Левски - Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tony187
Контакти:

Re: Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Мнениеот tony187 » 12 фев 2014 13:49

donDiego написа:
Жоржиньо написа:
donDiego написа:Този бразилец има 10 гола в 66 мача за Клуж, за 2 години.

И 11 гола за 20 мача в Ал Наср ;)

Там нивото по-високо ли е от А група :roll:

Ако мислиш поне малко, ще се сетиш че в България никога няма да дойде играч за 2,7 млн. евро. Не знам дали ти помогнах достатачно да се замислиш дали А група е по-добра.
И другия твой смехотворен коментар за неговите голове- Андрес Иниеста ( може да ти е познат ) 21 мача и 1 гол този сезон. Сигурно и той зле?

Потребителски аватар
tony187
Контакти:

Мнениеот tony187 » 12 фев 2014 13:58

CSKA 78 написа:Не мога да кажа,дали този футболист е добър или не е,(защото ми е неизвестен,аз зная за Michel Bastos)от клипчетата в ютуп не може да се даде реална преценка.Знае се,че е играл в ШЛ,ама това откога е мярка за качество?!(и "Левски" са играли там ,ама...).
Появи се информация,че се борите с отбор от серия Б на Бразилия за правата на този футболист(това вече е признак за качество,щом никой от серия А не го
иска),та колкото и да е "добър",според някои все още не е сигурен на 100%!http://www.novsport.com/news919701_1003.html

През последните дни предложението се покачи до 25 000, като немалка част от сумата трябва да бъде получавана като бонуси за играни мачове.
Примерно 1000 евро за всеки двубой, в който Бастош стъпи на терена. „Сините" са оптимисти за подписи.
Проверка на Novsport.com показа, че бразилският Наутико също напира за Бастош.

ПП Тази селекция се прави единствено заради юбилея ви,прибирате футболисти,които никой не ги иска(направо си е прах в очите)!Божи86 и този бразилец(ако наистина дойде) ще получават големи заплати и съответно,българина ще си тръгне след 6м. като свободен агент,а другия след 10м. по същият начин(за бразилеца, тъй като е стар друг начин няма)! ;) :)

ППП Ако някой мисли,че това,което съм написал по-горе е неправилно или невярно,нека ме обори! ;)

Още един смехотворник тука разбирач, нещо знаеш ли за Наутико? Я му виж стадиона, я му виж историята, я ВИЖ НЕЩО ! Ще ти кажа на теб, голям разбирач, че в Бразилия всяка година има страхотни отбори с... поне 60 пъти по-богати от Лудигорци, дето изпадат! Палмейрас е в "Б група" и какво? няма ли да разкатае Лудогорец с разлика на нула? Айде изчезвай от форума. :evil:

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 12 фев 2014 14:28

ЦСКА 78, не пиши глупости. Божинов са го искали в Турция, не знам кой отбор, параметрите на договора са били 1:1 като тези, каквито са били в Спортинг. ПАОК го искаха, но са му казали, че договорът ще е за6 месеца и след това ще решават, не му е харесало и е казал, че няма да стане.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 12 фев 2014 14:30

Още един смехотворник тука разбирач, нещо знаеш ли за Наутико? Я му виж стадиона, я му виж историята, я ВИЖ НЕЩО ! Ще ти кажа на теб, голям разбирач, че в Бразилия всяка година има страхотни отбори с... поне 60 пъти по-богати от Лудигорци, дето изпадат! Палмейрас е в "Б група" и какво? няма ли да разкатае Лудогорец с разлика на нула? Айде изчезвай от форума. :evil:

Има много футболни клубове с история в света,които в момента не са нищо особено!Този е точно такъв клуб!Погледни футболистите ,с които този клуб разполага:http://www.transfermarkt.com.br/pt/clube-nautico-capibaribe/startseite/verein_2646.html
Видно е,че "Левски" и този клуб са горе-долу на едно ниво и за това имате шансове да го привлечете този бразилец(като му дадете още по-голяма заплата)! ;) 8-)

