Тема за Станимир Стоилов (Ботев Пд)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

krum_strashni

Re: Мъри, в какво превърна отбора ни?

Мнениеот krum_strashni » 24 мар 2014 17:02

bilyaletdinov написа:A, вие какъв отбор бяхте преди Мъри, че не се сещам :?

Май завършиха на 3-ти есента без него, а пролетта 5-ти?

Потребителски аватар
nib
Контакти:

Мнениеот nib » 24 мар 2014 17:04

Валери написа:Като цесекар и аз да се включа в дискусията: смятам че финансовата стабилност на един клуб е основният аргумент дали този клуб е в борбата за титлата или не /не съм съвсем съгласен с Борето Касабов който казва, че видиш ли един трньор и 11 играчи събрани от кол и въже след правилна предсезонна подоготвка могат да играят като средняци в А група, но това е друга тема/. Ботев е финаново обезпечен, финансово мотивиран и трябва да е в топ 3 за да се бори с титлата, където са другите два финансово обезпечени тим, които имат достатъчно кадърни ръководства - Лудогорец и Литекс. Ботев не е там /въпреки че е близо/ и за това трябва да има причина - според мен това е Мъри Стоилов. Мъри е слаб треньор - тактик и мотиватор. При кой треньор Ботев ще заиграе не мога да кажа, но съм убеден че това ще стане. Ръководството на Ботев ще вземе нужните мерки и треньорът ще бъде сменен.

Абе колкото и некъдърен да си , няма да оставиш да почиват, точно в този мач, трима от защитниците си. Трябва да си болен мозък или нещо такова

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 24 мар 2014 17:06

Мъри трябва веднага да се маха от Ботев! Това, което направи на мача с Левски беше нещо много по-лошо от предателство. Той пусна играчи, които са дълбоки резерви и то на Герена. Плюс неговите послушници Сърмов и Рома от Лом. Какво имаше срещу себе си? Един разбит отбор, пълен с контузени и три момчета на юношеска възраст. Няма на света треньор, който да извади седем титуляри при гостуване. Мъри го направи целенасочено, зада покаже, че иска да се махне. Ами пуснете го бе хора, не виждате ли, че той никъде не вирее освен на Герена. Където е бил се е провалил тотално. Човека е облъчен и може да работи само в Подуене. Спомнете си Анортозис-Работнички и Литекс-Бате Борисов. Нормален наставник щеше да вземе мачовете със затворени очи, а Правилния получи петица в Ловеч. Това е истината и колкото по-бързо шефовете на Ботев я разберът, толкова по-добре за отбора. Иначе ще видите Европа някой друг път, въпреки трансферите за милион евро!

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 24 мар 2014 17:11

Сините са толкова стрестнати от това Стоилов да не се завърне при тях, че всячески се опитват да го защитават. Като е толкова велик си го вземете! С радост ще ви го преотстъпим!

Потребителски аватар
nib
Контакти:

Мнениеот nib » 24 мар 2014 17:16

...в отбора има натрупана умора от цикъла сряда- събота. Нищо, че преди няколко месеца самият Стоилов обясняваше, че това е идеалната схема на игра. "Лично аз предпочитам срещите да се играят всяка сряда и събота. По този начин футболистите се поддържат в кондиция, а има достатъчно време да се възстановят. Нали затова правим подготовка, за да можем да играем точно в тези 2-3 месеца от първенството на високо ниво. Това са думи на Мъри от преди близо година или по-точно на 19 април 2013 г. Интересно какво ли се е променило в мисленето на треньора от тогава. И какво ли ще стане след 2-3 месеца игра в този ритъм. Мачовете изиграни от подновяването на първенството на Ботев са точно 7 за месец: 23.02 Лудогорец; 02.03 Нефтохимик; 08.03 Локо Сф; 12.03 Левски; 16.03 Локо Пд;19.03 Левски; 22.03 Левски. В сряда предстои мач с Черно море, защо ли треньорът не реши да отложи почивката на титулярите за този мач? Защо точно срещу Левски изкара странния състав, който, когато PlovdivNews.bg първи го оповести читателите ни мислеха, че се шегуваме и търсим евтина сензация? Въпроси, на които Стоилов дължи отговори, но едва ли някой очаква да получи!
Иначе състава на Стоилов на "Герена" вчера дори и не изпоти фланелките, но все пак нека си починат момчетата. Може пък някой да има и мазоли от гумените бутонки. Пък и разходката на слънце си е доста уморителна.

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 24 мар 2014 17:46

При Мъри съм се зарадвал искрено 3 пъти. Победата над Левски с 2:0. Европа. И втората победа над Левски с 2:1.
Ботев Пловдив винаги е бил такъв отбор, който би предпочел да загуби с 4:5 отколкото да победи с 1:0. Няма я красотата. Няма го желанието. Няма го духът.
Това е проблемът на Ботев Пловдив. Нещо, над което Ц.Василев трябва да обърне внимание при избора си на следващ треньор.
Дано поне Мъри си отиде с купа !

П.С. Факта, че Ботев играе кошмарно слабо и все пак е пред Левски затваря усти сам по себе си. Гледайте си във вашата паничка.
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
REKONTRA
Контакти:

Мнениеот REKONTRA » 24 мар 2014 17:59

Не зная дали ще мирише през лятото на изгорели вестници, но преди лятото трябва да замирише на загряти вратове - тези на Мърли, Криви, Мазни итн ибрекчии!

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 24 мар 2014 18:08

А аз пак ще ви запитам, щото очевидно се правите на преяли с кебапчета и препили с пепси - Защо като Мъри си подаде оставката, ЦВ го остави , а вие си мълчахте?

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 24 мар 2014 18:28

В посмешище за някои комплексирани "сини".
Последна промяна от Ботевъ Пловдивски на 24 мар 2014 18:48, променено общо 1 път.
Изображение Изображение

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 24 мар 2014 18:52

Мъри Стоилов е левскарският вариант на Стойчо Младенов, с малката разлика, че все пак дали с късмет или нещо друго има някакви успехи в Европа, докато Бат Стойо има точно 0 (ЗЕРО)... И двамата са част (а и жертви) на синьо-червената митология, изграждана най-вече от придворни журналисти, готова да осигури божествен статут на всеки, постигнал какъвто и да е успех в смутните времена в тези два гранда... Надути балони, които рано или късно гърмят и то болезнено най-вече за феновете :idea:
Изображение

Изображение

Върни се в “Архив”