Левски - Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
london_hools
Контакти:

Re: Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Мнениеот london_hools » 24 фев 2014 16:54

Утре щели да подписват с Рамос :) е това е голям трансфер,никой го неще и хоп пак в Левски :o да го питам Йовов кво стана с 20-те победи???този Рамос за близо 2 години игра има-няма в половината мачове на Левски,като вкара има-няма 2-3 гола!!!!Ама щото Сухия много го харесвал............или щото продадоха Гари за жълти стотинки,освободиха Йорданов(който вкарва здраво в турция) и сега няма крила?!?Еми що не върнат и Милиев(за 3 път) :) щото е с една идея по-бърз от Чмовш :mrgreen: или иначе казано костенурка за охлюв :)

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 24 фев 2014 18:02

london_hools написа:... Еми що не върнат и Милиев(за 3 път) :) щото е с една идея по-бърз от Чмовш :mrgreen: или иначе казано костенурка за охлюв :)

По-скоро защо вместо или заедно с Милиев не си тръгна и ... ? Изборът на нов капитан отнема не повече от час.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 24 фев 2014 18:15

Eminem написа:Ако играем с Божинов + Генков/Макриев, Бастош трябва да е резерва, а това не виждам как ще стане. И какъв е смисъла да плащат такава голяма заплата за една резерва ?

Така е и това е един проблем. Според мен дует между Божинов и Бастош,като централен нападател и играч зад него) не би бил много ефективен(дано да ме опровергаят). Според мен може да се опита със схема при която има един централен нападател тип таран а играчите зад него си сменят позициите по време на игра- примерно Бастош минава по крилото , Божинов се връща малко назад и играе на мястото на офанзивен халф,а Туре минава малко напред на противоположния фланг на ,който е Бастош. Също така може да се опита и Божинов да захожда и по фланга. Само че такава схема изисква много сериозна тактическа грамотност както и от играчите,които се въртят , така и от треньора. За играчите вероятно ще се справят,но за треньора не съм оптимист. Една такава схема може да обърка другия отбор,но може да обърка повече нас. ;)

На линия
Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 24 фев 2014 18:28

honda написа:
Eminem написа:Ако играем с Божинов + Генков/Макриев, Бастош трябва да е резерва, а това не виждам как ще стане. И какъв е смисъла да плащат такава голяма заплата за една резерва ?

Така е и това е един проблем. Според мен дует между Божинов и Бастош,като централен нападател и играч зад него) не би бил много ефективен(дано да ме опровергаят). Според мен може да се опита със схема при която има един централен нападател тип таран а играчите зад него си сменят позициите по време на игра- примерно Бастош минава по крилото , Божинов се връща малко назад и играе на мястото на офанзивен халф,а Туре минава малко напред на противоположния фланг на ,който е Бастош. Също така може да се опита и Божинов да захожда и по фланга. Само че такава схема изисква много сериозна тактическа грамотност както и от играчите,които се въртят , така и от треньора. За играчите вероятно ще се справят,но за треньора не съм оптимист. Една такава схема може да обърка другия отбор,но може да обърка повече нас. ;)

4-4-2 ромб, и се наместват Божинов, Генков/Макриев и Бастос прекрасно. И без това нямаме крила...

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 24 фев 2014 20:30

Вие го измислихте повече от прекрасно, ама треньора ни едва ли ще се сети.. :roll: Аз все още продължавам да мисля, че Туре може да се използва като централен, ама..
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 25 фев 2014 09:59

ralka_levskarka написа:Вие го измислихте повече от прекрасно, ама треньора ни едва ли ще се сети.. :roll: Аз все още продължавам да мисля, че Туре може да се използва като централен, ама..

Тук не съм много съгласен с теб. Туре няма самочувствието да завършва атаките. може да има идеални физически данни,да е много добре подготвен тактически,но определено завършващия му удар му куца. Казано по друг начин не му е силата в нанасяне на завършващия удар. И той това го знае- в началото като дойде при нас дори когато излезеше на позиция за удар се притесняваше да стреля, в последните мачове от есения дял имаше извесно подобрение в тази насока. Той никога не е играл на върха на атаката и го няма развит рефлекса падне ли му удобна топка да стреля без подготовка (за един централен нападател е много важно да отиграва бързо топката в противен случай го блокират)- в това отношение той е пълна противиположност На Гарра Дембеле,който стреляше от всяка позиция без притеснение и без подготовка. Самия факт ,че за 10 години като професионален футболист и то нападател Ларсен Туре има вкарани по-малко от 20 гола-един не особено добър атестат за нападател.

Doktorut
Контакти:

Мнениеот Doktorut » 25 фев 2014 16:38

Всички гласим нападението, ама май проблемите ни тръгват от защитата. След 2 месеца подготовка няма никакъв напредък, продължава всеки мач да играе различна двойка защитници и резулатът е по минимум 2 гола в нашата врата. Чакаме дуото Чмовш и Белаид да са решението, но затова няма гаранция, Хубаво беше поне това да бяха изчистили малко по-рано в подготовката.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 25 фев 2014 22:06

honda написа:
ralka_levskarka написа:Вие го измислихте повече от прекрасно, ама треньора ни едва ли ще се сети.. :roll: Аз все още продължавам да мисля, че Туре може да се използва като централен, ама..

Тук не съм много съгласен с теб. Туре няма самочувствието да завършва атаките. може да има идеални физически данни,да е много добре подготвен тактически,но определено завършващия му удар му куца. Казано по друг начин не му е силата в нанасяне на завършващия удар. И той това го знае- в началото като дойде при нас дори когато излезеше на позиция за удар се притесняваше да стреля, в последните мачове от есения дял имаше извесно подобрение в тази насока. Той никога не е играл на върха на атаката и го няма развит рефлекса падне ли му удобна топка да стреля без подготовка (за един централен нападател е много важно да отиграва бързо топката в противен случай го блокират)- в това отношение той е пълна противиположност На Гарра Дембеле,който стреляше от всяка позиция без притеснение и без подготовка. Самия факт ,че за 10 години като професионален футболист и то нападател Ларсен Туре има вкарани по-малко от 20 гола-един не особено добър атестат за нападател.

Е ние си върнахме един още по-ялов- Рамос

Потребителски аватар
bold
Контакти:

Мнениеот bold » 26 фев 2014 15:18

milen.hristov написа:
honda написа:

Е ние си върнахме един още по-ялов- Рамос

Все си мисля,че Рамос има качества,но няма мотивация.Дано опровергае всички.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 26 фев 2014 16:15

Отсега да започват да работят по лятната селекция, за да не се стига пак до подобни ситуации... Всяка година едни и същи идиотски оправдания, всяка година некадърна и закъсняла селекция. Или да започват да работят адекватно, или да не обявяват нереални цели, да си признаят некадърността и да се изнасят по живо по здраво...
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”