Тема за Станимир Стоилов (Ботев Пд)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Re: ЕКСЛУЗИВНО: Цветан Василев реши- Мъри остава!!!

Мнениеот костенурк » 19 мар 2014 10:20

Кировец написа:
костенурк написа:
criminal написа:Много българи в състава :oops:

За сега тва е положението.след няколко годинки от базата ще почнат да излизат новите звезди на Ботев.и сега има няколко много талантливи момчета но синоптика физкултурник няма топки да ги пуска в игра.Канари победа над сините говеда Канари победа над сините говеда Канари победа над сините говеда :twisted:

И защо продадоха Неделев? Да има място за новите звезди ли?

то си е тяхна работа 8-)след няколко годинки ще има много като Неделев не се притесняваи само да не резтегнеш
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
kanara1978
Контакти:

Мнениеот kanara1978 » 19 мар 2014 10:23

Аз също не искам да махат Мъри.Най доброто решение е да махнат Кривия и отбора ще тръгне напред.Той е ябълката на раздора

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 19 мар 2014 10:28

veselinsk написа:
Кировец написа:И защо продадоха Неделев? Да има място за новите звезди ли?

Момчето е кадърно и го продадоха в идеална възраст, в точното първенство.Още 1-2 години в България щяха да са загубено време за него, въпреки,че Ботев щеше да има полза от това.

Та нали след 1-2 години ще сте завършен проект с ултра модерни стадиони, бази и т.н.Нали сте един от примерите? Що продадоха Неделев, а не изградиха отбора около него специалистите?
Точното първенство за него е А група. С инвестицията на господина това уж е вашата цел - да държите на младите в България.
Защо продадоха бъдещата суперзвезда и легенда за Ботев?

Потребителски аватар
М. Стоилов

Вярвайте в ръководството и отбора

Мнениеот М. Стоилов » 19 мар 2014 10:29

Здравейте скъпи фенове на Ботев. Снощи с г-н Василев имахме среща относно бъдещето ми в Ботев Пловдив. Г-н Василев ме разубеди, да напускам Ботев и ми гласува пълно доверие, няма как да откажа на собственика при гласуваното ми доверие. Знам и че феновете и играчите ни подкрепят и ще постигнем целите си. Нека днес на Коматево всички бъдем единни и да покажем последните 10 минутки от дербито само че този път цели 90 мин и бием Левски.
Лятото отново ще мирише на изгорели вестници и ще се надиграваме с европейските грандове.

П.С. С уважение Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 19 мар 2014 10:30

Кировец написа:
veselinsk написа:

Момчето е кадърно и го продадоха в идеална възраст, в точното първенство.Още 1-2 години в България щяха да са загубено време за него, въпреки,че Ботев щеше да има полза от това.

Та нали след 1-2 години ще сте завършен проект с ултра модерни стадиони, бази и т.н.Нали сте един от примерите? Що продадоха Неделев, а не изградиха отбора около него специалистите?
Точното първенство за него е А група. С инвестицията на господина това уж е вашата цел - да държите на младите в България.

Защото Неделев така пожела. Нещо друго?

Потребителски аватар
kanara1978
Контакти:

Мнениеот kanara1978 » 19 мар 2014 10:30

Кировец написа:
veselinsk написа:

абе недей плака на чужд гроб.Гледай си твоя отбор

NADURVEN_FILOSOF
Контакти:

Re: Вярвайте в ръководството

Мнениеот NADURVEN_FILOSOF » 19 мар 2014 10:31

жълта легендо... :lol: :lol:
сърце, душа за берое стара загора
http://vbox7.com/play:9114d3b3

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 19 мар 2014 10:31

Благодаря за точния отговор, Борисов.

Rodn1

Re: Вярвайте в ръководството и отбора

Мнениеот Rodn1 » 19 мар 2014 10:35

Господин Стоилов,

Смятате ли че на някои хора в Ботев им пречи това,че имате Четвъртфинал в КНК и сте водил отбор в шампионската лига ,факт който изтъкнахте като причина да не успеете в националният отбор?

Потребителски аватар
М. Стоилов

Re: Вярвайте в ръководството и отбора

Мнениеот М. Стоилов » 19 мар 2014 10:39

Rodn1 написа:Господин Стоилов,

Смятате ли че на някои хора в Ботев им пречи това,че имате Четвъртфинал в КНК и сте водил отбор в шампионската лига ,факт който изтъкнахте като причина да не успеете в националният отбор?

Здравейте, хората и ръководството на Ботев в частност г-н Василев и г-н Александров ме подкрепят и ме убедиха да остана в Ботев. Има медии и платени журналисти които постоянно петнят репутацията и успехите ми, но не искам да споменавам имена.

Върни се в “Архив”