CSKA 78 написа:Не мога да кажа,дали този футболист е добър или не е,(защото ми е неизвестен,аз зная за Michel Bastos)от клипчетата в ютуп не може да се даде реална преценка.Знае се,че е играл в ШЛ,ама това откога е мярка за качество?!(и "Левски" са играли там ,ама...).
Появи се информация,че се борите с отбор от серия Б на Бразилия за правата на този футболист(това вече е признак за качество,щом никой от серия А не го
иска),та колкото и да е "добър",според някои все още не е сигурен на 100%!
http://www.novsport.com/news919701_1003.htmlПрез последните дни предложението се покачи до 25 000, като немалка част от сумата трябва да бъде получавана като бонуси за играни мачове.
Примерно 1000 евро за всеки двубой, в който Бастош стъпи на терена. „Сините" са оптимисти за подписи.
Проверка на Novsport.com показа, че бразилският Наутико също напира за Бастош.
ПП Тази селекция се прави единствено заради юбилея ви,прибирате футболисти,които никой не ги иска(направо си е прах в очите)!Божи86 и този бразилец(ако наистина дойде) ще получават големи заплати и съответно,българина ще си тръгне след 6м. като свободен агент,а другия след 10м. по същият начин(за бразилеца, тъй като е стар друг начин няма)!

ППП Ако някой мисли,че това,което съм написал по-горе е неправилно или невярно,нека ме обори!