Гари Родригес(Стъридж) - фен тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: В Испания: Левски взима 5 млн. за Гари

Мнениеот Eminem » 27 яну 2014 19:03

Гари казва, че е подписал за 4 години и половина, а в техния сайт пише, че е до края на сезона. Иди разбери.

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 27 яну 2014 19:05

Eminem написа:Гари казва, че е подписал за 4 години и половина, а в техния сайт пише, че е до края на сезона. Иди разбери.

Ми не знам колко е дълъг сезона за Елче :lol:
Изображение

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 27 яну 2014 19:09

Eminem написа:Гари казва, че е подписал за 4 години и половина, а в техния сайт пише, че е до края на сезона. Иди разбери.

Представям си Родригес изтъпанчен пред камерите:"Eлче ще ме пробват за 6 месеца и ,ако ставам ще ми удължат договора с 4 години!"
Явно егото му пречи,ходи го разбери! 8-)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 27 яну 2014 21:28

Левски_с_дубъла написа:„Агитката на Левски завинаги ще остане в моето сърце. Един ден искам да се върна в Левски, защото това е най-невероятната публика, която съм виждал до този момент през моя живот. Винаги подкрепят Левски, което е хубаво. Усещах, че те ме обичат много, а аз тях също. Много съм благодарен на всички в Левски“, продължи холандецът.

Сбогом , големецо !!! ИзображениеИзображениеИзображение Защо вашия Спаско не може да се задържи в Секунда?

Защото работи за литър на час, какви секунди и минути те гонят
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
donDiego

Re: Гари Родригес(Стъридж) - фен тема

Мнениеот donDiego » 27 яну 2014 21:36

Лошо няма, нека се развива, но защо тогава отказа пробите в Уест Хям за една седмица, а отиде на проби за 6 месеца :roll: глуповата постъпка. Заплатите във ПШ са тройно по-високи от за средняк в Ла Лига
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 28 яну 2014 11:29

Средняк :? 17-о място :!: Брат ми седя снощи да ги погледа и ми вика после: "Тия са по-зле от Левски, бе - той пак ще си е звездата на отбора" :mrgreen: :lol: Трагедия, според него нямат шанс за спасение тази година, не че Уест Хям имат, де :roll: А, това Стъридж отгоре направо изтрепа постата :mrgreen: :lol: И накрая нещо забавно Изображение
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 28 яну 2014 15:27

boabbb написа:Средняк :? 17-о място :!: Брат ми седя снощи да ги погледа и ми вика после: "Тия са по-зле от Левски, бе - той пак ще си е звездата на отбора" :mrgreen: :lol: Трагедия, според него нямат шанс за спасение тази година, не че Уест Хям имат, де :roll: А, това Стъридж отгоре направо изтрепа постата :mrgreen: :lol: И накрая нещо забавно Изображение

Това забавното го има мнооооого отдавна.Намери си с теменужката,по-яко е.
Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 28 яну 2014 17:18

Вероятно е 6+4 и тези 4 автоматично ще се активират ако Елче останат в примера, изпаднат ли е ясно, че Гари няма да играе в секунда и за да не му плащат неустойки за това подписва така.
Изображение

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 03 фев 2014 17:04

Темата е изчерпана, при необходимост да се пише в тази за бивши играчи

Върни се в “Архив”