Левски - Теплице четвъртък 06.02.2014 15,00 часа гр.Ормидия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Re: Левски - Теплице четвъртък 06.02.2014 15,00 часа гр.Ормидия

Мнениеот LSFC 1914 » 06 фев 2014 18:15

Хубаво е нашите да се учат от Йордания :)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ita8swJQ6vo[/youtube]

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 06 фев 2014 18:23

Вървят разговори и аз не съм запознат какво се е случило с новия футболист. Ако успеем, ще бъде добре.

По-големият проблем според мен е на левия фланг, отколкото с левия защитник. Във футбола не се гледа как е отбелязан голът, а колко гола си вкарал“, каза още Тони Здравков ;) Като е проблем да зимаме някой какво чакат още незнам да започне, първенството ли.

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 06 фев 2014 19:32

molteni написа:
PFC Litex написа:"Хард" феновете на Левски не са много очаровани http://forum.levski.com/viewtopic.php?p ... 1#p1417631 а и доста трезво мислят.

Само си мислят, че са хард фенове. :lol: Там са хард комплексари. ;)

И при това имат голяма вина, че треньор ни е това недоразумение - щото ако не бяха изгонили Петев, нещата щяха да са съвсем други. Или изгонването на Петев беше част от удара на Тиквата срещу Бащицата, за да го омаломощи и да продаде клуба на безценица...
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 06 фев 2014 20:14

molteni написа:
PFC Litex написа:"Хард" феновете на Левски не са много очаровани http://forum.levski.com/viewtopic.php?p ... 1#p1417631 а и доста трезво мислят.

Комплекасар си ти!Ти и още няколко човека тука изявяващи се като "фенове" на "техния Левски".Кога ти псевдолевскарю ще осъзнаеш,че с такива изказвания само се излагаш.За мен лично си от ония и няма никакъв шанс да ме накараш да си променя мнението.За няколко месеца толкова много ми писнахте,господа мрънкачи,че ми идва да не отварям форума заради вас.Съвземете се малко,за кои се помислихте?За преки наследници на Апостола?Левски е голям клуб и има много и всякакви фенове,и нито ти нито който и да било може да каже,че е по-фен от другите.Някъде да чу някой от "комплексарите" да е казал нещо за такива като теб?Някой да ти е казал,че като нямаш качулка и маска не струваш?Всеки се забавлява както си иска.А ти дори не знаеш как да се забавляваш.
Това си ти,най-обикновен злобен хейтър!
П.П.Искрено се надявам и вярвам,че Левски ще заиграе красив футбол и много искам да ви видя вас хейтърите какво ще пишете тук.
Изображение

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 06 фев 2014 20:16

Der Schmarotzer написа:
molteni написа:

И при това имат голяма вина, че треньор ни е това недоразумение - щото ако не бяха изгонили Петев, нещата щяха да са съвсем други. Или изгонването на Петев беше част от удара на Тиквата срещу Бащицата, за да го омаломощи и да продаде клуба на безценица...

Господин анализаторе,харесва ми как пишеш принципно.Не съсипвай впечатленията ми с такива изказвазния.
Изображение

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 06 фев 2014 20:42

Ама ония три пъти я чистят от голлинията...Дузпата е несъществуваща, въобще резултатът беше абсолютно нереален! Не разбирам какъв е този вой тука, освен това нашите са видимо тежки след физическата подготовка. Чехите са добър отбор, правят страхотни контри-а ние им излизаме с меко казано странни единайсеторки. Аз изводи от този мач не мога никакви да направя...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 06 фев 2014 21:03

Ако се каже, че тоя мач беше добър, няма да сгрешим, ако кажем, че беше и доста зле, пак няма да сгрешим. От където и да го гледаш, все си има положителни и отрицателни страни. Честно казано започнахме по-добре от чехите и за 20 минути контролирахме мача доста добре, въпреки техния гол. След това с течение на времето, все по-лошо заигравахме, но то си е и нормално. За защитата просто нямаме право да коментираме, поне до първите 5-6 мача от първенството. Това е положението, много са новите, не са се сработили, освен това и езикова бариера има при тях. Адски зле сме в защита, но това не е от днес и аз лично съм оптимист, че ще заиграем все по-добре там, но с течение на времето. Разбира се, казвам това с условността, че Пламен Димов - Йети, няма да играе. В халфовата линия, кой колкото и каквото да говори и колкото да го плюят всички, Гаджев си липсва и това е. С него ще изглеждаме по различен начин. Бру не върви, въпреки че този не беше от слабите му мачове, но той трябва да блести, а не просто да прави прилични мачове. Ако не, имаме си и Велев, закво ни е тая, аммм... маймуна?! Огнянов не игра особено добре днес, въпреки че подаде два добри паса, както и ако Божинката не се беше излакомил и му беше подал, пак щеше да вкара. Туре също се справя прилично. Деко не игра зле. Общо взето, нещата си бяха, както се казва, ту партс. От двата състава ще се сглоби титулярен състав, който не знам колко ми вярвате, но ще играе много по-добре от сега. Събрахме доста прилични играчи, но мен лично "специалистът" ни треньор ме притеснява. Наставленията "айде, момчета", някак ми идват нанагорно, за вас не знам. Наистина не трябва да се пренебрегват фактите около мача и да се изпада в крайности.

