На Батков не може да му кажете Копче, разбирате ли го това или не?!
Левски е на Батков, не на вас!
Тодор Батков - официална тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Въпроси към Тодор Батков
Teo написа:hristo1306 написа:Българския футбол се напълни, не със собственици, а с кредитори ! Всеки уж дава собствени пари на вятъра, а никой не дава кокала / не продава/. Защо ли ??? Как с адвокатския си хонорар, издържа отбора ??? Дали вируса "КОКО" не е заразил целия ни футбол ?
Щом плаща по 700к на месец значи има пари!
Има, ама ги дава Пеевски и скоро истината ще види бял свят...

...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
- nicromanser
- Контакти:
аз имам един въпрос. батков... обяви какви заплати се вземат в левски, нап дали ще потвърди че върху тях са плащани и данъци, че имам някакви бегли съмнения, че не е баш така или са по-малки заплатите или осигуровките са плащани на по малки заплати? нека нап да кажат.
[center]ЕДИН ГОСПОД БОГ И СИНА МУ ИСУС ХРИСТОС
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ[/center]
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
Re: Тодор Батков - официална тема
Кировец написа:Хайде гонете го по-бързо Тодор, та да видим кой ще е новия наливач в бездънната каца - заплати от по 15-25 000 евро, едни около 6-8 000 000 лева за строеж на сектор, още около 20 000 000 лева за откупуване на клуба от Тодор -
при положение, че Тара клекне с едни 20 от него страна и т.н. и т.н.
Пеевски не е лош вариант - както казват канарите за господин Цецо Василев - бизнесмен от величина, с големи възможности, който ще гради в името на обществото и направеното ще остане завинаги на клуба - безвъзмездно...
За съжаление повечето левскари не могат да го осъзнаята това. Батков трябва да бъде гонен едва тогава когато някой изяви желание да заеме мястото му, а такъв към днешна дата няма. Вероятността не В група, ами дори Б окръжна изглежда все по-вероятна на фона на надигащото се недоволство срещу Батков. При една война на феновете срещу него той просто ще каже майната му и Левски отива по дяволите.
Публикувам нещо което прочетох преди време в този форум и ми допадна и пък е и абсолютно вярно ,та да ви го напомня,особенно на младежи някой от които даже и войници не са били ,но се изживяват като експерти и скандиран-"вън" и"оставка",но примерно не биха дали за билет 30-40 лева !
"Аз лично не изпитвам никаква симпатия към Т.Батков. Честно казано не познавам човек,който да го харесва. Но болшинството хора имат безкрайно погрешна представа за него. Това ,че се държи като клоун и плещи глупости в никакъв случай не значи че е глупав. Първо още преди да стане адвокат на М.Чорни Т.Батков беше един от най-скъпоплатените(следователно и най-добрите) адвокати в България. Самия факт ,че доста години движеше бизнеса на Чорни у нас (а и не само у нас) говори ,че определено главата му служи не само за да слага шапка на нея. За справка -как свърши земния път на други двама подчинени на М.Чорни- В.Грашнов и Ем.Кюлев? Определено хора с репутацията на Чорни не се обграждат с некадърници и глупаци,ако такъв попадне там обикновено много бързо отива в канала. Самия факт ,че Т.Батков беше част от адвокатския екип на М.Чорни в мегаделото срещу Дерипаска говори сам по себе си. Останалата част от адвокатския екип на Чорни беше адвокатския екип на "Епъл",същите които спечелиха най-голямато дело в последните години срещу "Самсунг". Самото споменаване на Т.Батков до тези хора го поставя в съвсем различна орбита от другите президенти в А група. Това е като Божинов- може да е всякакъв ,но е бил съотборник на П.Недвед,Ал.дел Пиеро,Д.Трезеге,Л.Тони,М.Вучинич- някой да се сеща за друг такъв футболист в нашата А група.
Колкото и странно да прозвучи Т.Батков е най-малко оцапания от собствениците на президентите на водещите ФК у нас. Нито е участвал в скандални приватизационни сделки или сделки от които държавата е загубила(К.Домусчиев,Цв.Василев,Ал.Томов),нито е свързван с мутренски среди (Гр.Ганчев, ТИМ, К.Динев, В.Стефанов, Н.Гигов). Колкото и странно да звучи въпреки ,че напълно си е заслужил прякора Бай Ганьо и той като патрона си никога не е бил в опозиция,то по никакъв начин не може да бъде наречен любимец на властимащите за разлика от Цв.Василев,Гр.Ганчев,К.Домусчиев,ТИМ. Поне аз досега не съм чувал по някакъв начин името му да е свързвано с незаконни дейности."
