Би било изключително радостно събитие Томов днес да обяви новия генерален спонсор. Но не ми се вярва. Не че не е изключено, привличането на шефа на Мерцедес-България е индикатор, че може да се случи. Но да не избързваме.
Ако Мерцедес ни стане спонсор, акциите ще бъдат изкупени в рамките на само няколко месеца. И ЦСКА излиза на чисто.
Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.
"Дайте по 30лв и пийте една студена вода!"
Горе-долу това се разбра от думите на Томов...
Лупи каза ли нещо за спонсора или аз просто не чух и никой не го пита?
memnto написа:Лупи каза ли нещо за спонсора или аз просто не чух и никой не го пита?
Ако имаше нещо щеше да се хвърли на амбразурата и без да го питат, сигурно се надява хората да забравят какво е казал

Щом акциите излязат на борсата,ще си купя!
Спомням си на времето,когато не се говореше толкова за дългове и неплащане,цената на ЦСКА беше около 15 милиона лева.Толкова беше платил Божков на Павлов и после за толкова го продаде на Митал.Сега е същото ,чрез акции цената е пак толкова.
Спомням си на времето,когато не се говореше толкова за дългове и неплащане,цената на ЦСКА беше около 15 милиона лева.Толкова беше платил Божков на Павлов и после за толкова го продаде на Митал.Сега е същото ,чрез акции цената е пак толкова.
BRF написа:Щом акциите излязат на борсата,ще си купя!
Борчовете?
kaun2 написа:BRF написа:Щом акциите излязат на борсата,ще си купя!
Борчовете?
Кво за тях?
Днес за пореден път не стана ясно какво точно продава ЦСКА. Моля някой, който разполага с проспекта за първично предлагане на акции, който бе одобрен от КФН, или знае къде е публикуван този проспект, да ме насочи къде мога да го прочета.
T&T написа:Днес за пореден път не стана ясно какво точно продава ЦСКА. Моля някой, който разполага с проспекта за първично предлагане на акции, който бе одобрен от КФН, или знае къде е публикуван този проспект, да ме насочи къде мога да го прочета.
Очаквай го много скоро.
Иначе днес, наред с някои лъжи и заблуждения, все пак станаха ясни няколко неща. Продажбата ще започне от 19-и март. Ще се купува минимален пакет от 10 акции по 3 лв. и трябва да се продадат минимум 1,4 млн. акции, за да бъде предлагането успешно и да станат публично дружество.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
kaun2 написа:"Дайте по 30лв и пийте една студена вода!"
...това разбра един каунь...
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!