Левски - Славия / А група - 2:2 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски - Славия / А група
1 на мъка,като гледам подготовката - няма как, вълчи времена са! Сега е моментът да покажем, че феновете на Левски са най-великите в България. ВСИЧКИ НА СТАДИОНА!

2-0 и поздрави за чичо Венци
- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
Очакват се 7 000 на стадиона ! Айде да идва по-бързо утре,че нямам търпение ! 

[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]
-
- Контакти:
2:0,без проблем
Нужно е само да имаш кураж, силата без самочувствие е безполезна.
Айде хора започва се от утре
. С работа на парче , не съм голям оптимист , но все пак ....
Ние си имаме нещо което нито един отбор в България- НЯМА , нещо за което и милионите на домуса са твърде малко. Да тоя може да си купи всеки един футболист, но никога не може да си купи публика .

Ние си имаме нещо което нито един отбор в България- НЯМА , нещо за което и милионите на домуса са твърде малко. Да тоя може да си купи всеки един футболист, но никога не може да си купи публика .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
Имаме нападател на 27 години играл в Ювентус, Парма, Ман Сити, Спортинг Л. . Не се сещам за някой друг футболист в България с такава визитка, ако някой ми даде някое име ще съм благодарен.
Божката като види нивото в България ще мисли че е на тренировка, само ще си млати отборчетата като стой та гледай! Само да не се отпуска.. Нямам търпение да ги почне подред всички

Божката като види нивото в България ще мисли че е на тренировка, само ще си млати отборчетата като стой та гледай! Само да не се отпуска.. Нямам търпение да ги почне подред всички

Смешното е, когато дойде някакъв бастун от Бразилия с визитка че преди 11 години е играл във... Виченца, Лече и бил в дублиращият отбор на Интер... Идва в България като някаква светия. Божката идва с къде къде по-добра визитка... Чалгар бил.. ако ще да е гей чалгар и пяница. ако на терена млати.. МЕН КАКВО МИ ДРЕМЕ? Той е футболист на Левски.. не е наш роднина или приятел или БЛИЗАК че да ме интересува какъв му е живота, майната му на това!
Първите негови 2 гола ще са утре
Първите негови 2 гола ще са утре

Групата на Левски:
Пламен Илиев, Александър Любенов, Пламен Крумов, Орлин Старокин, Мики Орачев, Павел Чмовш, Пламен Димов, Станислав Ангелов, Кевин Брю, Владимир Гаджев, Борислав Цонев, Радослав Цонев, Мирослав Иванов, Валери Божинов, Цветан Генков, Димитър Макриев, Ларсен Туре, Стивън Петков.
Пламен Илиев, Александър Любенов, Пламен Крумов, Орлин Старокин, Мики Орачев, Павел Чмовш, Пламен Димов, Станислав Ангелов, Кевин Брю, Владимир Гаджев, Борислав Цонев, Радослав Цонев, Мирослав Иванов, Валери Божинов, Цветан Генков, Димитър Макриев, Ларсен Туре, Стивън Петков.
- tihomir_rs
- Контакти:
Като за първи мач скучно и тромаво 1-1.
След 60-65 мин и двата отбора ще рухнат .
След 60-65 мин и двата отбора ще рухнат .