Тема за Станимир Стоилов (Ботев Пд)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
DarkPsy

Re: Декларация на феновете на Ботев

Мнениеот DarkPsy » 17 мар 2014 20:07

za nas e toj religiq написа:Мисля че тона и езика който се използва в тази декларация е просташки и в никакъв случай не искам , АЗ , ( предполагам и хилядите нечленуващи в отделните фракции на отбора) да бъдем свързвани с нея ! Мисля че тези които са писали подобна глупост ни дължат извинение :!:
Това че сини и черно бели (с все по редки изключения ) са се поболели от злоба и завист , и освен откровени обиди друго няма какво да ни кажат , си е техен проблем ! Не одобрявам и не искам , по никакъв начин НЯКОЙ СИ да ни принизява на тяхното ниво :!:

Ти член ли си на bultras? Питам те , заради аватара ти?

Потребителски аватар
никки1912
Контакти:

Мнениеот никки1912 » 17 мар 2014 21:03

Ся да ви светна отворковци. Това не е декларация а статия в сайта Бултрас написана точно след мача. Както някой по горе забеляза ако това е декларация то би следвало да е адресирана до някого а тя не е. Това са просто отговори на някои подмятания хвърлени преди и след мача по наш адрес. Много удобно автора на темата пуска това като декларация каквато всъщност не е ,отново буферски простотии и цигански номера, но какво друго да очакваш от тях ,,,,,смешковци. Това е все едно някой ботевист да влезе във вашия сайт и да си преиначава от там каквото му падне, но какво да очакваш от секта, която дори си е заключила сайта и в него влизат само членовете й. :idea:
Настане вечер-месец изгрее, звезди обсипят свода небесен; гора зашуми, вятър повее, Балканът пее хайдушка песен!

Потребителски аватар
izgrevist
Контакти:

Мнениеот izgrevist » 17 мар 2014 21:55

Предлагам всички да бъдат кратки и разбираеми.
Декларация няма.Има резултат 2-1.Има документирана публика в два сектора.Вижда се и се чува невероятно кой колко е ,и колко вика.Нагледно страхливият Станимир Стоилов отново обърка мача и го започна по познат начин.Вуйчо Ваньо и Вандер спечелиха дербито.Коефициента в еврофутбол беше 1.72.Камбуров плаче,а също и Здравко.А град Пловдив е доволен.

Потребителски аватар
Agnostic front 1912
Контакти:

Мнениеот Agnostic front 1912 » 18 мар 2014 01:43

Мангалите сън не ги хваща! :lol: Да свикват,защото в близките години няма да видят спечелен мач срещу нас! :)
[wrapimg=]http://img2.sportal.bg/uploads/news/2012_11/images/00354091.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: Това ли е краят на Мъри в Ботев?

Мнениеот ehh » 18 мар 2014 16:55

100хил месечна заплата на Херо?! Ай, сиктир, бе, не се шегува Василев. Та вие за тези пари може да вземете и що-годе известно име от Европа
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 18 мар 2014 17:03

ehh написа:100хил месечна заплата на Херо?! Ай, сиктир, бе, не се шегува Василев. Та вие за тези пари може да вземете и що-годе известно име от Европа

Тва са някви бургаски измислици и приказки от 1001 нощ....
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

Потребителски аватар
tinko
Контакти:

ЕКСЛУЗИВНО: Цветан Василев реши- Мъри остава!!!

Мнениеот tinko » 19 мар 2014 09:48

ЕКСЛУЗИВНО: Цветан Василев реши- Мъри остава, ще изпълни целите! Вярвам в Стоилов, нямам куфар с резервни треньори

Собственикът на Ботев Цветан Василев разкри, че Станимир Стоилов остава начело на отбора и след днешния мач с Левски. "Той може да е решил каквото си иска. Дали ще си тръгне от Ботев, решавам аз. Въпросът за смяната му не стои на дневен ред. Не съм свалял доверието от него и съм сигурен, че ще изведе отбора до поставената цел- Лига Европа", категоричен е банкерът пред в. Преса.

Според Василев в "А" група няма по- добър треньор от Стоилов. "Мъри е №1, освен това нямам куфар с резервни варианти за заместник. Осигурили сме му перфектни условия за работа, а като качества на отделните футболисти разполагаме с най- силната селекция", отсича Цветан Василев.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 19 мар 2014 09:49

Собственикът на Ботев Цветан Василев разкри, че Станимир Стоилов остава начело на отбора и след днешния мач с Левски. "Той може да е решил каквото си иска. Дали ще си тръгне от Ботев, решавам аз. Въпросът за смяната му не стои на дневен ред. Не съм свалял доверието от него и съм сигурен, че ще изведе отбора до поставената цел - Лига Европа", категоричен е банкерът пред в. Преса.
Според Василев в "А" група няма по- добър треньор от Стоилов. "Мъри е №1, освен това нямам куфар с резервни варианти за заместник. Осигурили сме му перфектни условия за работа, а като качества на отделните футболисти разполагаме с най-силната селекция", отсича Цветан Василев.

Явно това не е краят на Мъри в Ботев.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Re: ЕКСЛУЗИВНО: Цветан Василев реши- Мъри остава!!!

Мнениеот El Grande Capitan » 19 мар 2014 09:50

Екстра... :( :(

Кур точки от следващите два мача разбирай...
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

Атеист
Контакти:

Re: ЕКСЛУЗИВНО: Цветан Василев реши- Мъри остава!!!

Мнениеот Атеист » 19 мар 2014 09:52

Не ми се мисли какво ще става межу него и жълтите фенове, ако днес Ботев не продължи за купата...

Върни се в “Архив”