ЛЕ, 1/8 финал (реванш) Валенсия - Лудогорец - 1:0 (agg 4:0)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: ЛЕ, 1/8 финал (реванш) Валенсия - Лудогорец - 1:0

Мнениеот CSKA 78 » 21 мар 2014 17:25

Първо станете шампиони,да не се окаже,че Литекс или друг клуб ви изпреварят за титлата!Тогава сънувайте групите на ШЛ!Само че,разликата между отборите в ЛЕ и тези отбори,които се борят за влизане в групите на ШЛ е,че последните се хвърлят на "литър кръв и метър кожа"(всички надхвърлят възможностите си) за едни 10 млн.евро при влизане в групите! :o ;)
И когато възможностите на един отбор(да вземем за пример Стяуа или ,дори Андерлехт) са по-големи от на Лудогорец,то тогава изходът от срещата е предрешен(но не в полза на Лудогорец)! ;) 8-)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 21 мар 2014 17:38

Parmalat написа:
dickinson написа:това влизането в ШЛ си е направо мираж
топ отборите поставени в третия кръг ще са Базел, Селтик, [img]Стяуа,%20Бате%20Борисов%20и%20чешкия%20шампион[/img]
доста далече сме от тях с изключения на Батето

но едно влизане в ЛЕ би било супер

Стяуа си продадоха най-добрите играчи.БАТЕ Борисов са под нивото на Лудогорец вече няма го Брешан и Хлеб,а шампион на Чехия ще е Спарта Прага.Водят с 10 точки преди Виктория Пилзен.Петте поставени отбора ще са:

1.Базел
2.Ред Бул
3.Стяуа
4.Селтик
5.Бате Борисов.

Базел и Ред Бул са единствените отбори над нивото на Лудогорец.Аз много искам да се падне БАТЕ Борисов!!!Крайно време е да отпаднат от български отбор,а и някой трябва да острами Левски и Литекс.

Предварително ли знаеш кой отбор ще е новия шампион на Кипър :?:
APOEL Nicosia може да измести БАТЕ ;)

juststan
Контакти:

Мнениеот juststan » 21 мар 2014 19:11

Между другото разгледах коефициентите за групите в Лига Европа и забелязах, че има голям шанс при отпадане от Шампионската лига следващата кампания, Лудогорец да бъдат във 2-ра урна за групите на Лига Европа. Така че ще е добре да станат шампиони.

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 21 мар 2014 20:34

Нека първо да станат, после да минат предварителните групи, а чак тогава да ги правим тези сметки. Ще поживеем, ще видим.

П.П. Не съм песимист, просто не обичам да слагам тигана, докато рибата още е в морето и не се знае дали е гладна :)
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

juststan
Контакти:

Мнениеот juststan » 21 мар 2014 20:50

Viv.Brooke написа:Нека първо да станат, после да минат предварителните групи, а чак тогава да ги правим тези сметки. Ще поживеем, ще видим.

П.П. Не съм песимист, просто не обичам да слагам тигана, докато рибата още е в морето и не се знае дали е гладна :)

И аз не обичам да избързвам с нещата , дано всичко се нареди добре за Лудогорец. Но им трябва по-качествена селекция. Това значи играчи като Бакалов , Бургзорг, Абало да се измитат от отбора. Всичко най-добро им пожелавам. Дано другата кампания ако не да надминат , то поне да повторят настоящото постижение.

kev1n
Контакти:

Мнениеот kev1n » 21 мар 2014 21:19

Е.. подочуват се 2 мега класни нови попълния от типа дето подобрявят рекорди за цена на входящ трансфер, а като знаем колко трудно Домусчиев дава пари не се и съмнявам, че ще са "one of a kind" :) Реално имаме проблеми само на 3 позиции - ляв бек/задължително със основен ляв крак/, атакуващ полузащитник и дясно крило. Другото има още каде да се развива и няма нужда да бъде сменяно :) Но да ви кажа.. не се притеснявам.. ;р знам че всичко ще се случи както трябва ;р

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 21 мар 2014 21:22

juststan написа:
И аз не обичам да избързвам с нещата , дано всичко се нареди добре за Лудогорец. Но им трябва по-качествена селекция. Това значи играчи като Бакалов , Бургзорг, Абало да се измитат от отбора. Всичко най-добро им пожелавам. Дано другата кампания ако не да надминат , то поне да повторят настоящото постижение.

