Тема за Станимир Стоилов (Ботев Пд)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

raspobet
Контакти:

Re: Иди ми - дойди ми! Бултрасите пак скочиха на Мъри и ко

Мнениеот raspobet » 29 мар 2014 15:26

Според мен формулата да се копира модела Лудогорец няма да мине в Ботев и феновете са прави. Защо?
1. Не може с ръководство от Левски да се върви напред в Пловдив. Винаги ще има търкания и "пуснати" голове на Левски. Това е обидно.
2. Само с пари не става. Стоилов изобщо не вижда, че в момента му липсва играч със сърце и финес в краката, както беше Неделев. Липсва магьосник който може с две докосвания да оправи мача. Щом няма такъв, а има пари значи Стоилов/Кривия са виновни. Щото нали те решават.
3. Собственикът е бизнесмен и политик. Той до последно ще пробва да се харесва на феновете и да си гони вкараните пари. Обаче футболът е и до известна степен хазарт. Има много случаи на провали с много, ама много пари.
4. Пловдив е особен град... и без поне 3-4 играчи от школата няма да стане.
5. Лудогорец ще бият с много...

stanislav89
Контакти:

Мнениеот stanislav89 » 29 мар 2014 15:31

raspobet написа:Според мен формулата да се копира модела Лудогорец няма да мине в Ботев и феновете са прави. Защо?
1. Не може с ръководство от Левски да се върви напред в Пловдив. Винаги ще има търкания и "пуснати" голове на Левски. Това е обидно.
2. Само с пари не става. Стоилов изобщо не вижда, че в момента му липсва играч със сърце и финес в краката, както беше Неделев. Липсва магьосник който може с две докосвания да оправи мача. Щом няма такъв, а има пари значи Стоилов/Кривия са виновни. Щото нали те решават.
3. Собственикът е бизнесмен и политик. Той до последно ще пробва да се харесва на феновете и да си гони вкараните пари. Обаче футболът е и до известна степен хазарт. Има много случаи на провали с много, ама много пари.
4. Пловдив е особен град... и без поне 3-4 играчи от школата няма да стане.
5. Лудогорец ще бият с много...

Подкрепям мнението.

Не е имало "иди ми, дойди ми", феновете на Ботев са против сегашното спортно-техническо ръководство, има една шепа мърифили, които просто са неосъзнати, същите които плюеха по Бакалов и целуваха до последно задника на селския.

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 29 мар 2014 15:35

Mъди е пътник ,незнам какво толкова се коментира,единствената причина да стои още в клуба е че е средата на сезона .Това,че има бойкот също не е вярно и е измислица,истината че мърльо след терена,времето,слънцето,вятъра,топката,играчите тръгна да се оправдава и с публиката че нещо му пречела да покаже "правилния футбол "и затова много хора не искат да му пречат и да са в тежест,това е точно обратното на бойкот в случая

Потребителски аватар
nib
Контакти:

Мнениеот nib » 29 мар 2014 15:36

DarkPsy написа:
boabbb написа:.....

Излез малко да подишаш чист въздух. Може и да се пооправиш.

Да излезе, ама на село освен кърска работа какво друго... ебаси и скуката. А и като си охльо по рождение... баси и гадния живот.

Потребителски аватар
vg_vasilev
Контакти:

Re: Станимир Стоилов: Ботев ще подобрява играта си

Мнениеот vg_vasilev » 29 мар 2014 15:39

Ботев ще подобрява играта си, но когато Мъри не е треньор :)

vikuuu
Контакти:

Мнениеот vikuuu » 29 мар 2014 15:51

Просто истината е че Мъри е пътник.
Един отбор е на света и това е Ботев Пловдив!!!

Потребителски аватар
Eric_Cantona
Контакти:

Мнениеот Eric_Cantona » 29 мар 2014 15:53

костенурк написа:
boabbb написа:Феновете на Ботев отказаха да пътуват в Разград заради "левскарите"

тва кой ти го каза бре Лупи.гледаи си фалиралия отбор.евролиценз през крив макарон.Ботев пак ще играе на мястото на Цецъ.Цецъ сателит на Ботев 8-)

Кой е тоя отбор Ботев? Доколкото знам вие сте Металик Сопот нямате нищо общо с Ботев Пловдив?
[offtopic][wrapimg=]http://i.imgur.com/12qu710.png[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/novcCUX0wU6Ri/giphy.gif[/wrapimg][/offtopic]

vikuuu
Контакти:

Мнениеот vikuuu » 29 мар 2014 15:55

Eric_Cantona написа:
костенурк написа:
boabbb написа:Феновете на Ботев отказаха да пътуват в Разград заради "левскарите"

тва кой ти го каза бре Лупи.гледаи си фалиралия отбор.евролиценз през крив макарон.Ботев пак ще играе на мястото на Цецъ.Цецъ сателит на Ботев 8-)

Кой е тоя отбор Ботев? Доколкото знам вие сте Металик Сопот нямате нищо общо с Ботев Пловдив?

А вие с наредбата на БКП?

vikuuu
Контакти:

Мнениеот vikuuu » 29 мар 2014 15:58

drughi написа:Голям си Мъри. Няма какво повече да искаме от теб :)

Само кадет губите дербитата нали? Хаха

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 29 мар 2014 17:50

drughi написа:Голям си Мъри. Няма какво повече да искаме от теб :)

И ние не искаме нищо повече от Коко,Станков и ко-да съживяват мъртъвци,да правят кълбета и да ходят като императори из Пловдив. :mrgreen:
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Върни се в “Архив”