ПП На теб форума да не ти е бащиния ве,ще ми казваш да изчезвам??!!
Друг път ще се обръщаш към мен на "вие" и след това ще се разкараш от форума по собтвено желание!!ЯСНО!! :evil: :twisted: :idea: :arrow:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
tony187
Контакти:

Мнениеот tony187 » 12 фев 2014 14:46

CSKA 78 написа:

Има много футболни клубове с история в света,които в момента не са нищо особено!Този е точно такъв клуб!Погледни футболистите ,с които този клуб разполага:http://www.transfermarkt.com.br/pt/clube-nautico-capibaribe/startseite/verein_2646.html
Видно е,че "Левски" и този клуб са горе-долу на едно ниво и за това имате шансове да го привлечете този бразилец(като му дадете още по-голяма заплата)! ;) 8-)

ПП На теб форума да не ти е бащиния ве,ще ми казваш да изчезвам??!!
Друг път ще се обръщаш към мен на "вие" и след това ще се разкараш от форума по собтвено желание!!ЯСНО!! :evil: :twisted: :idea: :arrow:

Първо ще ти се посмея много сериозно като ми показваш кое? ТРАНСФЕРМАРКЕТ, абе еи лумпен ти си паднал от къде бе? там футболисти дето са гонени от Берое са с по цена от 500 хил-1 млн евро бе извратен! На теб дори да ти отговарям е срамно като гледам нивото ти! А за нивото на Наутико какво е, ти дори не знаеш къде се намира тоя отбор, къде си тръгнал? Коринтианс бразилския последен шампион, би Челси и така нататак, МИНАЛАТА ГОДИНА, сега не се ли бори за оцеляване тука? значи "нивото му е е зле" ли? И друго, заплата на играч от Наутико се равнява на половината отбор от ония. Тръгнал да спори тука.. ще те гоня да, пиши си идиотщините в оня форум. не тук!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 12 фев 2014 14:58

От интервюто с Чмовш:
- Доволен ли сте като цяло от подготовката с Левски?

- Аз дойдох на практика подготвен, тъй като изкарах лагер в Холандия. Беше по-тежко в сравнение с тук, особено по отношение на бяганията.

Ето за това говоря, у нас се работи по някакви измислени методики, след това се чудим, защо отборите ни не могат да ходят.
Изображение

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 12 фев 2014 15:26

Колеги, някои популярни и активни участници във форумите на "Левски" не нарушават правилата. Затова имат право да пишат свободно. Приемете ги. Не ги обиждайте и отхвърляйте.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 12 фев 2014 16:49

Живко6461 написа:Колеги, някои популярни и активни участници във форумите на "Левски" не нарушават правилата. Затова имат право да пишат свободно. Приемете ги. Не ги обиждайте и отхвърляйте.

Тяхно право е да пишат, наше е да ги игнорираме.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 12 фев 2014 17:52

Абсолютно безмислено се хвърлят пари в този вид-сменят се футболисти и треньори,а отбор ,който да играе футбол няма.И какво,ако дойде този бразилец–което хич не е сигурно–с кого ще си подава?Абе хора ,ние играем най-бавния футбол на света!Отделно половината не могат да спират топката.А другата половина имам чувството ,че с всеки пас искат да убият съотборник.
Това просто няма нищо общо с футбол!

Потребителски аватар
bold
Контакти:

Мнениеот bold » 12 фев 2014 18:53

PFC Litex написа:От интервюто с Чмовш:
- Доволен ли сте като цяло от подготовката с Левски?

- Аз дойдох на практика подготвен, тъй като изкарах лагер в Холандия. Беше по-тежко в сравнение с тук, особено по отношение на бяганията.

Ето за това говоря, у нас се работи по някакви измислени методики, след това се чудим, защо отборите ни не могат да ходят.

Между другото и на мен това нещо ми направи впечатление,после се чудим защо след 60 мин. нямат въздух нашите футболисти

Върни се в “Архив”