Левски - Славия / А група - 2:2 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

peliforewer
Контакти:

Re: Левски - Славия / А група

Мнениеот peliforewer » 22 фев 2014 22:40

gzagorov написа:
Red joker написа:...казвам,че са ви ощетили,ти пак не си доволен...е нема угодия :(

Мене специално в този мач не са ме ощетили с нищо, понеже не аз играх.
Аз още не мога да разбера защо трябва да има угодия, като говоря да помислим малко логически.
Защо бяха изгонени двама играчи на "белите" след 90-та минута; кой отбор може да вкара за 60 секунди, колкото реално се игра, пък ако ще и с 5-ма играчи повече да играе? Ако съдията искаше да помага на "Левски", защо не даде червените картони в 50-60-та минута, а чак след 90-та? На теория и на практика, би ли могло да помогне някак на "Левски" подобно накъсване на играта в продължението на мача? И всъщност кой мач пропускат наказаните слависти и кой отбор се оказва облагодетелстван от въпросните червени картони?
Смятам, че това са логични въпроси, ама нещо анаглифните очила на някои се оказват само с червени стъкла.

Чета коментарите и не мога да повярвам че след този мач има фенове на Левски които казват на черното,бяло.Принцип ми е никога да не се гавря с неудачите на съперника и сега няма да го направя,само ще си позволя кратък коментар за мача,провокиран от 3-4 сини фена,които не спряха да пишат глупости.Славия в този мач игра по отборно,по освободено и си личеше че Радуканов добре е разучил слабите страни на Левски.Футболистите на Левски бяха по хаотични,нямаше съгласуваност между отделните играчи и линии,прекалено нервни,явно и не могат да издържат на голямото напрежение в отбора.Съдиите не бяха на ниво,когато стана 1:0 за Славия те видимо се притесниха и набързо нашариха отбора на белите с картони и започнаха да свирят всяко полягване на сини футболисти,а нямам обяснение защо на №17 Чмовш не бе показан жълт картон за поне две фрапиращо груби нарушение и колко пъти бяха подминавани нарушения срещу бели футболисти.Върхът на безобразията на съдиите беше изравнителния гол на Левски,не споря имаше ли фал или не,Деко е успявал да заблуди толкова български съдии със симулациите си че не упреквам рефера Костадинов,но при спряла игра,да си на линията на засадата и да "пропуснеш" да сигнализираш че двама нападатели на Левски са метър-два в засада и единият от тях участва в играта и отбелязва гол е скандално.Ако това се беше случило по време на игра да оправдаем страничния съдия Милков че не е видял,но щом тази засада не я видя значи явно няма качества за съдия и трябва веднага да бъде наказан.Но най-голямата глупост която прочетох е че видите ли съдията свирил в полза на ЦСКА,това вече ми дойде в повече,моля се на всеки мач съдиите да свирят и на ЦСКА така както свириха на Левски,пък нека после трети отбори да са добре,това е в рамките на шегата,винаги съм искал мачовете да се решават на терена,а не от други фактори.Респектиран съм от тези сини фенове,които направиха реална оценка на срещата и за мен ще е удоволствие да водим диалог,призовавам червените фенове да не злорадстват и се гаврят с неуспеха на Левски,защото и ние не сме цъфнали и вързали,като че ли и Левски и ЦСКА трябва да се примирим че отстъпваме по финанси на три провинциални отбора и поне за сега ще сме в миманса.Лека вечер на всички.Ps.Щях да забравя да спомена изказването на Батков след мача,няма аналог по простотията си,все повече се чудя наистина ли този човек е адвокат и какви са критериите да си успял и богат човек в България,защото този е един от тях.
Последна промяна от peliforewer на 22 фев 2014 22:46, променено общо 1 път.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
EL GALAKTIKO
Контакти:

Re: Левски - Славия / А група - 2:2 FT

Мнениеот EL GALAKTIKO » 22 фев 2014 22:41

Der Schmarotzer написа:
sin4ec написа:Няма да споря, но повтарям тезата си-второто аз видях добри неща и този отбор има сериозен потенциал. Което ще се види съвсем скоро!

Тук си прав, в отбора има наистина великолепни играчи, но няма треньор, защото ако имахме такъв, истинския потенциал на отбора щеше да се види още в първия мач, а не след няколко, когато вече ще е безвъзвратно късно.

Много ми е любопитно кои са ви ВЕЛИКОЛЕПНИТЕ играчи?

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 22 фев 2014 22:43

Още от сега Йовов да мисли за нов треньор и един час след последния мач на Левски за сезона, да сме с нов треньор.

Потребителски аватар
molteni
Контакти:

Мнениеот molteni » 22 фев 2014 22:44

gzagorov написа:
Red joker написа:...казвам,че са ви ощетили,ти пак не си доволен...е нема угодия :(

Аз още не мога да разбера защо трябва да има угодия, като говоря да помислим малко логически.
Защо бяха изгонени двама играчи на "белите" след 90-та минута; кой отбор може да вкара за 60 секунди, колкото реално се игра, пък ако ще и с 5-ма играчи повече да играе? Ако съдията искаше да помага на "Левски", защо не даде червените картони в 50-60-та минута, а чак след 90-та? На теория и на практика, би ли могло да помогне някак на "Левски" подобно накъсване на играта в продължението на мача? И всъщност кой мач пропускат наказаните слависти и кой отбор се оказва облагодетелстван от въпросните червени картони?
Смятам, че това са логични въпроси, ама нещо анаглифните очила на някои се оказват само с червени стъкла.

