Левски - Славия / А група - 2:2 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Левски - Славия / А група - 2:2 FT

Мнениеот boabbb » 24 фев 2014 12:39

Живко6461 написа:
boabbb написа:...
То ако е така и мен може да ме вземете да ви редя състава :lol: Само трябва да имам един физкултурник, че нямам никаква представа от процеса на тренировките. За 5 бона чудилища ще направя - Чъки 2-ра част :mrgreen: :lol:

Защо не? Процесът на тренировките не ти е проблем. Необходим ти е лиценз. В момента има гой да ти го "предостави". Проблемът ти е, че си заблуден левскар, който временно е привърженик на друг клуб. И то на ЦСКА. Можеш да се осъзнаеш. Но не знам в коя група на чорбарите ще попаднеш. Дали на тези, които се издигат или на тези, които ... ? Но защо да не опиташ? Заслужава си. :) 5 бона!!! Можеш да си купиш акции на ЦСКА.

Ха-ха, това за заблудения левскар е забавно, ама вече 15-тина години и отгоре, даже, си е бая ;) Пет бона я, оня Славиша-та взимаше над 30, за да ви каже, че играчите не ги бива, аз за 5 ще го закова по всички медии :lol: Акции? От Лупи по-добре нищо да не се взима, оля се вече с тия акции, да беше казал поне по каква схема ще го играеме с това АД, той само мята някакви неща в публичното пространство.
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

petko.h.markov
Контакти:

Re: Левски - Славия / А група

Мнениеот petko.h.markov » 24 фев 2014 13:03

gzagorov написа:
Red joker написа:...казвам,че са ви ощетили,ти пак не си доволен...е нема угодия :(

Мене специално в този мач не са ме ощетили с нищо, понеже не аз играх.
Аз още не мога да разбера защо трябва да има угодия, като говоря да помислим малко логически.
Защо бяха изгонени двама играчи на "белите" след 90-та минута; кой отбор може да вкара за 60 секунди, колкото реално се игра, пък ако ще и с 5-ма играчи повече да играе? Ако съдията искаше да помага на "Левски", защо не даде червените картони в 50-60-та минута, а чак след 90-та? На теория и на практика, би ли могло да помогне някак на "Левски" подобно накъсване на играта в продължението на мача? И всъщност кой мач пропускат наказаните слависти и кой отбор се оказва облагодетелстван от въпросните червени картони?
Смятам, че това са логични въпроси, ама нещо анаглифните очила на някои се оказват само с червени стъкла.

И каква е логиката на твоите въпроси? Да даде червени картони без причина в началото на мача. И защо съдията трябва
да помага на Левски? Дал ги е тогава когато е имал основание за това.Мислиш,че в този момент той е мислил за следващия мач на Славия.Можеш спокойно да се отдадеш на писането на криминални романи.

spasspace
Контакти:

Мнениеот spasspace » 24 фев 2014 13:32

Здравков толкова си може човека, като треньор....Нека всички видят какво направиха ония лумпелски наркомани начело с тоя тъп гном Гугутката...Съблякоха единствения треньор, който можеше да направи нещо и сега човека си е на първо място в Кипър. Бил от ЦСКА..... и какво от това, помните ли Ангелов, Букарев, Тренчев от къде дойдоха. А Георги Василев не води ли и двата отбора ? А в световен мащаб какво се случва - въртележката между Милан и Интер...да не изброявам повече. Но толкова с платени наркомани и лумпели. Само не знам защо прокуратуратурата не се сезира - това си беше чисто хулиганство.....

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 24 фев 2014 17:30

Ха-ха, това за заблудения левскар е забавно, ама вече 15-тина години и отгоре, даже, си е бая ;) Пет бона я, оня Славиша-та взимаше над 30, за да ви каже, че играчите не ги бива, аз за 5 ще го закова по всички медии :lol: Акции? От Лупи по-добре нищо да не се взима, оля се вече с тия акции, да беше казал поне по каква схема ще го играеме с това АД, той само мята някакви неща в публичното пространство.

Правилно те разконспирирах като заблуден левскар. И то вече 15 години!!! Предполагам, че едни резултати 5:0 и 8:0 са предизвикали състрадание към отбора, на който временно симпатизираш. Все пак не губиш връзката. Готов си да работиш за много малка заплата. Ама ти май не чорбарееш много. Заслужаваш да те уредим с лиценз. В краен случай може договорче с "Берое". Но ако си спомнят, че ги обиди и то несправедливо... Да не припкаш гол до кръста по Аязмото.
P.S. Уверявам те, че влагам само чувство за хумор. Ако все пак решиш, че прекалявам поднасям извинения и прекратявам дискусията.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 24 фев 2014 17:52

СВОБОДЕН написа:Да, ето до къде се стига с гонене на Мъри, на Наско, събличане на Петев и спускане на парашутисти като Тонев. И всичко това с одобрението на т.нар. фен клуб. Сега плюят Тони Здравков. Не е виновен той. Той е истински левскар и е готов да се отзове по всяко време да помогне с каквото може. Просто той толкова може, но дава всичко от себе си. Няма кой друг да ни стане треньор. Имам предвид от добрите треньори в България. Никой от тях няма да иска да работи на герена поне докато управлението е на това ниво и от тези хора. Иначе треньори от калибъра на Сухия които биха се навили да работят на герена има колкото искаш, но от такива смени нямаме полза.

Вили Вуцов, Гонзо, ИлИл, Ники Митов са не по- малко левскари, но какво от това. Няма го човека, точният човек за поста старши треньор на Левски.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 24 фев 2014 18:02

tevez написа:Изображение

Браво! :)

bai_ivo2
Контакти:

Мнениеот bai_ivo2 » 24 фев 2014 20:00

Tommi написа:
PFC Litex написа:Никаква засада при първия гола за Славия, а тези от телевизията пуснаха на Радуканов от някъв дебилен ъгъл, къде изглеждаше че е поне метър.

Изображение

Доста късно е стоп-кадърът и не служи за нищо. Най-вероятно няма засада, но не може да се каже категорично от тази снимка.

Най-малкото и тук снимката е малко под ъгъл но той е във вреда на Славия,демек играча е още малко по назад. Редовен гол.При първия гол на Левски има чиста засада а дори втория може да се отмени ако съдията реши че играча на Левски който бе зад стената пречи на вратаря да види добре топката.

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 24 фев 2014 22:55

petko.h.markov написа:
gzagorov написа:
Red joker написа:...казвам,че са ви ощетили,ти пак не си доволен...е нема угодия :(

Мене специално в този мач не са ме ощетили с нищо, понеже не аз играх.
Аз още не мога да разбера защо трябва да има угодия, като говоря да помислим малко логически.
Защо бяха изгонени двама играчи на "белите" след 90-та минута; кой отбор може да вкара за 60 секунди, колкото реално се игра, пък ако ще и с 5-ма играчи повече да играе? Ако съдията искаше да помага на "Левски", защо не даде червените картони в 50-60-та минута, а чак след 90-та? На теория и на практика, би ли могло да помогне някак на "Левски" подобно накъсване на играта в продължението на мача? И всъщност кой мач пропускат наказаните слависти и кой отбор се оказва облагодетелстван от въпросните червени картони?
Смятам, че това са логични въпроси, ама нещо анаглифните очила на някои се оказват само с червени стъкла.

И каква е логиката на твоите въпроси? Да даде червени картони без причина в началото на мача. И защо съдията трябва
да помага на Левски? Дал ги е тогава когато е имал основание за това.Мислиш,че в този момент той е мислил за следващия мач на Славия.Можеш спокойно да се отдадеш на писането на криминални романи.

Логиката на моите въпроси е точно толкова желязна, колкото и на обратната теза - че съдията бил дал картоните, за да помогне на "Левски". Т.е. желязна, желязна, ама с шупли и се пропуква.
Как не разбрахте, че мнението ми е отговор на всевъзможните заяждания относно подкупния съдия, директиви, други начини, синьо БФС и т.н. още безброй фантасмагории.
Не разбрахте, понеже все пак в моите въпроси-заяждания съм вкарал малко логика. Колкото и несъстоятелна да е тя, просто показва, че фактите могат да се извъртат както си искаме на по 1440 градуса като на сноуборд халф-пайп. Докато вашето си е чиста проба злоба и отново халф-лайп.

И да поясня за неразбралите - в момента отново се заяждам, защото останах с впечатлението, че това правим тук - чешем си клавиатурите и пишем глупости, та реших и аз малко да се включа. Че големи професори се извъдихме всички.

bai_ivo2 написа:При първия гол на Левски има чиста засада а дори втория може да се отмени ако съдията реши че играча на Левски който бе зад стената пречи на вратаря да види добре топката.

Да! Да го отмени задето вятърът духал накриво :!:
:o
Абе, аз какво писах 3 реда по-нагоре :?:

П.П. Благодаря за оценката относно писателския ми талант, но кримито не ми е любим жанр
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 25 фев 2014 08:45

Живко6461 написа:

Правилно те разконспирирах като заблуден левскар. И то вече 15 години!!! Предполагам, че едни резултати 5:0 и 8:0 са предизвикали състрадание към отбора, на който временно симпатизираш. Все пак не губиш връзката. Готов си да работиш за много малка заплата. Ама ти май не чорбарееш много. Заслужаваш да те уредим с лиценз. В краен случай може договорче с "Берое". Но ако си спомнят, че ги обиди и то несправедливо... Да не припкаш гол до кръста по Аязмото.
P.S. Уверявам те, че влагам само чувство за хумор. Ако все пак решиш, че прекалявам поднасям извинения и прекратявам дискусията.

Е, стига, бе, как ще си прекалил, щом се майтапя с хората е нормално да очаквам и те да се майтапят с мен и да не скачам като ощипан ;) Загорци не вярвам да прибегнат до #съблечисебе, ама знаеш ли :roll: :lol: 5к евро не е малко, имам си хубава професия, ама ... :mrgreen: Това с лозунгите е добро, похвално ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Архив”