"Аз лично не изпитвам никаква симпатия към Т.Батков. Честно казано не познавам човек,който да го харесва. Но болшинството хора имат безкрайно погрешна представа за него. Това ,че се държи като клоун и плещи глупости в никакъв случай не значи че е глупав. Първо още преди да стане адвокат на М.Чорни Т.Батков беше един от най-скъпоплатените(следователно и най-добрите) адвокати в България. Самия факт ,че доста години движеше бизнеса на Чорни у нас (а и не само у нас) говори ,че определено главата му служи не само за да слага шапка на нея. За справка -как свърши земния път на други двама подчинени на М.Чорни- В.Грашнов и Ем.Кюлев? Определено хора с репутацията на Чорни не се обграждат с некадърници и глупаци,ако такъв попадне там обикновено много бързо отива в канала. Самия факт ,че Т.Батков беше част от адвокатския екип на М.Чорни в мегаделото срещу Дерипаска говори сам по себе си. Останалата част от адвокатския екип на Чорни беше адвокатския екип на "Епъл",същите които спечелиха най-голямато дело в последните години срещу "Самсунг". Самото споменаване на Т.Батков до тези хора го поставя в съвсем различна орбита от другите президенти в А група. Това е като Божинов- може да е всякакъв ,но е бил съотборник на П.Недвед,Ал.дел Пиеро,Д.Трезеге,Л.Тони,М.Вучинич- някой да се сеща за друг такъв футболист в нашата А група.
Колкото и странно да прозвучи Т.Батков е най-малко оцапания от собствениците на президентите на водещите ФК у нас. Нито е участвал в скандални приватизационни сделки или сделки от които държавата е загубила(К.Домусчиев,Цв.Василев,Ал.Томов),нито е свързван с мутренски среди (Гр.Ганчев, ТИМ, К.Динев, В.Стефанов, Н.Гигов). Колкото и странно да звучи въпреки ,че напълно си е заслужил прякора Бай Ганьо и той като патрона си никога не е бил в опозиция,то по никакъв начин не може да бъде наречен любимец на властимащите за разлика от Цв.Василев,Гр.Ганчев,К.Домусчиев,ТИМ. Поне аз досега не съм чувал по някакъв начин името му да е свързвано с незаконни дейности."
Относно коментара на един "отворко"-Дали НАП ще потвърди платени осигуровки върху тези заплати?Ти драги имаш ли бегла представа как се издържа футболен тим,или какво значи да имаш грижата върху работещо предприятие?!Сигурен съм че и за една бригада хора не си се грижил!Не желая да коментирам защото предполагам че си левскар,а това не е без значение!
- nicromanser
- Контакти:
Георг написа:Относно коментара на един "отворко"-Дали НАП ще потвърди платени осигуровки върху тези заплати?Ти драги имаш ли бегла представа как се издържа футболен тим,или какво значи да имаш грижата върху работещо предприятие?!Сигурен съм че и за една бригада хора не си се грижил!Не желая да коментирам защото предполагам че си левскар,а това не е без значение!
не ме интересува кой как се издържа интересува ме само истината стига с недомлъвките за това сме на тоа дередже и тук не става въпрос само за левски, а и за всички и не само за футбола , а и за всички фирми и фирмички
[center]ЕДИН ГОСПОД БОГ И СИНА МУ ИСУС ХРИСТОС
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
plamenst7 написа:За съжаление повечето левскари не могат да го осъзнаята това. Батков трябва да бъде гонен едва тогава когато някой изяви желание да заеме мястото му, а такъв към днешна дата няма. Вероятността не В група, ами дори Б окръжна изглежда все по-вероятна на фона на надигащото се недоволство срещу Батков. При една война на феновете срещу него той просто ще каже майната му и Левски отива по дяволите.
"Левски" сега отива по дяволите. С активната помощ на Батков и компания.
Дадат ли се каквито и да е пари на Батков и тези около него, нещата около "Левски" ще стават още по-зле! Защото Батков и тези около него са като животни, които като усетят слабост се настървяват още повече. А за такива като тях жеста на хора да дават пари, за да отидат на мачове на "Левски", е признак на слабост, защото Батков и компания знаят, че правят идиотщини с "Левски", а хората въпреки това го подкрепят като дават пари на отбора/тях. Което оправдава пред Батков действията, които ще предприеме в бъдеще, свързани с "Левски".
Така че, въпреки че ви боли за отбора, не давайте никакви пари на тези животни, които се отъждествяват с него!
-
- Контакти:
shotgun blues написа:Няма намерение да ви продава![]()
Топузаков треньор цирк е яко
Какво,му е на Топузаков

- 1912plovdiv
- Контакти:
ВЪН , ВЪН , ВЪН .... хубаво сте се разВЪНкали ... ама вади ли Батков от джоба по 30 К за заплати ?? Вади .... ФАКТ
Това че ги прибират бездарници е съвсем друг въпрос .....
Хубаво си помислете КОЙ ще дойде вместо него с подобни финансови възможности да раздава толкова пари
Кой ? Предложения има ли ??
С такива заплати можете да вземете доста прилични играчи , нали ?

Това че ги прибират бездарници е съвсем друг въпрос .....
Хубаво си помислете КОЙ ще дойде вместо него с подобни финансови възможности да раздава толкова пари

С такива заплати можете да вземете доста прилични играчи , нали ?
▒▓█▀▄▀▄ БОТЕВ ▀▄▀▄█▓▒
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]