Левски - Жалгирис 12.02.2014г. 15,00 ч. в Ормидия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Re: Левски - Жалгирис 12.02.2014г. 15,00 ч. в Ормидия

Мнениеот Der Schmarotzer » 12 фев 2014 20:59

Проблемът на Сухио е че не разбира от футбол. Има чудесни играчи за нашите стандарти, но не може да направи отбор. Както вече не еднократно писах, с мускули се изкарват един-два-три мача срещу силни отбори. След това идва спукания балон. След десетина мача в редовния полусезон, цяла подготовка, и няколко контроли през нея, да няма оформен нито титулярен състав, нито почерк в играта, го може само капацитет като Сухия.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 12 фев 2014 21:13

А защо мислиш, че не разбира от футбол? Какъв шанс е получил да докаже, че разбира? Не схващате ли, че той два месеца вади кестени от огъня с голи ръце-точки трябваха, спокойствие... Не съм му адвокат, имам резерви към него, ама така не може да се разсъждава, не е справедливо! Извади ни от лайната( май забравихте, че бая спецове предвиждаха да сме извън седмицата), а ние сега серем върху него, не е истина!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 12 фев 2014 21:21

Левски и ЦСКА ще са извън някакво челно класиране, кога пръдне смок, все едно падаш от Марс и за пръв път попадаш в България, то за това и качеството на клубния ни футбол е на такова ниво.

Днес добре поритахте топчето, Здравков ще се справи.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Djack_84
Контакти:

Мнениеот Djack_84 » 12 фев 2014 21:23

Евала му правя,че стабилизира отбора.Но се чудя защо сега прави тези въртележки,при положение,че само Пинто и Гари ги няма(Вутов не беше твърд титуляр)Поне в 3 от контролите трябваше да залага на състава от есента.Божинов ще играе вместо Гари,Белаид или Орлин ляв бек(Орачев също е опция).Сега идва и така желания плеймейкър.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 12 фев 2014 21:28

Djack_84 написа:Евала му правя,че стабилизира отбора.Но се чудя защо сега прави тези въртележки,при положение,че само Пинто и Гари ги няма(Вутов не беше твърд титуляр)Поне в 3 от контролите трябваше да залага на състава от есента.Божинов ще играе вместо Гари,Белаид или Орлин ляв бек(Орачев също е опция).Сега идва и така желания плеймейкър.

Ще ти обясня. Това, което е отработено вече есента е ясно. Няма смисъл да се дообработва. Контролите са за експерименти. Да играят всички-всеки да получи шанс. Мики например даде заявка за титулярно място именно в тези контроли!
Насере ли се в истински мач, и аз ще му търся сметка. Но това в момента не е справедливо...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Djack_84
Контакти:

Мнениеот Djack_84 » 12 фев 2014 21:38

sin4ec написа:
Djack_84 написа:Евала му правя,че стабилизира отбора.Но се чудя защо сега прави тези въртележки,при положение,че само Пинто и Гари ги няма(Вутов не беше твърд титуляр)Поне в 3 от контролите трябваше да залага на състава от есента.Божинов ще играе вместо Гари,Белаид или Орлин ляв бек(Орачев също е опция).Сега идва и така желания плеймейкър.

Ще ти обясня. Това, което е отработено вече есента е ясно. Няма смисъл да се дообработва. Контролите са за експерименти. Да играят всички-всеки да получи шанс. Мики например даде заявка за титулярно място именно в тези контроли!
Насере ли се в истински мач, и аз ще му търся сметка. Но това в момента не е справедливо...

Съгласен съм с теб.Но затова са 6 контроли.В първите 3 нека да върти състава,да пуска юноши.Последните са за титулярния състав.Аз досега не видях в нито една поне 90% от състава.Има и един друг момент.За пъвите контроли са избират по-слаби съперници и в тези мачове се експериментира.

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 13 фев 2014 07:49

Djack_84 написа:
sin4ec написа:

Съгласен съм с теб.Но затова са 6 контроли.В първите 3 нека да върти състава,да пуска юноши.Последните са за титулярния състав.Аз досега не видях в нито една поне 90% от състава.Има и един друг момент.За пъвите контроли са избират по-слаби съперници и в тези мачове се експериментира.

И освен това, след като загубим първите 2-3 мача, ще каже, че КОЛЕКТИВЪТ НЕ Е СРАБОТЕН. Знам ги аз тия цигански номера!!!

Потребителски аватар
FilevV
Контакти:

Мнениеот FilevV » 13 фев 2014 09:57

С този треньор толкова. Не спря да прави рокади в защита ей..... :evil:

Потребителски аватар
flo.
Контакти:

Мнениеот flo. » 13 фев 2014 11:13

sin4ec написа:А защо мислиш, че не разбира от футбол? Какъв шанс е получил да докаже, че разбира? Не схващате ли, че той два месеца вади кестени от огъня с голи ръце-точки трябваха, спокойствие... Не съм му адвокат, имам резерви към него, ама така не може да се разсъждава, не е справедливо! Извади ни от лайната( май забравихте, че бая спецове предвиждаха да сме извън седмицата), а ние сега серем върху него, не е истина!

Във въпросните мачове го караме на мотивация, не на някакви извънземни треньорски качества.

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 13 фев 2014 12:56

flo. написа:
sin4ec написа:А защо мислиш, че не разбира от футбол? Какъв шанс е получил да докаже, че разбира? Не схващате ли, че той два месеца вади кестени от огъня с голи ръце-точки трябваха, спокойствие... Не съм му адвокат, имам резерви към него, ама така не може да се разсъждава, не е справедливо! Извади ни от лайната( май забравихте, че бая спецове предвиждаха да сме извън седмицата), а ние сега серем върху него, не е истина!

Във въпросните мачове го караме на мотивация, не на някакви извънземни треньорски качества.

Кажи сега,че да си добър мотиватор не е треньорско качество.
Изображение

Върни се в “Архив”