Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
london_hools написа:... Еми що не върнат и Милиев(за 3 път)щото е с една идея по-бърз от Чмовш
или иначе казано костенурка за охлюв
Eminem написа:Ако играем с Божинов + Генков/Макриев, Бастош трябва да е резерва, а това не виждам как ще стане. И какъв е смисъла да плащат такава голяма заплата за една резерва ?
honda написа:Eminem написа:Ако играем с Божинов + Генков/Макриев, Бастош трябва да е резерва, а това не виждам как ще стане. И какъв е смисъла да плащат такава голяма заплата за една резерва ?
Така е и това е един проблем. Според мен дует между Божинов и Бастош,като централен нападател и играч зад него) не би бил много ефективен(дано да ме опровергаят). Според мен може да се опита със схема при която има един централен нападател тип таран а играчите зад него си сменят позициите по време на игра- примерно Бастош минава по крилото , Божинов се връща малко назад и играе на мястото на офанзивен халф,а Туре минава малко напред на противоположния фланг на ,който е Бастош. Също така може да се опита и Божинов да захожда и по фланга. Само че такава схема изисква много сериозна тактическа грамотност както и от играчите,които се въртят , така и от треньора. За играчите вероятно ще се справят,но за треньора не съм оптимист. Една такава схема може да обърка другия отбор,но може да обърка повече нас.
ralka_levskarka написа:Вие го измислихте повече от прекрасно, ама треньора ни едва ли ще се сети..Аз все още продължавам да мисля, че Туре може да се използва като централен, ама..
honda написа:ralka_levskarka написа:Вие го измислихте повече от прекрасно, ама треньора ни едва ли ще се сети..Аз все още продължавам да мисля, че Туре може да се използва като централен, ама..
Тук не съм много съгласен с теб. Туре няма самочувствието да завършва атаките. може да има идеални физически данни,да е много добре подготвен тактически,но определено завършващия му удар му куца. Казано по друг начин не му е силата в нанасяне на завършващия удар. И той това го знае- в началото като дойде при нас дори когато излезеше на позиция за удар се притесняваше да стреля, в последните мачове от есения дял имаше извесно подобрение в тази насока. Той никога не е играл на върха на атаката и го няма развит рефлекса падне ли му удобна топка да стреля без подготовка (за един централен нападател е много важно да отиграва бързо топката в противен случай го блокират)- в това отношение той е пълна противиположност На Гарра Дембеле,който стреляше от всяка позиция без притеснение и без подготовка. Самия факт ,че за 10 години като професионален футболист и то нападател Ларсен Туре има вкарани по-малко от 20 гола-един не особено добър атестат за нападател.
milen.hristov написа:honda написа:ralka_levskarka написа:Вие го измислихте повече от прекрасно, ама треньора ни едва ли ще се сети..Аз все още продължавам да мисля, че Туре може да се използва като централен, ама..
Тук не съм много съгласен с теб. Туре няма самочувствието да завършва атаките. може да има идеални физически данни,да е много добре подготвен тактически,но определено завършващия му удар му куца. Казано по друг начин не му е силата в нанасяне на завършващия удар. И той това го знае- в началото като дойде при нас дори когато излезеше на позиция за удар се притесняваше да стреля, в последните мачове от есения дял имаше извесно подобрение в тази насока. Той никога не е играл на върха на атаката и го няма развит рефлекса падне ли му удобна топка да стреля без подготовка (за един централен нападател е много важно да отиграва бързо топката в противен случай го блокират)- в това отношение той е пълна противиположност На Гарра Дембеле,който стреляше от всяка позиция без притеснение и без подготовка. Самия факт ,че за 10 години като професионален футболист и то нападател Ларсен Туре има вкарани по-малко от 20 гола-един не особено добър атестат за нападател.
Е ние си върнахме един още по-ялов- Рамос
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 15 госта