Левски - Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Мнениеот milen.hristov » 01 фев 2014 15:51

tzvetan_tee написа:ДО СЕГА:

Освободени - Йордан Милиев, Алехандро Перез, Димитър Везалов, Илиан Йорданов / ОЦЕНКА: Отличен 5.75 (ако бяха махнали и Пл. Димов - 6.00!)
Привлечени - Аймен Белайд, Павел Чмошв, Антон Огнянов, Валери Божинов / ОЦЕНКА: Отличен 5.50 (за 6.00 ще трябват класен ляв бек + крило)

Към момента - Браво, Ице!!!

Все си мисля, че оценки за входящи трансфери могат да се дават през май месец, то и аз мога да привличам играчи с визитки или показали качества в миналият си клуб, но ако накрая отборът не е шампион, значи не съм си свършил добре работата(все пак може и да си прав, но е още много рано). Успех на Ицо

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 01 фев 2014 15:53

На Иво Тонев хората няма ли да го събличат?!? http://www.vsekiden.com/120754/bozhinov ... -za-tsska/
Ааа забравих Наско го няма вече........

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 01 фев 2014 15:55

turbogena написа:
THE G.A.M.E написа:
Andrew Eldritch написа:Както писах в темата за очакванията от пролетния сезон:

1. Левски

другите да се подреждат както искат

Абе от към играчи, ще ги докараме добре нещата.

Но мен ме притеснява треньорският пост.

И мен. :(
Сухия е Левскар и добър мотиватор ,но все си мисля ,че няма нужните качества да води нашия отбор. Все пак в момента той е начело и получава пълна подкрепа. Айде да идват тия контроли ,за да видим как седят на терена. :)
Лично аз имам големи очаквания към защитната двойка - Чмовш и Белаид.

То и Петев беше начело на отбора, но не получи пълна подкрепа

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Мнениеот tzvetan_tee » 01 фев 2014 15:55

milen.hristov написа:
FC_LEVSKI написа:Успех на Божинов!Точно в този момент имаме нужда от класен играч и се надявам бързо да влезне във форма!

А за това какво слуша,Жоро Метъла да не беше добър като не слушаше чалга?

Чалгата е по-слушана от рока поне в България, това означавали, че е по качествена. И тези които слушат чалга означавали, че са по-качествени от хората слушащи рок, защото слушат по продвана музика

Обратното твърдение също няма да е истинно, така че сравнението е правилно.
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Мнениеот tzvetan_tee » 01 фев 2014 15:56

milen.hristov написа:

Освободени - Йордан Милиев, Алехандро Перез, Димитър Везалов, Илиан Йорданов / ОЦЕНКА: Отличен 5.75 (ако бяха махнали и Пл. Димов - 6.00!)
Привлечени - Аймен Белайд, Павел Чмошв, Антон Огнянов, Валери Божинов / ОЦЕНКА: Отличен 5.50 (за 6.00 ще трябват класен ляв бек + крило)

Все си мисля, че оценки за входящи трансфери могат да се дават през май месец, то и аз мога да привличам играчи с визитки или показали качества в миналият си клуб, но ако накрая отборът не е шампион, значи не съм си свършил добре работата(все пак може и да си прав, но е още много рано). Успех на Ицо

Прави си ще видим след време, но сравнявайки с предишни "трансферни прозорци" сме добре. Аз лично съм най-доволен, че вече Левски не е благотворително дружество и няма да има хора само на заплата.
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 01 фев 2014 16:03

Крумов не ме е впечатлил с нищо през тази година в Берое, все пак му желая успех с Левски. И да внимава, че на него му остана да си вкара автогол на полуфинал или финал за купата ;)

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 01 фев 2014 16:38

milen.hristov написа:

Някои от нас знаят качествата на тези футболисти. Не са отлични трансфери, но са добри. Кажи си, че не ти се говорят положителни неща за Левски и толкоз. Ама Левски не започва и не свършва с твоя любим Сираков, който толкова се изложи при последния си престой, че вече ми е извън всякакви класации.

xxxteo
Контакти:

Пламен Крумов и неговите качества

Мнениеот xxxteo » 01 фев 2014 16:47

Има ли запознати с играча и с неговите качества като цяло? Пускам темата поради това,че нямам наблюдения върху играча,а бих искал да чуя мнението на запознати за въпросния футбалер.

sandi74

Re: Пламен Крумов и неговите качества

Мнениеот sandi74 » 01 фев 2014 16:52

За Берое горе-долу биваше.При вас незнам как ще е,ама имайки предвид какви ги свършиха Иво Главата и Везалов и с този нищо добро не ви чака.Явно сте мазохисти щом продължавате да вземате играчи от Берое.

Потребителски аватар
greenlandia

Re: Пламен Крумов и неговите качества

Мнениеот greenlandia » 01 фев 2014 16:54

Крумов е въздух под налягане ! Момчето има качества ,но прави безобразни грепки и то все фрапантни! Но като за Вас става.
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

Върни се в “Архив”