Само едно ми е болно - нито една наша телевизия не си мръдна пръста да излъчи поне финала на българина. Пълни помияри!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Ботевъ Пловдивски написа:Обърна го от 4:2 точки в тайбрека, ако някой вече ми каже, че Гришо няма силен характер, устойчивост, дух за победа и не се бори като голям шампион, ще го връщам към този мачУморен, до стената, но намери пътя към победата
БРАВО, ГРИШО
![]()
Голям!!!!!
Само едно ми е болно - нито една наша телевизия не си мръдна пръста да излъчи поне финала на българина. Пълни помияри!Иначе сега всички ще тръбят за победата му, деба и гадовете смотани.
dido1302 написа:Голям!!!!!
Само едно ми е болно - нито една наша телевизия не си мръдна пръста да излъчи поне финала на българина. Пълни помияри!Иначе сега всички ще тръбят за победата му, деба и гадовете смотани.
Хей, сладур. Знаеш ли, че целият мач го гледах по българска телевизия ? Мисли малко преди да пишеш.
fcb_bg написа:Голям!!!!!
fcb_bg написа:dido1302 написа:Голям!!!!!
Хей, сладур. Знаеш ли, че целият мач го гледах по българска телевизия ? Мисли малко преди да пишеш.
По коя?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта