[center]Националният клуб на привържениците (НКП) на Левски сваля и останалото си нищожно доверие в мажоритарния собственик на клуба г-н Тодор Батков.
Предвид извънредната ситуация във Вековния Левски, която трови живота на стотици хиляди, на милиони „сини сърца”, НКП намира, че г-н Батков дължи на цялата левскарска общност следните действия:
В името на бъдещето на клуба и за да разсее съмненията, че действа като ликвидатор, на първо място, г-н Батков трябва да допусне външен одитор, който да направи цялостна ревизия на финансовото състояние на ПФК и то да бъде публикувано в Интернет, за да може всеки заинтересован да се запознае с него.
В името на бъдещето на клуба и за да разсее съмненията, че действа като ликвидатор, на второ място, г-н Батков трябва да пусне в продажба акциите на ПФК при прозрачна процедура.
В името на бъдещето на клуба и за да разсее съмненията, че действа като ликвидатор, след като изпълни тези си задължения, на трето място, г-н Батков трябва да напусне ръководните органи на клуба, тъй като неговото присъствие е в противоречие с основната ценност, с която преди сто години бе създаден Левски – а именно да бъде ОТБОРЪТ НА НАРОДА.
НКП намира, че освен г-н Батков с постовете си трябва да се разделят и всички членове на УС.
Решението на организираните привърженици на най-големия български клуб бе взето на спешно заседание с представители на регионалните структури на НКП.
НКП е сериозна организация, която не може да не се съобрази с желанието на хилядите си членове г-н Батков да "лиши" Левски от присъствието си, поради което решението не подлежи на ревизия.
Призоваваме всички левскари да подкрепят отбора на всеки мач не пред телевизора или компютъра, а от трибуните, защото честта е да се брани. Освен това на стадиона всеки ще може да изрази отношението си към г-н Батков.[/center]
Тодор Батков - официална тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Re: Тодор Батков - официална тема
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
Ще стават неща, дето не са ставали.
Храни куче да те лае. Тодор ще впрегне "децата си".
Храни куче да те лае. Тодор ще впрегне "децата си".
ОК , а с другаря Тонев какво правим кой ще му потърси сметка на него и кръга около него , не мислите ли ,че довеждаме на "бял кон" неговите благодетели , които са интригантите и искат да вземат клуба на тепсия със занижена стоиност.Ха поне веднъж питайте кой доведе Тонев в Левски и защо? и защо продължава да управлява мъдро Левски.Ясно , е че Батков трябваше да си е "тръгнал вчера" , но защо все забравяме кои дърпаше конците през последните 2 години с други думи чий интереси защитава Тонев на Левски или на тези дето искат да вземат отбора ?
-
- Контакти:
Абе, вие не четете ли, бе?
НКП намира, че освен г-н Батков с постовете си трябва да се разделят и всички членове на УС.
- MainEventer
- Контакти:
Най-после адекватна декларация на НКП. Дано да НЕ се продадат на пеевски или на бойко.
Ясно. Сега пак ще почнат едни скандирания "Батков, к**во". Позната картинка.
Мен ми е интересно, защо поне един път като мъж, да се разбере, че той е силната фигура, не си изпълни заканите. Нали се закани преди предишния мач с ЦСКА? Е, защо не го изпълни тогава? Едва ли някой ще има против да завършим проваления сезон предимно с играчи от школата, но излишни пари да не се пръскат. Ако се води такъв голям левскар, трябваше всички възможни финанси да бъдат насочени към изграждане на тоя прословут Сектор А, а не да хвърля пари за заплати за нови и нови чужденци. Само той ли не разбра, че в тоя сезон няма как да станем шампиони, като дори класиране за Лига Европа ще е трудно...
Мен ми е интересно, защо поне един път като мъж, да се разбере, че той е силната фигура, не си изпълни заканите. Нали се закани преди предишния мач с ЦСКА? Е, защо не го изпълни тогава? Едва ли някой ще има против да завършим проваления сезон предимно с играчи от школата, но излишни пари да не се пръскат. Ако се води такъв голям левскар, трябваше всички възможни финанси да бъдат насочени към изграждане на тоя прословут Сектор А, а не да хвърля пари за заплати за нови и нови чужденци. Само той ли не разбра, че в тоя сезон няма как да станем шампиони, като дори класиране за Лига Европа ще е трудно...
