Тема за Станимир Стоилов (Ботев Пд)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
napred_trizvezdni_1948
Контакти:

Re: Това ли е краят на Мъри в Ботев?

Мнениеот napred_trizvezdni_1948 » 12 мар 2014 19:04

Мърльо винаги си носи вазелина със себе си, когато се изправя срещу отбора от подуяне, нищо ново не се случи днес и се очакваше, колкото по-бързо го разкарат от Ботев, толкова по-добре за отбора !
ЦСКА безкрайно аз обичам, ЦСКА е в моето сърце, таз любов не ще умре.

Потребителски аватар
kanara1978
Контакти:

Мнениеот kanara1978 » 12 мар 2014 19:04

Син до гроб_ написа:
batmari2 написа:На темата НЕ НЕ И НЕ бием Локомотив с добра игра и всичко отначало не е ли време канарите да вярват на треньора си поне до края на сезона !?
А сега зареждайте ЛАЙНОХВЪРГАЧКИТЕ и давайте аз няма да отговарям защото ще ме изхвърлят от форумчето !
Така се писа и преди мача с Локомотив СФ а после - мълчанка, и последно Левски да не си повярва защото са пълна трагикомедия само съдиите ги бутат !

Съдията ли ни донесе победата днес? Ей, големи сте боклуци!

ми кой бе да ни си я взехте с по добра игра.Ако беше дал поне едната дузпа.Кво правим ;)

Потребителски аватар
LokoMaina
Контакти:

Мнениеот LokoMaina » 12 мар 2014 19:05

Син до гроб_ написа:
batmari2 написа:На темата НЕ НЕ И НЕ бием Локомотив с добра игра и всичко отначало не е ли време канарите да вярват на треньора си поне до края на сезона !?
А сега зареждайте ЛАЙНОХВЪРГАЧКИТЕ и давайте аз няма да отговарям защото ще ме изхвърлят от форумчето !
Така се писа и преди мача с Локомотив СФ а после - мълчанка, и последно Левски да не си повярва защото са пълна трагикомедия само съдиите ги бутат !

Съдията ако искаше да помогне на Левски- много лесно. Дига втори жълт картон на дългия мангал за очевидна симулация и нищо чудно до края ДПС-то да отнесяха пети номер!
Валентин Михов: Играта на Локо срещу Тотнъм е гордост за българския футбол!

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 12 мар 2014 19:06

kanara1978 написа:
Син до гроб_ написа:

ми кой бе да ни си я взехте с по добра игра.Ако беше дал поне едната дузпа.Кво правим ;)

Доре трябваше да го изгони рано-рано за тези му 3-4 симулации! А сега де!
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
batmari2
Контакти:

Мнениеот batmari2 » 12 мар 2014 19:08

пич всяка спора засада беше за вас но както каза Ч. Янков то на герена така се свири и вие сте свикнали !!! но така е вярвайте си днес денят е ваш !!!

Емигрант 45

Мнениеот Емигрант 45 » 12 мар 2014 19:08

Истината е,че отбора ни е слаб.Има редки моменти в които показва някакви футболни умения ,но с този невиждано слаб ЛЕВСКИ,спокойно биехме четрибуквеното недорозумение,а днес бихме и "звездната "селекция на ДПС.Мача реванш с Ботев никак няма да е лек,но трябва да го вземем, а мача с комунистическото четрибуквие е САМО ПОБЕДА!!!
Последна промяна от Емигрант 45 на 12 мар 2014 19:09, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 12 мар 2014 19:09

Още когато Кауна бе национален селекционер , казвах че от него не става чеп за зеле , заради което бях оплюван от сините и набеждаван във фенски пристрастия . Той е треньор , когато зад него стои Сираков с всичките си далавери . Всеки друг на неговото място , който има финансовия и медиен комфорт , на който се радва Ботев , щеше да класира отбора си на доста по челни позиции . Халал да ви е ! Превърна ви в домакинско провинциално отборче !
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 12 мар 2014 19:10

Не мога да си обясня защо постъпвате така с Коце Видолов - доказан и сърцат ботевист, който като застане начело на тима ви носи радост и успехи. А за награда вие го уволнявате вече няколко пъти за сметка на некви скъпоплатени "специалисти". Футболистите които се докараха в отбора са класа, очевидно по селекцията се работи добре. Но като чуя Мъри да казва "не успях да мотивирам играчите си" и полудявам. Тоя откакто го помня само това повтаря.
Последна промяна от MoNteSo на 12 мар 2014 19:11, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 12 мар 2014 19:10

Teo написа:Тоя Мъро не знам с какви очи ще се види с Цецко Василев след мача...
Да върне държавните пари ( над 3 000 000лв. ), който профука за ментаците от Румъния...
7-мо място за Ботевъ!

говориш малко наизуст...Кой е "ментак"- Хамза...или Доре? Айде да даде Господ на всеки български клуб такива "ментаци" в съставите. Тогава вече ще говорим за ниво на първенството ни... Просто Мъри е калпав треньор и не умее да показва гъвкавост при водене на мачовете. Това е!
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 12 мар 2014 19:12

santiliana написа:
Teo написа:Тоя Мъро не знам с какви очи ще се види с Цецко Василев след мача...
Да върне държавните пари ( над 3 000 000лв. ), който профука за ментаците от Румъния...
7-мо място за Ботевъ!

говориш малко наизуст...Кой е "ментак"- Хамза...или Доре? Айде да даде Господ на всеки български клуб такива "ментаци" в съставите. Тогава вече ще говорим за ниво на първенството ни... Просто Мъри е калпав треньор и не умее да показва гъвкавост при водене на мачовете. Това е!

Хамза?!
Тоя след мача с Лудогорец никакъв го няма! Визитката му е само на хартия...
Доре е добро попълнение за жалост има зла участ да го тренира Мъро Три Милионов

Върни се в “Архив”