Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот Кашчей » 03 фев 2014 20:35

Кировец написа:
Кашчей написа:
vaskonti написа:
Tommi написа:
vaskonti написа:Точно левскар ли намери да говори за неясно и скрито финансиране? :lol:
Що ли се учудвам де...

По-добре да е скрито, отколкото да се изтъпанчи пред медиите и да говори нелогични неща.

То понеже Батков е просто извор на логика и трезва мисъл.
Мисълта ми е друга - при вас нещата не само, че са по-скрити, ами и мащабите са в пъти по-големи. Освен, че имате трима нападатели с обща заплата минимум 40к евро, правите и опити да строите, айде ако не стадион, то поне трибуна за 6 милиона само до тук. От къде тия пари, след като в последните 5 години на практика нямате и един читав приход? По думите на Батков Левски не финансира проекта - в загадката се пита какво получава този, който го финансира? Временни удостоверения? Само не ми пробутвай и ти оная нелепост за "законната черна каса".
И на тоя фон си седнал да държиш сметка и да се присмиваш на Томов, че криел финансирането на ЦСКА? :|

Васко, не иде реч за финансирането, а за спонсорите-това са две различни неща. Моля те, не ми казвай, че един отбор се финансира само от спонсори!

Ти пък не ми казвай, че щом е спонсор значи задължително трябва да има лого на екипа и да е обявен публично. Затвори вратата...

Скрий се бре, К700. Някой ще те спонсорира, щото му аресваш много :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 03 фев 2014 20:38

onegavon написа:Естествено,че не има и други източници,като реклама,билети.Най- вече доброволни вноски от симпатизанти близки приятели на другаря Томов :) .За спонсорите е казано от милион нагоре.Това е ЦСКА не е Барбуков Русье. :mrgreen:

Вече знаем, че си изключително оригинален, не е нужно да го проявяваш във всеки свой пост към мен. За спонсорите бих ти пуснал една страничка на МЮ, но не заслужаваш!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 03 фев 2014 20:39

Лице или организация дарител; спомоществовател.

Толкова по въпроса.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 03 фев 2014 21:10

Кашчей написа:
vaskonti написа:
Tommi написа:
vaskonti написа:Точно левскар ли намери да говори за неясно и скрито финансиране? :lol:
Що ли се учудвам де...

По-добре да е скрито, отколкото да се изтъпанчи пред медиите и да говори нелогични неща.

Мисълта ми е друга - при вас нещата не само, че са по-скрити, ами и мащабите са в пъти по-големи. Освен, че имате трима нападатели с обща заплата минимум 40к евро, правите и опити да строите, айде ако не стадион, то поне трибуна за 6 милиона само до тук. От къде тия пари, след като в последните 5 години на практика нямате и един читав приход? По думите на Батков Левски не финансира проекта - в загадката се пита какво получава този, който го финансира? Временни удостоверения? Само не ми пробутвай и ти оная нелепост за "законната черна каса".
И на тоя фон си седнал да държиш сметка и да се присмиваш на Томов, че криел финансирането на ЦСКА? :|

Васко, не иде реч за финансирането, а за спонсорите-това са две различни неща. Моля те, не ми казвай, че един отбор се финансира само от спонсори!

Би ли ми обяснил каква е разликата - защо не е проблем скритото финансиране на Левски, а е проблем скритото финансиране на ЦСКА? Само заради изказванията на Томов и съответно Батков? Айде моля ти се... Томов поне ти казва какво се получав насреща - временни удостоверения - дали е нелепо или не, това е отделен въпрос. И това е проблем, а не е проблем, че срещу страничното финансиране на Левски не се казва кой какво получава? Ти остави това, ами и никой не смее да зададе ребром въпроса от къде идва това финансиране! Но ти отново не виждаш нищо нередно в това, а се ровиш по търговски закони да ми обясняваш защо временните удостоверения на Томов нямат стойност и тем подобни глупости?
Tommi написа:
vaskonti написа:
Tommi написа:
Що ли се учудвам де...

Точно това обяснявам. Батков си мълчи за финансирането (негово право е), а не говори за спонсори, които са дали няколко милиона лева, ама се крият.
И е хубаво да свиквате с държането на сметка и присмиването, защото като станете публично дружество финансите около клуба ви ще станат с една идея по-прозрачни от нашите, например. ;) Вече ще има изисквания за разкриване на периодична информация като тримесечни финансови отчети и други неща.