Мисля, че е сигурно, че тези тримата си тръгват. Не помня откога Бакалов не е влизал в игра. Бургзорг срещу Пирин ГД не показа нищо добро, а Абало щом и в Испания не влезе за малко като резерва, значи и той си тръгва.
Но има и други неясни и непостоянни, като Кишада, Платини, Барт.
Има обаче един въпрос - ще има ли от тези играчи някой, който ще отиде в Б отбора?
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
roskov9
Контакти:

Мнениеот roskov9 » 21 мар 2014 21:33

Да, Гари Родригес. Не знам какво видя срещу Иртиш, но нашите се бориха, а Гари също както и друг път беше двигател.
Приносът му към нашия отбор би бил несравнимо по-голям.
Достатъчно голям за ШЛ? Ами ако се паднем с Реал и Роналдо иска да си подобри рекорда от тая година?
Трябва ни по-голяма конкуренция на всички позиции и по-ранообразен футбол, за да се борим поне като Бате Борисов. Иначе е възможно с неизвестни играчи до едно време.
Но докато играят с такова желание, дори и загубите са ни в плюс.

juststan
Контакти:

Мнениеот juststan » 21 мар 2014 22:01

tsonpen написа:
juststan написа:

Мисля, че е сигурно, че тези тримата си тръгват. Не помня откога Бакалов не е влизал в игра. Бургзорг срещу Пирин ГД не показа нищо добро, а Абало щом и в Испания не влезе за малко като резерва, значи и той си тръгва.
Но има и други неясни и непостоянни, като Кишада, Платини, Барт.
Има обаче един въпрос - ще има ли от тези играчи някой, който ще отиде в Б отбора?

За мен Кишада за А група става , ако не получава висока заплата , защо да не остане? Като резерва може да се окаже полезен.Има добра линейна скорост , пресира и от време на време вкарва хубави голове. Платини винаги съм го харесвал , особено в ЦСКА. Беше голова машина.Има много добър контрол над топката , техника , но е мързелив.Играч за мачове с цел владеене на топката. Барт пък е страхотен футболист и от него може да се спечели много.Той и Моци са най-добрите ЦЗ в Лудогорец. Младият Китов трябваше да се налага в някои мачове до плейофите , но вече е късно, момчето е талантливо, може да научи много от Дяков.Винаги съм се чудел обаче , дали ще се окаже добра стратегия с Шоко и Кейсара на десния фланг като Кейсара може да бъде и крило.Тогава флангът ще е отличен спрямо бързина и защита. Колега беше споменал , че Лудогорец трябва да се оглеждат за играчи от Копа Либертадорес и аз съм напълно съгласен.Там могат да се намерят млади и нешлифовани диаманти за малко пари, които после да продаваме.Пример е Порто , които всяка година продават играчи по 25-30 милиона парчето , а ги купуват на безценица.
Това е от мен , Лека Вечер.

Потребителски аватар
iliyan79
Контакти:

Re: ЛЕ, 1/8 финал (реванш) Валенсия - Лудогорец - 1:0 (agg 4:0)

Мнениеот iliyan79 » 25 мар 2014 10:18

Лудогорец няма да го бъде дълго време! Погледнете Домусчиев как изглежда :) Този човек е с тъмно минало и работата не му е чиста! Тези милиони не се трупат с честен труд ! Въпрос на време е Данс да хване този човек в нарушение. До 3-4 г Домусчиев няма да е удобен вече за държавата както става със всички мафиоти и тогава ще се превърнете в обикновен отбор :)
Относно походът ви в европа ще кажа следното:

Черноморец Одеса - Не познат отбор за никого
Динамо Загреб- Тази година не са във форма и губят често
Псв Аидховен- Подмладяване на отбора...играят предимно с юнуши
Лацио-Колебливи игри както в Италиаснкото първенство ,така и в европа(Почти спечелен мач в софия развален от трениора им)
Изкарва клучови играчи, които смачкаха Лудогорец и пуска резерви, в игра е вратар които не е играл 2 месеца футбол! Този трениор е за господари на ефира :)
Базел- няма какво да кажа --вие си знаете наи добре :lol:
Валенсия- :lol:

И Лудогорец стана Евробоец!!! До година обаче няма да имате този късмет :mrgreen:

Върни се в “Архив”