Тема за Станимир Стоилов (Ботев Пд)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Иди ми - дойди ми! Бултрасите пак скочиха на Мъри и ко
Трябва някаква силна и обединена позиция, но в този момент решението ви е грешно. Трябваше да останете до отбора си до края на сезона, а след него щяхте да имате много време да решите нещата. Щом и Василев е намекнал, че промените са възможни.
Re: Станимир Стоилов: Ботев ще подобрява играта си
boabbb написа:CSKA69 написа:Това с вестниците е голяма простотия, сътворена разбира се от феновете на вековния юбиляр от ПодуенеКъде се е чуло и видяло да се горят вестници при победа в европейски мач
Представете си на ''Алианц Арена'' колко вестници трябва да са изгорели в последните две години
Само недей да говориш глупостиСлед двата гола на Стойчо срещу Ливърпул, да не горяха гуми на стадиона, бе
![]()
Това не променя факта, че е неземна простотия

на привържениците на Ботиф не им е зз първи път.... Винаги като има реална опасност от погром над жалкото им сдружение започват с номерата ... Любимия отбор се подкрепя в трудните моменти , а не само като всичко е по мед и масло ...така беше и преди няколко години на Лаута ...не доидоха да подкрепят отбора си , нито един фен ..?/../.>>>беше ги страх от погрома които предстоеше . после се обясняват какви истински ФЕНОВЕ са ...ЖАЛКА РАБОТА .. СЕГА ПАК - НЯМА ГИ ЗАЩОТО ГИ Е СТРАХ ОТ ЗДРАВИЯ ОТБОР НА ЛУДОГОРЕЦ , И С ПРАВО ...хората имат отбор които мачка , а не палячовска сбирщина като жълтурците ...изобщо великата им публика , за каквато се имат ...НИКАКВА Я НЯМА

- Raoul_Duke
MoNteSo написа:Трябваше да останете до отбора си до края на сезона, а след него щяхте да имате много време да решите нещата.
А кой казва, че няма да е така? Кретенът пуснал темата? Дон.Балон?...
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg
[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
[/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]

- blue magic
- Контакти:
CSKA69 написа:boabbb написа:CSKA69 написа:Това с вестниците е голяма простотия, сътворена разбира се от феновете на вековния юбиляр от ПодуенеКъде се е чуло и видяло да се горят вестници при победа в европейски мач
Представете си на ''Алианц Арена'' колко вестници трябва да са изгорели в последните две години
Само недей да говориш глупостиСлед двата гола на Стойчо срещу Ливърпул, да не горяха гуми на стадиона, бе
![]()
Това не променя факта, че е неземна простотия![]()
И ти от позицията на какъв го казваш? Или прекаляваш с ходенето на опера и влизаш в ролята на ментор.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
boabbb написа:Феновете на Ботев отказаха да пътуват в Разград заради "левскарите"
тва кой ти го каза бре Лупи.гледаи си фалиралия отбор.евролиценз през крив макарон.Ботев пак ще играе на мястото на Цецъ.Цецъ сателит на Ботев

Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.
boabbb написа:CSKA69 написа:Това с вестниците е голяма простотия, сътворена разбира се от феновете на вековния юбиляр от ПодуенеКъде се е чуло и видяло да се горят вестници при победа в европейски мач
![]()
Той е бил зает тогава да псува Стойчо и да се ядосва, че е вкарал два гола, затова не е забелязал горящите вестници

boabbb написа:.....
Излез малко да подишаш чист въздух. Може и да се пооправиш.
mitaka69t написа:на привържениците на Ботиф не им е зз първи път.... Винаги като има реална опасност от погром над жалкото им сдружение започват с номерата ... Любимия отбор се подкрепя в трудните моменти , а не само като всичко е по мед и масло ...така беше и преди няколко години на Лаута ...не доидоха да подкрепят отбора си , нито един фен ..?/../.>>>беше ги страх от погрома които предстоеше . после се обясняват какви истински ФЕНОВЕ са ...ЖАЛКА РАБОТА .. СЕГА ПАК - НЯМА ГИ ЗАЩОТО ГИ Е СТРАХ ОТ ЗДРАВИЯ ОТБОР НА ЛУДОГОРЕЦ , И С ПРАВО ...хората имат отбор които мачка , а не палячовска сбирщина като жълтурците ...изобщо великата им публика , за каквато се имат ...НИКАКВА Я НЯМА![]()
![]()
Кинг Коко небългарски ви закопа надълбоко.6 милиона дългове.мирише на нов Велбъжд

Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.
- venko 1984
- Контакти:
mitaka69t написа:на привържениците на Ботиф не им е зз първи път.... Винаги като има реална опасност от погром над жалкото им сдружение започват с номерата ... Любимия отбор се подкрепя в трудните моменти , а не само като всичко е по мед и масло ...така беше и преди няколко години на Лаута ...не доидоха да подкрепят отбора си , нито един фен ..?/../.>>>беше ги страх от погрома които предстоеше . после се обясняват какви истински ФЕНОВЕ са ...ЖАЛКА РАБОТА .. СЕГА ПАК - НЯМА ГИ ЗАЩОТО ГИ Е СТРАХ ОТ ЗДРАВИЯ ОТБОР НА ЛУДОГОРЕЦ , И С ПРАВО ...хората имат отбор които мачка , а не палячовска сбирщина като жълтурците ...изобщо великата им публика , за каквато се имат ...НИКАКВА Я НЯМА![]()
![]()
Ей циганин, що не си гледаш жалкото отборче, дари ли левче, или пак чакате ние да ви платим тока?