Левски се прицели в Артур Енрике, твърдяд източници близки до Синия клуб. Според запознати, левият бек на Ботев Пловдив може в най-скоро време да акостира на „Герена“. Бразилецът се превърна в излишен заради квотите за играчи от страни извън ЕС.
Другите играчи в Ботев, които запълват квотата за чужденци са Вандер Виейра и новите попълнения Феребори Доре и Юнес Хамза.
Станимир Стоилов рядко разчита на Енрике в титулярния си състав и е склонен да се радели с футболиста. В същото време пък Левски има нужда от ляв бек, след като договорът на Нуно Пинто не бе подновен. Вариант за поста е Орлин Старокин, но той все по-често е използван от Антони Здравков като централен халф. Спряганият за сигурно ново попълнение Фернандо Перейра Уолас пък бе отпратен, след като не се справи убедително.
Ръководството на Левски ще направи опит да си осигури Енрике възможно най-скоро, защото сините заминават за подготвителен лагер в Кипър в края на седмицата и ще опитат да завършат, колкото се може по-голяма част от селекцията преди да отпътуват за Острова на Афродита.
Левски - Зимна подготовка,трансфери 2014 год.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- milen.hristov
- Контакти:
Re: Зимна подготовка,трансфери 2014 год.
Това според мен за Енрике не е вярно. Той е в групата на Ботев, които утре отиват в Кипър. Ако не им трябваше, нямаше да го взимат, а щяха да го продадат или да се разделят, както го направиха с Домо, Костов, Дяков и т.н.
ЩЕ тренираш повече и искарашtony187 написа:blue atak написа:Тони влизаи ти ляво крило
Със сигурност ще имам повече желание да играя за Левски от колкото целия отбор на Герена в момента но няма да издържа 90 минути братле![]()
![]()
, аз играя тук в Бразилско отборче и до тук.

Домовчийски: Бих се върнал в Левски
"На драго сърце бих се върнал в Левски". Това заяви пред ТV7 Валери Домовчийски. Нападателят на Ботев Пловдив все още има договор с клуба, но не е желан в тима и продължава да си търси нов отбор.
Добре ще бъде, ако се завърне в отбора.
"На драго сърце бих се върнал в Левски". Това заяви пред ТV7 Валери Домовчийски. Нападателят на Ботев Пловдив все още има договор с клуба, но не е желан в тима и продължава да си търси нов отбор.
Добре ще бъде, ако се завърне в отбора.
Кое ще му е доброто, ако се върне Домовчийски ? Да имаме три дървета в нападение ?! Айде, няма нужда, тия достатъчно ни тровят нервите. Иначе аз се надявам Старокин да остане. Последните няколко мача от полусезона наистина бе един от най-добрите на терена, игра с много желание и мисля, че ще е полезен през пролетта 

TodorT написа:Кое ще му е доброто, ако се върне Домовчийски ? Да имаме три дървета в нападение ?! Айде, няма нужда, тия достатъчно ни тровят нервите. Иначе аз се надявам Старокин да остане. Последните няколко мача от полусезона наистина бе един от най-добрите на терена, игра с много желание и мисля, че ще е полезен през пролетта
Напълно съм съгласен.Домовчийски няма място в този отбор.Лично мнение!
monitor42 написа:TodorT написа:Кое ще му е доброто, ако се върне Домовчийски ? Да имаме три дървета в нападение ?! Айде, няма нужда, тия достатъчно ни тровят нервите. Иначе аз се надявам Старокин да остане. Последните няколко мача от полусезона наистина бе един от най-добрите на терена, игра с много желание и мисля, че ще е полезен през пролетта
Защо да няма място ? Генков и Maкриев да не са с нещо повече от него ?

Последна промяна от LSFC 1914 на 30 яну 2014 18:11, променено общо 1 път.
- ralka_levskarka
- Контакти:
Стига с този Домовчийски, като го искахме, се направи, че нямало да се връща в България и след 2 месеца какво? Айде в Ботев, да си ходи сега в Б група, където го искат.
Иначе..
Valentin Grantcharov
Венци Христов до часове в Левски !
Like · · Share · Yesterday at 5:04pm near San Pedro de Alcántara, Spain ·
Иначе..
Valentin Grantcharov
Венци Христов до часове в Левски !
Like · · Share · Yesterday at 5:04pm near San Pedro de Alcántara, Spain ·
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
LSFC 1914 написа:monitor42 написа:TodorT написа:Кое ще му е доброто, ако се върне Домовчийски ? Да имаме три дървета в нападение ?! Айде, няма нужда, тия достатъчно ни тровят нервите. Иначе аз се надявам Старокин да остане. Последните няколко мача от полусезона наистина бе един от най-добрите на терена, игра с много желание и мисля, че ще е полезен през пролетта
Защо да няма място ? Генков и Maкриев да не са с нещо повече от него ?Тези двамата са най-големите дървета в отбора...,а вие да ми говорите, че няма място за Домо
Добре бе братле , повечето от нас сме на мнение да се махнат тези двама дървари , искаме да се отървем от тях, а ти искаш още един дребен дървар да имаме ли? Моля ти се.
tony187 написа:LSFC 1914 написа:monitor42 написа:TodorT написа:Кое ще му е доброто, ако се върне Домовчийски ? Да имаме три дървета в нападение ?! Айде, няма нужда, тия достатъчно ни тровят нервите. Иначе аз се надявам Старокин да остане. Последните няколко мача от полусезона наистина бе един от най-добрите на терена, игра с много желание и мисля, че ще е полезен през пролетта
Защо да няма място ? Генков и Maкриев да не са с нещо повече от него ?Тези двамата са най-големите дървета в отбора...,а вие да ми говорите, че няма място за Домо
Добре бе братле , повечето от нас сме на мнение да се махнат тези двама дървари , искаме да се отървем от тях, а ти искаш още един дребен дървар да имаме ли? Моля ти се.
Имаме си нападатели дано да пролет да земат да вкарват трявба крило халф и бек да земем навреме да се обиграват на лагера