Кашчей написа:vaskonti написа:Tommi написа:vaskonti написа:Точно левскар ли намери да говори за неясно и скрито финансиране?
Що ли се учудвам де...
По-добре да е скрито, отколкото да се изтъпанчи пред медиите и да говори нелогични неща.
То понеже Батков е просто извор на логика и трезва мисъл.
Мисълта ми е друга - при вас нещата не само, че са по-скрити, ами и мащабите са в пъти по-големи. Освен, че имате трима нападатели с обща заплата минимум 40к евро, правите и опити да строите, айде ако не стадион, то поне трибуна за 6 милиона само до тук. От къде тия пари, след като в последните 5 години на практика нямате и един читав приход? По думите на Батков Левски не финансира проекта - в загадката се пита какво получава този, който го финансира? Временни удостоверения? Само не ми пробутвай и ти оная нелепост за "законната черна каса".
И на тоя фон си седнал да държиш сметка и да се присмиваш на Томов, че криел финансирането на ЦСКА?

Васко, не иде реч за финансирането, а за спонсорите-това са две различни неща. Моля те, не ми казвай, че един отбор се финансира само от спонсори!
Би ли ми обяснил каква е разликата - защо не е проблем скритото финансиране на Левски, а е проблем скритото финансиране на ЦСКА? Само заради изказванията на Томов и съответно Батков? Айде моля ти се... Томов поне ти казва какво се получав насреща - временни удостоверения - дали е нелепо или не, това е отделен въпрос. И това е проблем, а не е проблем, че срещу страничното финансиране на Левски не се казва кой какво получава? Ти остави това, ами и никой не смее да зададе ребром въпроса от къде идва това финансиране! Но ти отново не виждаш нищо нередно в това, а се ровиш по търговски закони да ми обясняваш защо временните удостоверения на Томов нямат стойност и тем подобни глупости?
Tommi написа:vaskonti написа:Tommi написа:vaskonti написа:Точно левскар ли намери да говори за неясно и скрито финансиране?
Що ли се учудвам де...
По-добре да е скрито, отколкото да се изтъпанчи пред медиите и да говори нелогични неща.
То понеже Батков е просто извор на логика и трезва мисъл.
Мисълта ми е друга - при вас нещата не само, че са по-скрити, ами и мащабите са в пъти по-големи. Освен, че имате трима нападатели с обща заплата минимум 40к евро, правите и опити да строите, айде ако не стадион, то поне трибуна за 6 милиона само до тук. От къде тия пари, след като в последните 5 години на практика нямате и един читав приход? По думите на Батков Левски не финансира проекта - в загадката се пита какво получава този, който го финансира? Временни удостоверения? Само не ми пробутвай и ти оная нелепост за "законната черна каса".
И на тоя фон си седнал да държиш сметка и да се присмиваш на Томов, че криел финансирането на ЦСКА?

Точно това обяснявам. Батков си мълчи за финансирането (негово право е), а не говори за спонсори, които са дали няколко милиона лева, ама се крият.
И е хубаво да свиквате с държането на сметка и присмиването, защото като станете публично дружество финансите около клуба ви ще станат с една идея по-прозрачни от нашите, например.

Вече ще има изисквания за разкриване на периодична информация като тримесечни финансови отчети и други неща.
Това за тримесечните отчети вас не ви ли засяга? Как ще впишете 6 милиона за стадиона, които Левски не дава, но кой знае защо май ви се пише като дълг? А ако не се пише като дълг, защо някой е решил да налива толкова пари на Батков, при това без да рекламира нещо поне, защото сте много готини ли?