Не се излагайте с подобни фантасмагории. ;)

Red Wheeled
Контакти:

Мнениеот Red Wheeled » 22 фев 2014 22:47

Тромавите слависти пробиваха халфовата и защитната линии на Левски с едно докосване. Практично и успешно водене на мача.
С два червени картона за слависти и гол от засада на Левски е повече от ясно кой заслужи точка и повече при друго стечение.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 22 фев 2014 22:47

gzagorov написа:

А това, че повече от половината продължение се игра в и около наказателното поле на Левски брои ли се? Нали помниш, че Славия биха няколко корнера и нарушения? Това време редно ли е да се приспада от 5-те минути? Те трябва да текат само когато Левски владее топката ли? Или може би когато я владее в половината на Славия, така е най-добре, нали?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 22 фев 2014 22:55

трябваше да су паднем днес и това е . Скандален гол на Макриев и лоша услуга за Левски. Поне имаше шанс да изритат сухия веднага след мача .... и без тва тая точка мое си я сложим само на оная работа.И снея и без нея.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
molteni
Контакти:

Мнениеот molteni » 22 фев 2014 22:56

BadBoy написа:
sin4ec написа:Няма да споря, но повтарям тезата си-второто аз видях добри неща и този отбор има сериозен потенциал. Което ще се види съвсем скоро!

Това съвсем скоро, какъв период от време, защото загубиш ли шансове за титла и купа, след това ако щеш като Барса да играеш е все тая.
След два месеца почивка и проведена физическа подготовка да не може да ходиш след 60-тата минута е доста странно

Каква титла? Тя е само в мечтите на няколко форумни лунатици. :lol: Реално ще завършим 3-ти или 4-ти.

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 22 фев 2014 22:59

molteni написа:
BadBoy написа:

Това съвсем скоро, какъв период от време, защото загубиш ли шансове за титла и купа, след това ако щеш като Барса да играеш е все тая.
След два месеца почивка и проведена физическа подготовка да не може да ходиш след 60-тата минута е доста странно

Каква титла? Тя е само в мечтите на няколко форумни лунатици. :lol: Реално ще завършим 3-ти или 4-ти.

Абе имаше шанс , но уви. Ако утре разград паднат щеше да стопим на 7 точки .Просто нямаме треньор , това е,
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 22 фев 2014 23:02

peliforewer написа:
gzagorov написа:

Чета коментарите и не мога да повярвам че след този мач има фенове на Левски които казват на черното,бяло.Принцип ми е никога да не се гавря с неудачите на съперника и сега няма да го направя,само ще си позволя кратък коментар за мача,провокиран от 3-4 сини фена,които не спряха да пишат глупости.Славия в този мач игра по отборно,по освободено и си личеше че Радуканов добре е разучил слабите страни на Левски.Футболистите на Левски бяха по хаотични,нямаше съгласуваност между отделните играчи и линии,прекалено нервни,явно и не могат да издържат на голямото напрежение в отбора.Съдиите не бяха на ниво,когато стана 1:0 за Славия те видимо се притесниха и набързо нашариха отбора на белите с картони и започнаха да свирят всяко полягване на сини футболисти,а нямам обяснение защо на №17 Чмовш не бе показан жълт картон за поне две фрапиращо груби нарушение и колко пъти бяха подминавани нарушения срещу бели футболисти.Върхът на безобразията на съдиите беше изравнителния гол на Левски,не споря имаше ли фал или не,Деко е успявал да заблуди толкова български съдии със симулациите си че не упреквам рефера Костадинов,но при спряла игра,да си на линията на засадата и да "пропуснеш" да сигнализираш че двама нападатели на Левски са метър-два в засада и единият от тях участва в играта и отбелязва гол е скандално.Ако това се беше случило по време на игра да оправдаем страничния съдия Милков че не е видял,но щом тази засада не я видя значи явно няма качества за съдия и трябва веднага да бъде наказан.Но най-голямата глупост която прочетох е че видите ли съдията свирил в полза на ЦСКА,това вече ми дойде в повече,моля се на всеки мач съдиите да свирят и на ЦСКА така както свириха на Левски,пък нека после трети отбори да са добре,това е в рамките на шегата,винаги съм искал мачовете да се решават на терена,а не от други фактори.Респектиран съм от тези сини фенове,които направиха реална оценка на срещата и за мен ще е удоволствие да водим диалог,призовавам червените фенове да не злорадстват и се гаврят с неуспеха на Левски,защото и ние не сме цъфнали и вързали,като че ли и Левски и ЦСКА трябва да се примирим че отстъпваме по финанси на три провинциални отбора и поне за сега ще сме в миманса.Лека вечер на всички.

Приказките за подкрепа на ЦСКА са точно толкова неоснователни, колкото и твърдението, че "Левски" бива подкрепян чрез двата червени картона, не мислиш ли? Ясно е, че "Левски" не успяха да си вземат мача, останалото са просто заяждания между потребителите. Нали уж е нормално за България. А ако не е нормално, тогава какво правят разни плакати, акули, петолъчки, борби, офанзиви и всякакви други знайни и незнайни анти-левскари във форума на "Левски", които даже и мозък не ръсят, а само злоба.
Така че, ако цска-рите продължават да се заяждат за някакви подкрепяния, аз ще продължа да приказвам как съдията индиректно е подкрепил ЦСКА с двата червени картона, а Венци Стефанов - с продажбата на Курдов. Ей тъй - за заяждане. А истината - тя явно си остава на заден план, защото не е важна. Дори ако Тройчо си признае в края на сезона, дето има една дума.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Върни се в “Архив”