настроенията в Левски преди завръщането си.

Вуцов е съветник на председателя на Управителния съвет на клуба Иво Тонев и получава заплата за това. На този етап не се предвижда Тонев да се раздели със сините под каквато и да е форма. Без да гадаем, е ясно, че един от съветите на Вуцов е да се търси вариант, различен от Мъри, по възможност Херо. Стоилов е обявил на Гонзо, че Вуцов е непреодолима пречка за него.
http://plovdivnews.net/

vikuuu
Контакти:

Re: Станимир Стоилов:Жалък човек!!!

Мнениеот vikuuu » 17 апр 2014 03:51

dakata9 написа:Този човек напълно се е самозабравил!!!Вместо да си погледне абсолютно жалката игра и добре,че Лудогорец са подценили срещата,за което те самите признаха след мача,ТОЙ започва със съдиите,каква наглост! След позорното,нагло "сваляне на гащите" срещу Левски,възпитанието изисква поне да замълчиш!!! Когато срещу Левски си излязал с най-неадекватния си състав,с играчи,които играха за първи път в тази си формация точно на Герена,но нека отбележим,за първи и последен път! Г-н Мъри,защо не играхте днес с подобен състав или пък срещу Локо Пл ,Черно Море или срещу Лудогорец при подновяването на шампионата,защо и по каква причина решихте,че мача с Левски е удобен за експерименти..? Днес отново играта беше ужасяваща и на няколко пъти се разминахте ,най-вече заради безхаберието на Лудогорец...,защото истината е една,освен гола от пряк свободен удар,до който се стигна след като топката се отклони от съдията,аз не се сещам за друго положение,единствената разлика беше,че поне имаше желание във футболистите,за разлика от мачовете на Герена!!! Стига вече с тези съдии в България,затова нивото ни на футбол жалко,,,в Европа не спират съдииските грешки,но отборите показват игра и веднага се забравя всичко и са в очакване на следващия мач! Тук едно грешно отсъждане да има и играта на отборите остава на втори план,защо???? Така е по-изгодно за всички,лесно оправдаваме несъстоятелност и некадърност!!! Мърчо не искал да коментира "този жалък съдия",по същата логика,ВИЕ ЖУРНАЛИСТИТЕ,бойкотирайте треньора Стоилов,понеже отбора на Ботев играе ужасно слаб и ЖАЛЪК футбол под негово ръководство!!! Също така,когато някой пропусне гол,изкара си червен картон или си вкара автогол,трябва да бъде очернен,както правим с всеки един съдия! Тази вечер отново имаше безумни влизания,ритат се като хамали,но фокуса върху съдията...,каква е разликата,всички сме хора и грешим! Но за некадърност на футболисти и треньори трябва да мълчим,а съдиите ги правим на маймуни,така развитие на футбола не бива да очакваме! Истината е ,че преди години този треньор Стоилов имаше уникален късмет с Левски и успя да излъже всички за треньорските си умения! Отборите му винаги играят бавен,скучен и лесно разгадаем футбол! Абсолютен автогол на собственика на Ботев,че остави този треньор!!!И ако не е договорена КУПАТА НА БЪЛГАРИЯ,Ботев няма да се класира за Лига Европа!

Пълни глупости!!! Неможе съдийте в България само да грешат. Самите те провалят футбола. Добре де, ритали се като хамали, нали за това са уж тези съдий там, ай да не се лъжем, колкото и да правят грешки по света, никъде няма такова "ниво" като при нас. Помисли малко, ако си вършеха работата поне малко като хората нямаше да е такава диващина по полетата, освен това не може да ги оправдаваме с това че били хора и грешали защото за това нешо им се плаща; предлагам да почнеш да грешиш да видим шефът ти колко ще те държи. Честно казано, това е най - абсурдното нещо което съм чел някога където и да е във форум. Ако трябва да говоря за себе си, мен дори би ме било срам да оправдавам съдята с това че бил човек. Всички сме хора но това не ни позволява да грешим.
Един отбор е на света и това е Ботев Пловдив!!!

rabex
Контакти:

канари не е ли време да се извините на мъри ???

Мнениеот rabex » 23 апр 2014 19:44

Мн ми е интересно ако ботевистите са мъже дали ще се извинят на мъри за всички обиди и ругатни . Не съм му адвокат просто такива са фактите а именно -"Ботев е на финал и има всички шансове за 3-то място или иначе казано целта е изпълнена!!

sandi74

Re: канари не е ли време да се извините на мъри ???

Мнениеот sandi74 » 23 апр 2014 19:47

И за какво да му се извиняват?Колкото по далеч е Синоптика от Ботев Пд толкова по-добре за отбора.Факт.

rabex
Контакти:

Мнениеот rabex » 23 апр 2014 19:49

колега санди това твоето е живо заяждане ще играе ли "Ботев ект -ще играе факт! Всичко останало е заяждане и говорене наизуст . Факт!

Потребителски аватар
sokoban
Контакти:

Мнениеот sokoban » 23 апр 2014 19:52

rabex написа:Мн ми е интересно ако ботевистите са мъже дали ще се извинят на мъри за всички обиди и ругатни . Не съм му адвокат просто такива са фактите а именно -"Ботев е на финал и има всички шансове за 3-то място или иначе казано целта е изпълнена!!

Извинявам ти се предварително на теб, но си меко казано ограничен...

Върни се в “Архив”