Трансфери през зимната пауза в Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ni_ki87
Контакти:

Re: Трансфери през зимната пауза в Левски

Мнениеот ni_ki87 » 11 ное 2009 12:56

DukeUnv написа:Гонзо е велик човек! Да продължи с треньорската кариера! 8-)

8-) 8-) 8-)

Потребителски аватар
Borislove
Контакти:

Мнениеот Borislove » 11 ное 2009 14:14

Ще махнем жо, зе, петков, христов и рабех, и ще вземем некфи евтини момченца с големи надежди че едва ли не са големи играчи за малко пари. По добре един ST, голям и скъп да купят за всичките пари, отколкото петима дрисльовци.
Левски София(TM)

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 11 ное 2009 15:13

Borislove написа:Ще махнем жо, зе, петков, христов и рабех, и ще вземем некфи евтини момченца с големи надежди че едва ли не са големи играчи за малко пари. По добре един ST, голям и скъп да купят за всичките пари, отколкото петима дрисльовци.

Айде за Петков, Жо и Рабех съм съгласен, но Зе има място в Левски!
Като махнат и Хичо кой ще играе по фланговете? Мариян Огнянов? стига глупости...
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
bossmitko

Мнениеот bossmitko » 11 ное 2009 19:04

1.Даксон да Силва от Локо ПД
2.Дока от Литекс
3.Том от Литекс
4.Ивелин Попов от Литекс
5.Димитър Илиев от Локо ПД
6.М'Боли от Славия
7.Бойко Борисов от ГЕРБ решава проблемите в атака .. :) :)
Изображение Бий ,бий ,бий ! :)

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 12 ное 2009 14:37

bossmitko написа:1.Даксон да Силва от Локо ПД
2.Дока от Литекс
3.Том от Литекс
4.Ивелин Попов от Литекс
5.Димитър Илиев от Локо ПД
6.М'Боли от Славия
7.Бойко Борисов от ГЕРБ решава проблемите в атака .. :) :)

Като изключим точка 7 ......за останалите ще ни искат милиони ! Обаче, ако ги поиска ЦСКА, ще им ги дадат на вересия..... :lol:
Сега серизоно.....преди началото на този шампионт, нашите трябваше да направят опит да вземат Том......винаги съм го харесвал......а и той към края на миналият шампионат беше контузен, а после и резерва. Даже че чуваше, че от Литекс искали да го продават.....а и като се сетим кой им беше треньор по това време.....щеше да имаме голям шанс да го вземем ! Сега вече едвали ще стане.....момчето е във форма.....абе много добър футболист, който би паснал чудесно на Левски.
Колкото до Дока.....имаме си вече един такъв - Зе Соареш... :lol:
Що се отнася до Митко Илиев.....ами според мен лично, нищо повече от Еньо !
Вратарчето на Славия е много добро ! Въобще класа.....незнам от къде са го намерили, как са го взели....и той от своя страна с тези качества, какво прави в България ? ! Обаче, тук вече не се бъзикам....."Белите" за него, ще искат.....ако не милиони, то майка си и баща си !
А Ивелин Попов......мисля, че всеки един български отбор, трябва да забрави за него.
Той ще бъде трансфериран в добър чуждестранен клуб....също както Манолев !
В заключение: Аз лично, искам да видя Том със синята фланелка.....ама едвали !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

blue_zara
Контакти:

Мнениеот blue_zara » 12 ное 2009 16:52

THE G.A.M.E написа:
Като изключим точка 7 ......за останалите ще ни искат милиони ! Обаче, ако ги поиска ЦСКА, ще им ги дадат на вересия..... :lol:
Сега серизоно.....преди началото на този шампионт, нашите трябваше да направят опит да вземат Том......винаги съм го харесвал......а и той към края на миналият шампионат беше контузен, а после и резерва. Даже че чуваше, че от Литекс искали да го продават.....а и като се сетим кой им беше треньор по това време.....щеше да имаме голям шанс да го вземем ! Сега вече едвали ще стане.....момчето е във форма.....абе много добър футболист, който би паснал чудесно на Левски.
Колкото до Дока.....имаме си вече един такъв - Зе Соареш... :lol:
Що се отнася до Митко Илиев.....ами според мен лично, нищо повече от Еньо !
Вратарчето на Славия е много добро ! Въобще класа.....незнам от къде са го намерили, как са го взели....и той от своя страна с тези качества, какво прави в България ? ! Обаче, тук вече не се бъзикам....."Белите" за него, ще искат.....ако не милиони, то майка си и баща си !
А Ивелин Попов......мисля, че всеки един български отбор, трябва да забрави за него.
Той ще бъде трансфериран в добър чуждестранен клуб....също както Манолев !
В заключение: Аз лично, искам да видя Том със синята фланелка.....ама едвали !