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
ehh написа:Ясно. Сега пак ще почнат едни скандирания "Батков, к**во". Позната картинка.
Ами не е виновен Тодор, че на полусезона бяхте 3-ти, а един кмет очакваше дори 20 победи. Сега сте 7-ми... Тодор ли е виновен? А когато Кмета уж редеше селекцията всички му се кефеха, ама се оказа, че Тодор я е правил.
Докато мислехте, че Божи, Чмовш, Бастос и Огнянов са в Левски заради Йовов всичко беше 6 и го тупахте по рамото, бяхте зад него.
Оказа се, че Батков ги е довел. Що не сте зад него, а против него?

Кировец написа:ehh написа:Ясно. Сега пак ще почнат едни скандирания "Батков, к**во". Позната картинка.
Ами не е виновен Тодор, че на полусезона бяхте 3-ти, а един кмет очакваше дори 20 победи. Сега сте 7-ми... Тодор ли е виновен? А когато Кмета уж редеше селекцията всички му се кефеха, ама се оказа, че Тодор я е правил.
Докато мислехте, че Божи, Чмовш, Бастос и Огнянов са в Левски заради Йовов всичко беше 6 и го тупахте по рамото, бяхте зад него.
Оказа се, че Батков ги е довел. Що не сте зад него, а против него?
Аз съм доволен от селекцията . Проблема е ,че Батков с присъствието си трови обстановката в клуба .
-
- Контакти:
Няма накъде повече да се пада! Обединение междy всички фракции и радикални действия за ПРОМЯНА! Иначе догодина ще се борим с Hадежденци за оставане в А група. Вие осъзнавате ли какво направи този човек с отбора, който ГРАШНОВ стабилизира и изгради (мир на прахта му)? Батков пое готов проект, обра лаврите от участията в Европа през 2005/2006 и после започна системно да СЪСИПВА Левски - уволни треньора, назначи овчия, пропиля парите от ШЛ, заформи казански афери, нареди срам до срам в евро-турнирите, забърка се в политически игри с ГЕРБ, скара и употреби всички възможни легенди на отбора и накрая ВЗРИВИ СТАДИОНА без да има пари да го направи и ни остави на Сухия и 7мо място + 5 мача без гол с/у ЦСКА навръх 100 годишнината!!! СТИГА ТЪРПЯХМЕ, имайте малко чест всички и покажете, че обичате отбора! ДА СИ ГО ВЪРНЕМ ОБРАТНО, защото иначе скоро НЯМА ДА ГО ИМА!!!
-
- Контакти:
Най-накрая нещо положително от фен-клуба.
Обаче очаквам същата реакция от фен клуба при събличането на Петев да бъде и с евентуалния нов собственик.
От сега го заявявам, влезне ли Делян Пеевски или друг виден комунист от сегашната власт под каквато и да е форма в клуба, и ние, привържениците му позволим, тоя клуб за мен умира безвъвратно и никога повече няма да бъде жив за мен.
Не ме интересува, ако ще да сме последни, ако ще да сме във В група, не искам повече бивши комунисти, които да петнят идеята Левски.
Без друго едва понасям факта, че тоя е бил при нас.
Обаче очаквам същата реакция от фен клуба при събличането на Петев да бъде и с евентуалния нов собственик.
От сега го заявявам, влезне ли Делян Пеевски или друг виден комунист от сегашната власт под каквато и да е форма в клуба, и ние, привържениците му позволим, тоя клуб за мен умира безвъвратно и никога повече няма да бъде жив за мен.
Не ме интересува, ако ще да сме последни, ако ще да сме във В група, не искам повече бивши комунисти, които да петнят идеята Левски.
Без друго едва понасям факта, че тоя е бил при нас.