Благодаря ви за отговора!
Защо според вас има такива медии?
Каква е причината да имате толкова противници?
Кой плаща на тези журналисти?
Тема за Станимир Стоилов (Ботев Пд)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Вярвайте в ръководството и отбора
Мъри , днес като ви отстраним идваш при нас
Гледай от лятото да вземеш в Левски Хамза , Боре , Спрокел и румънците .

ЕМИЛ написа:Мъри , днес като ви отстраним идваш при нас![]()
Те да не са негови бе Олиг. Оставате си тоя канибал на аватара ти.
ЕМИЛ написа:Мъри , днес като ви отстраним идваш при нас![]()
Гладна крава фураж сънува

Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.
Не ви ли писна от глупави теми
Лятото отново ще мирише на изгорели вестници и ще се надиграваме с европейските грандове.
Любимият ми лаф на господин Стоилов

Леевски, оле

Re: Това ли е краят на Мъри в Ботев?
""Собственикът на Ботев Пловдив Цветан Василев обяви, че не е свалял доверието си от старши треньора Станимир Стоилов. Босът на „жълто-черните“ заяви пред вестник „Преса“, че последната дума, дали наставникът ще си тръгне, или не, е именно негова - на самия Цветан Василев.""
Шефе защо ни наказваш? Нали наскоро беше казал че-"Само публиката не ми изневери"
Шефе защо ни наказваш? Нали наскоро беше казал че-"Само публиката не ми изневери"
- Синият Болярин
- Контакти:
Re: Това ли е краят на Мъри в Ботев?
Стоилова да си ходи, проваля Ботев, да изчезва и да не се появява повече....
Гореизброеното се пишеше с повод и без повод, ама нешо след мача няма подобни коментари
Ще ме подсети ли някой кога за последно сте имали по-добър треньор от Стоилов?
П.С.
Мисля, че оставката му няма да бъде приета.
Гореизброеното се пишеше с повод и без повод, ама нешо след мача няма подобни коментари

Ще ме подсети ли някой кога за последно сте имали по-добър треньор от Стоилов?
П.С.
Мисля, че оставката му няма да бъде приета.
ботевисти ще се извините ли на мъри ???
знам че ще бъда нападнат за темата но все пак след днешния мач ми се струва че е редно да бъде зададен и този въпрос а именно -трябва ли мъри да получи извинение?
защо предварително му прочетохте присъсдата ? ......смеехте се на правилния футбол ........е остави ви на полуфинал и в борбата за третото мястото на няколко пъти победи левски победи литекс не загуби от цска и лудогорец..........бихте в градското дерби ..........и не на последно място напуснахте ЕКТ без загуба !
не искам да му бъда адвокат но смятам че трябва да му се отдаде нужното уважение!
защо предварително му прочетохте присъсдата ? ......смеехте се на правилния футбол ........е остави ви на полуфинал и в борбата за третото мястото на няколко пъти победи левски победи литекс не загуби от цска и лудогорец..........бихте в градското дерби ..........и не на последно място напуснахте ЕКТ без загуба !
не искам да му бъда адвокат но смятам че трябва да му се отдаде нужното уважение!
- liliputchica
Re: ботевисти ще се извините ли на мъри ???
rabex написа:знам че ще бъда нападнат за темата но все пак след днешния мач ми се струва че е редно да бъде зададен и този въпрос а именно -трябва ли мъри да получи извинение?
Според мен той трябва да се извини, че със селекция за 3 млн, Ботев е едва на 4 място и класирането за купата стана след много грозен и бавен футбол, просто изкараха късмет, че Левски е един свършил отбор и сам се вкарва в кризи
[offtopic]нямам[/offtopic]