За мен лично Дока, Том, Жо и Зе са един дол дренки. Като леко предимство имат Жо и Зе, защото са по-млади. Иначе и четиримата имат само едно качество - техниката. Физиката им никаква я няма, за центрирането да не говорим, игра с глава, тактическа дисциплина, завършващ удар.....Зе притежава и скорост, но всеки по-опитен защитник го опазва без проблеми, защото играе само с десния крак. Плътно пазене с концентрация върху силния крак - и Зе е свършил. За нашия шампионат, срещу БГ отборите вършат работа, но нали искаме човек, който да изпъква с класа в евромачовете?!
Аз не бих съжалявал, ако продадат бразилците. Поне ще се вземе някой лев, защото все още са конвертируеми, и дано тези пари се инвестират в наистина качествен футболист.

Потребителски аватар
anakin
Контакти:

Мнениеот anakin » 12 ное 2009 19:24

http://..net/?p=21959.. много правилно ;)
САМО ЛЕВСКИ

someone
Контакти:

Мнениеот someone » 12 ное 2009 22:24

Абе какви Даксоновци, Том, Доковци и не знам си какви... тези не са по-различни от Ортега... Трябват български играчи, в Пирин има добри такива, в Спортист ми направи впечатление нападателя им, здрав физически, умее да пази топката... май Антонов се казваше и други млади и перспективни играчи има и по другите отбори, но затова би трябвало да имат скаути в Левски, които да ги забелязват още в началото, та да бъдат взимани на Герена, а не да се чака и като са ни известни на всички вече да ни искат милиони за тях... :roll: Трябва да се дават и повече шансове на Балджийски, Киров, Табаков... като се върнат и Цачев, Станчев, Димов и така.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 14 ное 2009 10:51

someone написа:Абе какви Даксоновци, Том, Доковци и не знам си какви... тези не са по-различни от Ортега... Трябват български играчи, в Пирин има добри такива, в Спортист ми направи впечатление нападателя им, здрав физически, умее да пази топката... май Антонов се казваше и други млади и перспективни играчи има и по другите отбори, но затова би трябвало да имат скаути в Левски, които да ги забелязват още в началото, та да бъдат взимани на Герена, а не да се чака и като са ни известни на всички вече да ни искат милиони за тях... :roll: Трябва да се дават и повече шансове на Балджийски, Киров, Табаков... като се върнат и Цачев, Станчев, Димов и така.

Подкрепям те.Има достатъчно добри български футболисти.Според мен в защита Миланов-Генев-Милиев-Минев са супер, евентуално Топчо може да бъде резерва при контузия на някой от централните защитници.Стефан Станчев също е добър футболист и може да се справи на мястото на Миланов.Единствено можем да вземем Бандаловски, което вече ще направи защитата ни отлична.Петков каза, че се маха през зимата и за това ни трябва добър вратар - Акалски според мен е чудесен вариант.В халфовата линия двамата от Пирин (Галчев и Пеев) биха свършили чудесна работа, а и ние си имаме Балтанов и Гаджев, така че там ще станем супер стабилни.В нападение Марто Камбуров и Ивелин Попов са перфектни варианти за решаване на проблема ни.Освен това като си върнем Цачев и Иса, а имаме и Табаков, Балджийски и Киров, мисля че имаме достатъчно добър потенциал в тази линия.

Bully_Blue
Контакти:

Мнениеот Bully_Blue » 15 ное 2009 01:11

Тези момчета от Пирин и бека на Минъор лъхат на посредственост.На Левски му трябва малко класа и е нужно да освежим всяка една линия с по един добър футболист от първенсвото. ;) За вратар имаме само един вариянт-Акалски.Ще е добре ръководсвото да се помъчи малко и да го вземем.Имаме нужда и от един защитник.На мен много ми допада Ваня Дзаферович,но също така и Александров от Черно Море е много добър защитник.Ако ще продаваме Зе и Жо,в България има само двама-трима външи халфа,които са на и над нивото на бразилците,а това са Том и Дока от Литекс и от части Александър Стоймирович от Ч-ц Бургас.Нападатели,има само двама,които наистина са класа и това са Камбуров и Попов,но ме съмнява да вземем някой от тях.Според мен Батков и Гонзо ще прибегнат до Миро Манолов,който също не е лош,но не е от класата на предишните двама.И най-важно е да се назначи добър тренъор,който да работи правилно с футболистите.САМО ЛЕВСКИ! :)
Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Върни се в “Архив”