И когато възможностите на един отбор(да вземем за пример Стяуа или ,дори Андерлехт) са по-големи от на Лудогорец,то тогава изходът от срещата е предрешен(но не в полза на Лудогорец)!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Parmalat написа:dickinson написа:това влизането в ШЛ си е направо мираж
топ отборите поставени в третия кръг ще са Базел, Селтик, [img]Стяуа,%20Бате%20Борисов%20и%20чешкия%20шампион[/img]
доста далече сме от тях с изключения на Батето
но едно влизане в ЛЕ би било супер
Стяуа си продадоха най-добрите играчи.БАТЕ Борисов са под нивото на Лудогорец вече няма го Брешан и Хлеб,а шампион на Чехия ще е Спарта Прага.Водят с 10 точки преди Виктория Пилзен.Петте поставени отбора ще са:
1.Базел
2.Ред Бул
3.Стяуа
4.Селтик
5.Бате Борисов.
Базел и Ред Бул са единствените отбори над нивото на Лудогорец.Аз много искам да се падне БАТЕ Борисов!!!Крайно време е да отпаднат от български отбор,а и някой трябва да острами Левски и Литекс.
Viv.Brooke написа:Нека първо да станат, после да минат предварителните групи, а чак тогава да ги правим тези сметки. Ще поживеем, ще видим.
П.П. Не съм песимист, просто не обичам да слагам тигана, докато рибата още е в морето и не се знае дали е гладна
juststan написа:
И аз не обичам да избързвам с нещата , дано всичко се нареди добре за Лудогорец. Но им трябва по-качествена селекция. Това значи играчи като Бакалов , Бургзорг, Абало да се измитат от отбора. Всичко най-добро им пожелавам. Дано другата кампания ако не да надминат , то поне да повторят настоящото постижение.
tsonpen написа:juststan написа:
И аз не обичам да избързвам с нещата , дано всичко се нареди добре за Лудогорец. Но им трябва по-качествена селекция. Това значи играчи като Бакалов , Бургзорг, Абало да се измитат от отбора. Всичко най-добро им пожелавам. Дано другата кампания ако не да надминат , то поне да повторят настоящото постижение.
Мисля, че е сигурно, че тези тримата си тръгват. Не помня откога Бакалов не е влизал в игра. Бургзорг срещу Пирин ГД не показа нищо добро, а Абало щом и в Испания не влезе за малко като резерва, значи и той си тръгва.
Но има и други неясни и непостоянни, като Кишада, Платини, Барт.
Има обаче един въпрос - ще има ли от тези играчи някой, който ще отиде в Б отбора?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта