petko.h.markov написа:gzagorov написа:Red joker написа:...казвам,че са ви ощетили,ти пак не си доволен...е нема угодия

Мене специално в този мач не са ме ощетили с нищо, понеже не аз играх.
Аз още не мога да разбера защо трябва да има угодия, като говоря да помислим малко логически.
Защо бяха изгонени двама играчи на "белите" след 90-та минута; кой отбор може да вкара за 60 секунди, колкото реално се игра, пък ако ще и с 5-ма играчи повече да играе? Ако съдията искаше да помага на "Левски", защо не даде червените картони в 50-60-та минута, а чак след 90-та? На теория и на практика, би ли могло да помогне някак на "Левски" подобно накъсване на играта в продължението на мача? И всъщност кой мач пропускат наказаните слависти и кой отбор се оказва облагодетелстван от въпросните червени картони?
Смятам, че това са логични въпроси, ама нещо анаглифните очила на някои се оказват само с червени стъкла.
И каква е логиката на твоите въпроси? Да даде червени картони без причина в началото на мача. И защо съдията трябва
да помага на Левски? Дал ги е тогава когато е имал основание за това.Мислиш,че в този момент той е мислил за следващия мач на Славия.Можеш спокойно да се отдадеш на писането на криминални романи.
Логиката на моите въпроси е точно толкова желязна, колкото и на обратната теза - че съдията бил дал картоните, за да помогне на "Левски". Т.е. желязна, желязна, ама с шупли и се пропуква.
Как не разбрахте, че мнението ми е отговор на всевъзможните заяждания относно подкупния съдия, директиви, други начини, синьо БФС и т.н. още безброй фантасмагории.
Не разбрахте, понеже все пак в моите въпроси-заяждания съм вкарал малко логика. Колкото и несъстоятелна да е тя, просто показва, че фактите могат да се извъртат както си искаме на по 1440 градуса като на сноуборд халф-пайп. Докато вашето си е чиста проба злоба и отново халф-лайп.
И да поясня за неразбралите - в момента отново се заяждам, защото останах с впечатлението, че това правим тук - чешем си клавиатурите и пишем глупости, та реших и аз малко да се включа. Че големи професори се извъдихме всички.
bai_ivo2 написа:При първия гол на Левски има чиста засада а дори втория може да се отмени ако съдията реши че играча на Левски който бе зад стената пречи на вратаря да види добре топката.
Да! Да го отмени задето вятърът духал накриво
Абе, аз какво писах 3 реда по-нагоре
П.П. Благодаря за оценката относно писателския ми талант, но кримито не ми е любим жанр