Програма - А група 2013/2014 - Първа седмица
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Програма А група-първа седмица
ГОНГ, моля ви престанете с тази неграмотност. ПЛЕЙОФИ в българското първенство по футбол НЯМА. Не престанахте да използвате тази чуждица, която явно не знаете какво означава. Сега виждам и че Табаков цял коментар е написал, подчертавайки неграмотността си. Плейофи има примерно във волейболното първенство или в баскетболното. Плейофи означава директна елеминация, както примерно е при Купата на България. Няма как система, при която се играе всеки срещу всеки да се нарича плейофи. Това е оксиморон, демонстративна неграмотност!
Bradat-brat написа:Може би по принцип на нас - запалянковците, наистина няма угодия, но за 10 дена три мача Левски-Ботев ми идват малко много!?!
+1
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Re: А група-първа седмица
Балкански Орел написа:[offtopic]Аз за строежа на "Георги Аспарухов" въобще не си крия, че ако Герб е на власт ще имаме стадион.Точно заради това съм спокоен защото знам, че рано или късно те пак ще дойдат на власт и стадион ще има.Разликата е там, че въпреки това съм анти-Гроб и още по-голям анти ДПС-ар, а за вас ме е срам да коментирам, че носите такова име.[/offtopic]
Цецо докато строеше вашия стадион беше от герб, като почна да строи нашия стана от дпс?

- dreben23
- Контакти:
dreben23 написа:Мисля, че на ЦСКА програмата е много добра и ако показваме по-добри игри занапред, може да се усмихваме май месец.
Санди, признаваш ли ме?

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
- paceto
- Контакти:
Re: Програма - А група 2013/2014 - Първа седмица
[center][ Архив ][/center]