Тема за Станимир Стоилов (Ботев Пд)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: Това ли е краят на Мъри в Ботев?

Мнениеот Синьо сърце » 12 мар 2014 20:54

ivan40 написа:Ами тя темата за това стана толкова дълга щото никой от нас не очакваше такъв резултат,вярвам и много от вас :arrow: предвид качествената ни селекция и вашето състояние.Аз още не съм убеден че мач се игра :!:

Левски дори и в това състояние може да бие всеки в Бг, и то да го бие лошо! Спомни си за Литекс 4-1 и победата ни в Разград с 1-0, когато само шансът ги спаси от разгром! Аз пък лично очаквах нещо подобно днес, очаквам го и в събота!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

allez_les_blues
Контакти:

Мнениеот allez_les_blues » 12 мар 2014 20:55

arni написа:
Parmalat написа:Че Левски няма да вземе купата е ясно.Литекс или Лудогорец ще я приберат.

Ако не им легнат и те, ;)

Те се борят за титла, и съответно биха могли да дадат Купата на Левски или Ботев....срещу 6 сигурни точки в първенството...
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 12 мар 2014 20:56

ivan40 написа:
LSFC 1914 написа:Пичове, да ме извинявате, но преди началото на мача бяхте големи оптимисти, че ще размажете Левски с 0-2, 0-3. Какво стана ?
Звяра е опасен, когато е ранен! :twisted:

Ами тя темата за това стана толкова дълга щото никой от нас не очакваше такъв резултат,вярвам и много от вас :arrow: предвид качествената ни селекция и вашето състояние.Аз още не съм убеден че мач се игра :!:

Игра се нещо. Някои играха футбол. От нашите - единици. Мъри пак вини отбора. Той - чист като сълза. След всеки резил, едно и също. Бъди мъж, Мъри, кажи си - аз не знаех какво да направя, какво да променя, аз закъснях със смените, аз не намерих начина :!:
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 12 мар 2014 20:57

Синьо сърце написа:
ivan40 написа:Ами тя темата за това стана толкова дълга щото никой от нас не очакваше такъв резултат,вярвам и много от вас :arrow: предвид качествената ни селекция и вашето състояние.Аз още не съм убеден че мач се игра :!:

Левски дори и в това състояние може да бие всеки в Бг, и то да го бие лошо! Спомни си за Литекс 4-1 и победата ни в Разград с 1-0, когато само шансът ги спаси от разгром! Аз пък лично очаквах нещо подобно днес, очаквам го и в събота!

Аз пък ще доверя на футболните фрази, че мач с мач не си прилича!
Днеска Ботев на Кауня е без коментар, направо ми стана жал по едно време да ги гледам как се мъчат тия на терена... никакво желание за игра, да не говорим за победа!
Все едно насила бяха отишли в София, заеби...
Кауна трябва да ходи на уроци по психология, че тая наука му е далечна!
Последна промяна от Teo на 12 мар 2014 20:59, променено общо 1 път.

allez_les_blues
Контакти:

Мнениеот allez_les_blues » 12 мар 2014 20:59

Синьо сърце написа:

Ами ние срещу Славия и ЦСКА не играхме толкова зле, но направихме куп пропуски, това ни е голям проблем....Но наистина, влезе ли поне едно положение, поведем ли в резултата, почваме да ги газим като танкове, и никой не мо'е да ни насмогне :mrgreen:
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 12 мар 2014 20:59

Скоро не бях гледал толкова грозен и смешен футбол. Всичкото това се дължи на треньорите на двата отбора. Никаква тактическа грамотност. Уникално тъпи говеда. Как може някой да им плаща на тези за да са треньори. Колото повече пари се наливат в тези два клуба, толкова по- слаби и смешни стават.

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 12 мар 2014 21:00

Синьо сърце написа:

Преди няколко страници, в тази тема беше писал, че сега вие не е хубаво да храните големи очаквания. И беше съвсем прав. Вие днес играхте по-добре, факт. Само че 3/4 от отбора ни не игра и на 50% от това, което може, а Адам пусна в мрежата 90% от ударите към нея, което откак е в "Ботев", не се беше случвало. Мач с мач не си прилича, ЦСКА няма да са като нас днес.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 12 мар 2014 21:04

Teo написа:Аз пък ще доверя на футболните фрази, че мач с мач не си прилича!
Днеска Ботев на Кауня е без коментар, направо ми стана жал по едно време да ги гледам как се мъчат тия на терена... никакво желание за игра, да не говорим за победа!
Все едно насила бяха отишли в София, заеби...
Кауна трябва да ходи на уроци по психология, че тая наука му е далечна!

Не е точно така. Скъсахме им връзките в центъра- аз затова изтръпнах, като се контузи Крумов, щото беше важен за това заедно с Бру. Вие първото полувреме изглеждахте бая по-зле от тях, ние сами си провалихме мача , но това е друга тема. Да, мач с мач не си прилича, но тя няма все да не влиза-в един момент палачинката се обръща!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 12 мар 2014 21:05

Уж дербито ви е с Левски,а на играчите ви им е обяснено,че трябва да спечелят мача в неделя на живот и смърт :lol:

хахахх мача с буферите е по важен от купата.факт! :mrgreen:
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 12 мар 2014 21:07

za nas e toj religiq написа:
bubka написа:Голям резил за Ботев-точно този отбор на Левски да те отупа по този начин, направо СРАМ, СРАМ!!!

По точно едва ли може да се каже :oops:

Дано днешната загуба послужи за нещо добро и да махнете Мъри, ако не е смотаният треньор имате шанс да догоните Лудогорец след някой друг сезон, тъй като организацията ви е на ниво.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Архив”