bilyaletdinov написа:A, вие какъв отбор бяхте преди Мъри, че не се сещам
Май завършиха на 3-ти есента без него, а пролетта 5-ти?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
bilyaletdinov написа:A, вие какъв отбор бяхте преди Мъри, че не се сещам
Валери написа:Като цесекар и аз да се включа в дискусията: смятам че финансовата стабилност на един клуб е основният аргумент дали този клуб е в борбата за титлата или не /не съм съвсем съгласен с Борето Касабов който казва, че видиш ли един трньор и 11 играчи събрани от кол и въже след правилна предсезонна подоготвка могат да играят като средняци в А група, но това е друга тема/. Ботев е финаново обезпечен, финансово мотивиран и трябва да е в топ 3 за да се бори с титлата, където са другите два финансово обезпечени тим, които имат достатъчно кадърни ръководства - Лудогорец и Литекс. Ботев не е там /въпреки че е близо/ и за това трябва да има причина - според мен това е Мъри Стоилов. Мъри е слаб треньор - тактик и мотиватор. При кой треньор Ботев ще заиграе не мога да кажа, но съм убеден че това ще стане. Ръководството на Ботев ще вземе нужните мерки и треньорът ще бъде сменен.
...в отбора има натрупана умора от цикъла сряда- събота. Нищо, че преди няколко месеца самият Стоилов обясняваше, че това е идеалната схема на игра. "Лично аз предпочитам срещите да се играят всяка сряда и събота. По този начин футболистите се поддържат в кондиция, а има достатъчно време да се възстановят. Нали затова правим подготовка, за да можем да играем точно в тези 2-3 месеца от първенството на високо ниво. Това са думи на Мъри от преди близо година или по-точно на 19 април 2013 г. Интересно какво ли се е променило в мисленето на треньора от тогава. И какво ли ще стане след 2-3 месеца игра в този ритъм. Мачовете изиграни от подновяването на първенството на Ботев са точно 7 за месец: 23.02 Лудогорец; 02.03 Нефтохимик; 08.03 Локо Сф; 12.03 Левски; 16.03 Локо Пд;19.03 Левски; 22.03 Левски. В сряда предстои мач с Черно море, защо ли треньорът не реши да отложи почивката на титулярите за този мач? Защо точно срещу Левски изкара странния състав, който, когато PlovdivNews.bg първи го оповести читателите ни мислеха, че се шегуваме и търсим евтина сензация? Въпроси, на които Стоилов дължи отговори, но едва ли някой очаква да получи!
Иначе състава на Стоилов на "Герена" вчера дори и не изпоти фланелките, но все пак нека си починат момчетата. Може пък някой да има и мазоли от гумените бутонки. Пък и разходката на слънце си е доста уморителна.
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта