gzagorov написа:Red joker написа:...казвам,че са ви ощетили,ти пак не си доволен...е нема угодия
Мене специално в този мач не са ме ощетили с нищо, понеже не аз играх.
Аз още не мога да разбера защо трябва да има угодия, като говоря да помислим малко логически.
Защо бяха изгонени двама играчи на "белите" след 90-та минута; кой отбор може да вкара за 60 секунди, колкото реално се игра, пък ако ще и с 5-ма играчи повече да играе? Ако съдията искаше да помага на "Левски", защо не даде червените картони в 50-60-та минута, а чак след 90-та? На теория и на практика, би ли могло да помогне някак на "Левски" подобно накъсване на играта в продължението на мача? И всъщност кой мач пропускат наказаните слависти и кой отбор се оказва облагодетелстван от въпросните червени картони?
Смятам, че това са логични въпроси, ама нещо анаглифните очила на някои се оказват само с червени стъкла.
Чета коментарите и не мога да повярвам че след този мач има фенове на Левски които казват на черното,бяло.Принцип ми е никога да не се гавря с неудачите на съперника и сега няма да го направя,само ще си позволя кратък коментар за мача,провокиран от 3-4 сини фена,които не спряха да пишат глупости.Славия в този мач игра по отборно,по освободено и си личеше че Радуканов добре е разучил слабите страни на Левски.Футболистите на Левски бяха по хаотични,нямаше съгласуваност между отделните играчи и линии,прекалено нервни,явно и не могат да издържат на голямото напрежение в отбора.Съдиите не бяха на ниво,когато стана 1:0 за Славия те видимо се притесниха и набързо нашариха отбора на белите с картони и започнаха да свирят всяко полягване на сини футболисти,а нямам обяснение защо на №17 Чмовш не бе показан жълт картон за поне две фрапиращо груби нарушение и колко пъти бяха подминавани нарушения срещу бели футболисти.Върхът на безобразията на съдиите беше изравнителния гол на Левски,не споря имаше ли фал или не,Деко е успявал да заблуди толкова български съдии със симулациите си че не упреквам рефера Костадинов,но при спряла игра,да си на линията на засадата и да "пропуснеш" да сигнализираш че двама нападатели на Левски са метър-два в засада и единият от тях участва в играта и отбелязва гол е скандално.Ако това се беше случило по време на игра да оправдаем страничния съдия Милков че не е видял,но щом тази засада не я видя значи явно няма качества за съдия и трябва веднага да бъде наказан.Но най-голямата глупост която прочетох е че видите ли съдията свирил в полза на ЦСКА,това вече ми дойде в повече,моля се на всеки мач съдиите да свирят и на ЦСКА така както свириха на Левски,пък нека после трети отбори да са добре,това е в рамките на шегата,винаги съм искал мачовете да се решават на терена,а не от други фактори.Респектиран съм от тези сини фенове,които направиха реална оценка на срещата и за мен ще е удоволствие да водим диалог,призовавам червените фенове да не злорадстват и се гаврят с неуспеха на Левски,защото и ние не сме цъфнали и вързали,като че ли и Левски и ЦСКА трябва да се примирим че отстъпваме по финанси на три провинциални отбора и поне за сега ще сме в миманса.Лека вечер на всички.Ps.Щях да забравя да спомена изказването на Батков след мача,няма аналог по простотията си,все повече се чудя наистина ли този човек е адвокат и какви са критериите да си успял и богат човек в България,защото този е един от тях.