Любо Пенев!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Любо Пенев подаде оставка
Даже не ми се пише вече.... Прав е Грозданов, че вече сме счупили тъпомера в БГ-футбола, а не само там. Много ми се иска да спазя добрия тон и да поразсъждавам, но вече "не`ам нерви!!!" Затова ще си го споделя с всички вас: Гадни, мръсни, неграмотни и нечистоплътни хора управляват и БФС, и клубовете. В конкретния случай Титан-ите си показаха селяндурско-мутренската философия на недосегаеми феодали. Ето затова в неделя отивам на мача със Славия - да псувам по тях и по некадърните и недъгави псевдо-футболистчета. А на себе си, като си тръгна след 1-то полувреме, `щото 90мин гавра с топка не ми се гледа, ще си забраня да гледам БГ-футбол. Може за много от вас, скъпи фенове, и да не съм прав, но на мен вече ми писна от простотия, простащина, дебелоочие, нискочелие, некадърност, мързел, безхаберие, некомпетентност, дребнавост, мишкуване, хитреене, замазване на очи, и така мога да продължа още много... Титан-и, ДА ВИ Е*А В ГЛАВИТЕ АЛЧНИ И ПРОСТИ - П*ТКА ДА НЕ ВИДИТЕ!!! Вместо *-та може да си сложите "а", `щото вие сте си видни и лични гейковци, нещастни боклукчии.
- Unforgiven_M
- Контакти:
ЕВАЛЛА, Любо!
Един истински мъж не може да оставя хората да се подиграват нагло и явно с него.
Жалко че искаше да работиш професионално, но собствениците не са дорасли до твоето ниво.
С такава политика Борисов показва качества да изземе скункса на Батков.
В Любо и Балъков виждах новото поколение треньори които разбират играта и искат да станем държава с нормални футболни отбори, но явно докато хората които дават "парите" са със селски манталитет - няма да стане. Не мога да си обясня кой нормален човек ще подбива авторитета на треньора си на всеослушание и ще иска от него да гради отбор и играчите да го уважават. Това е нонсенс.
Любо направи единственото правилно нещо - тръгва си. Цирка може да стане по голям ако не искат да го пуснат обаче...
Един истински мъж не може да оставя хората да се подиграват нагло и явно с него.
Жалко че искаше да работиш професионално, но собствениците не са дорасли до твоето ниво.
С такава политика Борисов показва качества да изземе скункса на Батков.
В Любо и Балъков виждах новото поколение треньори които разбират играта и искат да станем държава с нормални футболни отбори, но явно докато хората които дават "парите" са със селски манталитет - няма да стане. Не мога да си обясня кой нормален човек ще подбива авторитета на треньора си на всеослушание и ще иска от него да гради отбор и играчите да го уважават. Това е нонсенс.
Любо направи единственото правилно нещо - тръгва си. Цирка може да стане по голям ако не искат да го пуснат обаче...
- Unforgiven_M
- Контакти:
Днес ръководството на ПФК ЦСКА ЕАД в лицето на Г-н Димитър Борисов получи в писмен вид депозирана оставката на старши треньора на представителния отбор на клуба Любослав Пенев. Г-н Борисов е силно изненадан от това решение на старши треньора на ПМО и го намира за прибързано и необмислено, още повече, че до настоящия момент Любослав Пенев се е ползвал с абсолютното доверие и подкрепа на клубното ръководство.
Майко мила.... То бива наглост и дебелоочие, ама чак пък толкова.... Бил силно изненадан... Смешко неземен...
- bat Varban
- Контакти:
Колко Левскари защитиха Пенев , прочетох доста мнения. Наистина се оказа мъж на място. И сега ще доиде някои майстор Миро и ще вика "Играли сме добро ала сме немали шансу"
Ами то май на всички им писна от простотиите в нашия футбол. Защо трябва ние феновете да берем срама на някакви си некадърници независимо от цвета на фанелката!
- unist_gp
- Контакти:
Любо се маха да не гледа срама как ще тарашат касите на Армията в неделя
Истината е,че ЦСКАто от времето на Пенев, няма нищо общо с ЦСКАто от наши дни. И да не забравяме,че и Пенев се водеше собственик на отбора преди да го хариже на мутрите, така че и днес се има повече от нормален тренер. Аз си мисля,че Стойчо младенов е направил нещо, както едно време като изгониха Гочето от ЦСКА.

Истината е,че ЦСКАто от времето на Пенев, няма нищо общо с ЦСКАто от наши дни. И да не забравяме,че и Пенев се водеше собственик на отбора преди да го хариже на мутрите, така че и днес се има повече от нормален тренер. Аз си мисля,че Стойчо младенов е направил нещо, както едно време като изгониха Гочето от ЦСКА.
Всичко, което може да се каже, се каза назад, изчетох всичко, много ми е болно, призовавам всички, които могат да са на стадиона да подкрепят Любо, да разберат всички журналя и псевдо собственици какво мислим. Аз не виждам сега кой може да ни е трениор, кои ще слугува на боклюците, а и оня ми ти бил силно възмутен. А бре аланколу, ти Баткофф ли копираш по малоумие, че да правиш такива изцепки по медиите... нямам думи просто

- love_hurts
Смях ! Евала на Любо опита се да изгради дисциплина, не се поучи ... Скоро ще изпаднем съвсем в немилост. Тези смешници ще се помислят съвсем за недосегаеми !
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !
ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......
- delqnski47
- Контакти:
Не смятам че Титан мисли лошо на клуба и заради това ще върнат Любо!По точно те ще му паднат на колене,но дали той ще се съгаси е отделен въпрос!
ЛЮБО ОСТАНИ!ЗАВИНАГИ ЕДИН ОТ НАС
ЛЮБО ОСТАНИ!ЗАВИНАГИ ЕДИН ОТ НАС

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Мисля че, Титан няма да приемат оставката на Любо, но се съмнявам дали той ще иска да остане