07 ноември 2009 17:57 ot DB
"Ще изведа ЦСКА до титлата", обещал наставникът
Треньорът в оставка на вицешампионът ЦСКА Любослав Пенев оттегли днес депозирания от него документ за напускане пред шефовете на клуба, разбра ***.eu от отлично информиран източник.
По-рано днес Пенев е провел среща с част от феновете на червените, след която е променил решението си да подава заявление за напускане, като гарантирал, че остава начело на клуба.
"Реших да оставя личния интерес на заден план и да направя компромис в името на тима, така че ако ми бъде гласувано доверие от собствениците ще продължа да водя ЦСКА. Имам сериозна подкрепа от запалянковците и тя ми дава сили да продължа напред, но сега е най-важно всички верни армейци да подкрепят още по-силно отбора в този труден момент, за да можем да преодолеем неприятностите и да стигнем до титлата", отсякъл специалистът
Любо Пенев!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- child in time
- Контакти:
Re: ЛЮБО оттегля оставката си
Някои стари мой виждания за Пенев се оправдаха! Продавахме по гръбначни мекотели в ресторанта това лято!

БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

ДАНО
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
http://www.sportline.bg/news/48525/
Любо-пред-феновете-Спокойно-оставам
ето и потвърждение по въпроса от малко по-сериозен сайт от предния
Любо-пред-феновете-Спокойно-оставам
ето и потвърждение по въпроса от малко по-сериозен сайт от предния
понякога и най-често тия *** лъжат , но има и случаи когато наистина са първи и прави
а дано това е от тия случаи последните
ЛЮБО ПЕНЕВ !!!!

ЛЮБО ПЕНЕВ !!!!
bravo na nego
Re: Любо ще води отбора до понеделник!
Popcorn,Делянски,вие сте разумни хора-оставете го този да се маха,поне като мъж да си тръгне!Разберете,че и загубата на титлата миналия сезон,и сегашното състояние са по вина именно на Любо Пенев.Един-два случайни проблясъка не променят картината-ЦСКА няма никакво развитие като игра,не се вижда и идея за нещо по-добро от блъскане на топката напред...Сбъркана физическа подготовка,сбъркана химия(както щете го разбирайте),после футболистите виновни...С него нито шампиони ще станете,нито ще се промени играта ви.
Между другото новите шампиони поведоха в Бургас
Между другото новите шампиони поведоха в Бургас

СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Re: Любо ще води отбора до понеделник!
Не за дълго..
Аз вече отказвам да се вълнувам от глупостите. Не че много ме е еня кой точно ще води вашия отбор. Обаче не усещате ли, че ни правят на маймуни.
Първо се говори за достойнство, за мъжкарство, световен професионализъм, дрън - дрън...
После - ами феновете това, играчите онова, и понеже много ме помолиха шефовете.
Или Любо първо действа, после мисли, което е ок като човешко качество, но е кофти за треньор на отбор с претенции.
Или Любо се е навел по някакви причини (финансови или бой или заплахи некви други), което па е абсолютно недостойно.
Не злорадствам. Да ви е честито - новият стар треньор. С него ЦСКА има шансове.
Обаче може ли без толкова пушилка, мама му стара...Наистина, това са циркаджийски истории...
Първо се говори за достойнство, за мъжкарство, световен професионализъм, дрън - дрън...
После - ами феновете това, играчите онова, и понеже много ме помолиха шефовете.
Или Любо първо действа, после мисли, което е ок като човешко качество, но е кофти за треньор на отбор с претенции.
Или Любо се е навел по някакви причини (финансови или бой или заплахи некви други), което па е абсолютно недостойно.
Не злорадствам. Да ви е честито - новият стар треньор. С него ЦСКА има шансове.
Обаче може ли без толкова пушилка, мама му стара...Наистина, това са циркаджийски истории...