Това за тримесечните отчети вас не ви ли засяга? Как ще впишете 6 милиона за стадиона, които Левски не дава, но кой знае защо май ви се пише като дълг? А ако не се пише като дълг, защо някой е решил да налива толкова пари на Батков, при това без да рекламира нещо поне, защото сте много готини ли?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 03 фев 2014 21:31

Кашчей написа:

Ъъъъъ моля ?? Сигурен ли че са различни неща ? Може да са различни, а може и да не са ;) Ако тези дето финансират получават нещо в замяна са инвеститори, ако не получават нищо - спонсори.Тези които дават пари срещу това логото да е на фланелките са рекламодатели ;) нищо, че във футбола често ги наричат спонсори :)

И в трите случая някой финансира, но от това което получава/не получава в замяна зависи как ще бъде определен.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 03 фев 2014 22:08

vaskonti написа:Това за тримесечните отчети вас не ви ли засяга? Как ще впишете 6 милиона за стадиона, които Левски не дава, но кой знае защо май ви се пише като дълг? А ако не се пише като дълг, защо някой е решил да налива толкова пари на Батков, при това без да рекламира нещо поне, защото сте много готини ли?

Разбира се, че не ни засяга.
А тези 6 милиона може да ги коментираме, когато Батков излезе и даде информация. Засега нито е казал, че са негови, нито от кредитори, нито от инвеститори, нито от спонсори, нито от дарители, нито от някакви други филанкишии. Няма смисъл да говорим празни приказки.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 03 фев 2014 22:18

Tommi написа:
vaskonti написа:Това за тримесечните отчети вас не ви ли засяга? Как ще впишете 6 милиона за стадиона, които Левски не дава, но кой знае защо май ви се пише като дълг? А ако не се пише като дълг, защо някой е решил да налива толкова пари на Батков, при това без да рекламира нещо поне, защото сте много готини ли?

А тези 6 милиона може да ги коментираме, когато Батков излезе и даде информация. Засега нито е казал, че са негови, нито от кредитори, нито от спонсори, нито от дарители, нито от някакви други филанкишии. Няма смисъл да говорим празни приказки.

Напротив, няколко пъти подчерта, че финансирането не идва от "Левски АД". Естествено, журналистите не зададоха нито веднъж логично следващия въпрос "А от къде и срещу какво". На фона на това наистина е леко нахално да обясняваш, че финансирането на ЦСКА било скрито, което пък било проблем щото незнамсикво...
[/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 03 фев 2014 22:22

vaskonti написа:
Tommi написа:

А тези 6 милиона може да ги коментираме, когато Батков излезе и даде информация. Засега нито е казал, че са негови, нито от кредитори, нито от спонсори, нито от дарители, нито от някакви други филанкишии. Няма смисъл да говорим празни приказки.

Напротив, няколко пъти подчерта, че финансирането не идва от "Левски АД". Естествено, журналистите не зададоха нито веднъж логично следващия въпрос "А от къде и срещу какво". На фона на това наистина е леко нахално да обясняваш, че финансирането на ЦСКА било скрито, което пък било проблем щото незнамсикво...

Щом не е от Левски АД, значи може да е от какви ли не други източници. И не обяснявам какво е финансирането на ЦСКА, а коментирам думи на Лупи. По-скоро ти правиш някакви опити да обясниш какво е финансирането на Левски.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 04 фев 2014 08:56

Думите на Лупи нямат абсолютно никакво значение. Важното е само едно - какво прави. Думите му по принцип са едни общи приказки и пожелания и нищо повече. Фактите към днешна дата обаче са такива - заплати се плащат толкова редовно, колкото не е било от 3-4 години насам. От къде идват парите за тях, на мен ми е все тая. За теб щом е изключително важно и показателно какво той говори, ок, твоя работа. Все пак, добре е когато анализираш думите му и вадиш заключения, да си припомниш, че вашия хубостник използва същите похвати - от еднастрана разтягане на локуми и обещания, а от друга страна наличие на скрито финансиране, при това, повтарям, в доста по-големи мащаби в сравнение с ЦСКА. Всички тия милиони се трупат като дълг на клуба ви, никой не ги дава просто така, заради сините ви очи и рано или късно някак ще трябва да се връщат. С думи прости - първо виж гредата в собственото си око...
[/center]

PR_CSKA
Контакти:

Мнениеот PR_CSKA » 04 фев 2014 10:19

В подуяне от къде идват парите е ясно, но въпроса е защо спряха да идват. Там има една връзка между Главбулгарстрой и Иво Тонев /Разбиарй ББ/. Та предлагам Сектор А да се прекръсти на трибуна Иво Тонев. Може и в цветовете на седалките жълто синьо да му се направи портретче. Да е жив спомена................

Върни се в “Архив”