ЧРД на Емил Спасов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Re: ЧРД на Емил Спасов

Мнениеот Stahlgewitter » 01 фев 2014 12:55

ЧРД!Жив и здрав!
Изображение

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 01 фев 2014 13:01

Един много добър български футболист! Жив и здрав да е, дано има възможност да предаде от знанията и уменията си на малките :!:
Изображение Изображение

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 01 фев 2014 13:18

един от най-големите футболисти на Левски за всички времена. Беше нисичък на ръст, но голям като играч. Отделна тема е, че е и страхотен човек... Жалко, че през 85-та година не успя да реализира договора си с Порто, които 2 години по-късно станаха европейски клубни шампиони...Заради злополучния финал за Купата с чорбарите и последващите наказания от ЦК на БКП, начело с Милко Балев...
ЧРД, Емо и да си жив и здрав!
Последна промяна от santiliana на 01 фев 2014 14:01, променено общо 1 път.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 01 фев 2014 13:26

Честит рожден ден, Емо! Да си жив и здрав! :)
И малко история в едно интервю с Емил Спасов:
"- Всичко ли е изписано и изречено около финала за купата през 1985-а?
- След 26 години приказки може би наистина не може повече... Казвал съм - най-големият потърпевш бях аз. Имах готов договор с “Порто”, който две години по-късно стана европейски шампион. Това щеше да е един от първите значими трансфери на българин в голям клуб. Но така ми било писано...
- Съдии решаваха ли вечните дербита?
- Не си спомням конкретен случай освен 1985-а. Георги Славков си подкара топката с ръка и вкара. В целия мач ЦСКА игра страшно грубо. Аз бях контузен през първото полувреме, коляното ми беше тръгнало да се подува и изобщо не трябваше да излизам за второто. На почивката Шпайдела (б. р. - треньорът Васил Методиев) ми крещеше: “Ще играеш ли? Можеш ли или не? Трябват ми биткаджии!!!” Тръгнах да се доказвам. ... Това ми изяде главата...".

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1093291
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 01 фев 2014 14:58

Captain Stottlemeyer написа:Честит рожден ден, Емо! Да си жив и здрав! :)
- След 26 години приказки може би наистина не може повече... Казвал съм - най-големият потърпевш бях аз. Имах готов договор с “Порто”, който две години по-късно стана европейски шампион. Това щеше да е един от първите значими трансфери на българин в голям клуб. Но така ми било писано...
- Не си спомням конкретен случай освен 1985-а. Георги Славков си подкара топката с ръка и вкара. В целия мач ЦСКА игра страшно грубо. Аз бях контузен през първото полувреме, коляното ми беше тръгнало да се подува и изобщо не трябваше да излизам за второто. На почивката Шпайдела (б. р. - треньорът Васил Методиев) ми крещеше: “Ще играеш ли? Можеш ли или не? Трябват ми биткаджии!!!” Тръгнах да се доказвам. ... Това ми изяде главата...".

При гостуването на Георги Славков(лека му пръст) в "Пред банята, той самият каза и си призна, че е повел топката с ръката.
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
BEROE_StZ
Контакти:

Мнениеот BEROE_StZ » 01 фев 2014 15:00

ЧРД, Емо!
Бъди здрав и дано имаш възможност да предаваш на младите това което можеш във футбола.
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 01 фев 2014 15:20

Captain Stottlemeyer написа:Честит рожден ден, Емо! Да си жив и здрав! :)

След седем ( 7 ) поредни победи Партията взе мерки.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 01 фев 2014 16:00

ЧРД на Емо Спасов :)
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 06 фев 2014 11:11

Архив!
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”