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 06 фев 2014 21:15

konvoec написа:Ако се каже, че тоя мач беше добър, няма да сгрешим, ако кажем, че беше и доста зле, пак няма да сгрешим. От където и да го гледаш, все си има положителни и отрицателни страни. Честно казано започнахме по-добре от чехите и за 20 минути контролирахме мача доста добре, въпреки техния гол. След това с течение на времето, все по-лошо заигравахме, но то си е и нормално. За защитата просто нямаме право да коментираме, поне до първите 5-6 мача от първенството. Това е положението, много са новите, не са се сработили, освен това и езикова бариера има при тях. Адски зле сме в защита, но това не е от днес и аз лично съм оптимист, че ще заиграем все по-добре там, но с течение на времето. Разбира се, казвам това с условността, че Пламен Димов - Йети, няма да играе. В халфовата линия, кой колкото и каквото да говори и колкото да го плюят всички, Гаджев си липсва и това е. С него ще изглеждаме по различен начин. Бру не върви, въпреки че този не беше от слабите му мачове, но той трябва да блести, а не просто да прави прилични мачове. Ако не, имаме си и Велев, закво ни е тая, аммм... маймуна?! Огнянов не игра особено добре днес, въпреки че подаде два добри паса, както и ако Божинката не се беше излакомил и му беше подал, пак щеше да вкара. Туре също се справя прилично. Деко не игра зле. Общо взето, нещата си бяха, както се казва, ту партс. От двата състава ще се сглоби титулярен състав, който не знам колко ми вярвате, но ще играе много по-добре от сега. Събрахме доста прилични играчи, но мен лично "специалистът" ни треньор ме притеснява. Наставленията "айде, момчета", някак ми идват нанагорно, за вас не знам. Наистина не трябва да се пренебрегват фактите около мача и да се изпада в крайности.
konvoec Според мен ни трябва едно класно крило като туре и селекцията заспива да но да доиде тея дни някой като онзи тогоенеца ;)

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 06 фев 2014 22:22

Ама Левски и треньор ли има !? Даже май бяха трима ! Сега сериозно. Треньора е най-важния човек в един отбор който непрекъснато има високи амбиции. Сегашното треньорче е на нивото на В.Вуцов, Митов и Радуканов. Или по-точно за Б група. Варианта с Петев беше много добър, но ....10 качулки не го харесаха и не му подписаха договора. Колкото и странно да звучи, Гонзо е с класа над Сухия. В момента в България не се сещам кой може да води отбор като Левски. Може би Стойчо Младенов може да сглоби от 80% некадърници боеспособен отбор. Ама, едва ли ще иска. Сега се прави на доктор и оздравява ЦСКА. Ами те като оздравеят, с колко ли ще бият левскито ? Друг който може да води отбора е Любо Пенев. На него много му се иска да води отново клубен отбор и може да разгледа офертата. Още един джокер ще ви дам! Щом Сухия може да ръководи отбора само с надъхване и " аре момчета"', представете си какво може Златната топка (това е онова нещо което преди няколко дни го връчиха на Роналдо) Великия Христо Стоичков. Е той така ще ги надъха, че ще си заслужи всеки един заработен лев от щедрия агент Тара. Тонев и Донев трябва да измислят как да примамят Златната обувка ( това е едно друго нещо, което няма шанс да се появи на Герена) за наставник на юбиляра. Ами какво да се прави, отново ще трябва да се доверите на вечната Амбър, чичо Пенчо. Без да се напъва, Пената поне ще намери двама трима нови таланта и отбора ще е по-близо до върха отколкото е сега. Ама и него сигурно няма да го искат, защото журналистите няма да го разбират на пресконференциите. Според мен, най-добре е да си вземат Мъри и нещата ще се наредят. Само трябва да се изгради сектор "А" колкото се може по-скоро. Защото в момента много духа от там и Мърито няма да може да практикува " правилен футбол " !
Последна промяна от MAXIMUS на 06 фев 2014 22:34, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Левски_с_дубъла
Контакти:

Мнениеот Левски_с_дубъла » 06 фев 2014 22:43

Валери е вкарал - супер. За А група ще е супер според мен. Колкото до резултата - той няма значение. Загубихме няколко играча вече и ще ни трябва време да се обиграем :)

Върни се в “Архив”