Емигрант 45 написа:Ivo-Chernomoretz написа:Е нали каза , че уж ако не бият ще стане страшно . Ще гледаме циркчета тези дни
Когато атовете се ритат,магарета си трая.надявам се ,че ти е ясно!!!
Всичко ми е ясно на мен

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Емигрант 45 написа:Ivo-Chernomoretz написа:Е нали каза , че уж ако не бият ще стане страшно . Ще гледаме циркчета тези дни
Когато атовете се ритат,магарета си трая.надявам се ,че ти е ясно!!!
valdes18 написа:Някой има ли обяснение защо пак сме излъгани? Говореше се за налагане на млади, а от началото на пролетния дял видяхме Борислав Цонев за няколко минути.
Истината е в собствените кадри, а не в чуждите ментета. Хареса ми този коментар, на който попаднах в клюкарника Фейсбук!
http://www.sportonline.bg/news/134820/g ... -yunoshite
В момента „сините” се намират на 6-то място във временното класиране след цели 26 изиграни кръга.
Чудно е къде ли щяха да бъдат те ако се налагаха няколко млади момчета като титуляри.
Все си мисля, че няма как да бъде по-зле от момента.
galin56 написа:Коментара от линка завършва така:В момента „сините” се намират на 6-то място във временното класиране след цели 26 изиграни кръга.
Чудно е къде ли щяха да бъдат те ако се налагаха няколко млади момчета като титуляри.
Все си мисля, че няма как да бъде по-зле от момента.
Аз пък си мисля, че с юноши щяха да са във втората седмица. Аз не знам някой отбор да се бори за титли с юноши. Ако искат да се борят да не изпаднат - тогава да - става с юноши. Но повече едва ли.
Георг написа:Безумно глупав коментар!Батков да му кажел къде са юношите?То в Лудогорец няма българи тоя пита къде са юношите?!
nikita 333 написа:Георг написа:Безумно глупав коментар!Батков да му кажел къде са юношите?То в Лудогорец няма българи тоя пита къде са юношите?!
Абе то и в Реал няма Испанци,ама........
nikita 333 написа:Георг написа:Безумно глупав коментар!Батков да му кажел къде са юношите?То в Лудогорец няма българи тоя пита къде са юношите?!
Ivo-Chernomoretz написа:Е нали каза , че уж ако не бият ще стане страшно . Ще гледаме циркчета тези дни
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта