DukeUnv написа:Гонзо е велик човек! Да продължи с треньорската кариера!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
DukeUnv написа:Гонзо е велик човек! Да продължи с треньорската кариера!
Borislove написа:Ще махнем жо, зе, петков, христов и рабех, и ще вземем некфи евтини момченца с големи надежди че едва ли не са големи играчи за малко пари. По добре един ST, голям и скъп да купят за всичките пари, отколкото петима дрисльовци.
bossmitko написа:1.Даксон да Силва от Локо ПД
2.Дока от Литекс
3.Том от Литекс
4.Ивелин Попов от Литекс
5.Димитър Илиев от Локо ПД
6.М'Боли от Славия
7.Бойко Борисов от ГЕРБ решава проблемите в атака ..![]()
THE G.A.M.E написа:
Като изключим точка 7 ......за останалите ще ни искат милиони ! Обаче, ако ги поиска ЦСКА, ще им ги дадат на вересия.....![]()
Сега серизоно.....преди началото на този шампионт, нашите трябваше да направят опит да вземат Том......винаги съм го харесвал......а и той към края на миналият шампионат беше контузен, а после и резерва. Даже че чуваше, че от Литекс искали да го продават.....а и като се сетим кой им беше треньор по това време.....щеше да имаме голям шанс да го вземем ! Сега вече едвали ще стане.....момчето е във форма.....абе много добър футболист, който би паснал чудесно на Левски.
Колкото до Дока.....имаме си вече един такъв - Зе Соареш...![]()
Що се отнася до Митко Илиев.....ами според мен лично, нищо повече от Еньо !
Вратарчето на Славия е много добро ! Въобще класа.....незнам от къде са го намерили, как са го взели....и той от своя страна с тези качества, какво прави в България ? ! Обаче, тук вече не се бъзикам....."Белите" за него, ще искат.....ако не милиони, то майка си и баща си !
А Ивелин Попов......мисля, че всеки един български отбор, трябва да забрави за него.
Той ще бъде трансфериран в добър чуждестранен клуб....също както Манолев !
В заключение: Аз лично, искам да видя Том със синята фланелка.....ама едвали !
someone написа:Абе какви Даксоновци, Том, Доковци и не знам си какви... тези не са по-различни от Ортега... Трябват български играчи, в Пирин има добри такива, в Спортист ми направи впечатление нападателя им, здрав физически, умее да пази топката... май Антонов се казваше и други млади и перспективни играчи има и по другите отбори, но затова би трябвало да имат скаути в Левски, които да ги забелязват още в началото, та да бъдат взимани на Герена, а не да се чака и като са ни известни на всички вече да ни искат милиони за тях...Трябва да се дават и повече шансове на Балджийски, Киров, Табаков... като се върнат и Цачев, Станчев, Димов и така.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 6 госта