Любо Пенев!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Re: против чичовото

Мнениеот k_oleto » 06 ное 2009 20:40

Xanko написа:Само ще кажа погледнете кои са пиянките тях май Любо не ги е докарал, а ги наследи защото те са от години хрантутници в тоя клуб пример Данчо тъч.

да, де, ма според Борисов са били 20 човека, според П. Виданов 16, а има наказани 9 ?

Потребителски аватар
АСМ1899
Контакти:

Re: Любо Пенев подал оставка ?

Мнениеот АСМ1899 » 06 ное 2009 20:45

Никога не ми е допадал Любо Пенев! Това обаче не е било причина да не признавам успехите му като футболист! Дали е добър треньор е въпрос с много отговори и трудно може да се прецени засега! Показа друго обаче, че има силен характер и каква е ролята на треньорите в България- никаква! Всички плюем треньорите при загуба, а то се оказа, че от тях май нищо не зависи! Когато върнаха ония пияндета казах, че Любо трябва да подаде оставка ако е мъж! Ами направи го човека! Май няма друг такъв в България ? Май всички други са женски детеродни органи?

ПП
И как така издънките станаха 20? Като е занел точно колко са "принципният и морален" собственик на ЦСКА какво е направил той по въпроса?
Последна промяна от АСМ1899 на 06 ное 2009 20:51, променено общо 1 път.
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!

killamasta
Контакти:

Re: Любо Пенев подаде оставка

Мнениеот killamasta » 06 ное 2009 20:52

Да го оставят Любо да работи и ще видиш дали няма да го задмине ;)

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 06 ное 2009 20:54

Аз като левскар, нормално е да не взема отношение по случая. Но яд ме е, и ми е гадно, защото Любо Пенев си отстояваше позицията, а това днес е рядкост, рядко има такива личности. А и нали виждам... ЗА ДА ИМА СИЛЕН ЛЕВСКИ, ТРЯБВА ДА ИМА СИЛЕН ЦСКА. Така, че Пенев, според мен, работеше в тази насока. Естествено, че не е бил безгрешен, аз лично не харесвах постоянните му мрънкания срещу съдиите през пролетта, но си личеше, че се усъвършенстваше. Така, че Любо е нужен на българския футбол. Такива като него, Мъри, Балъков, Илиян Илиев могат да извадят футбола ни от блатото.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 06 ное 2009 20:55

killamasta написа:Да го оставят Любо да работи и ще видиш дали няма да го задмине ;)

Така е,трябва да му се даде шанс,може и да го задмине,не съм казал,че е слаб треньор,напротив.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

botevplovdiveoe
Контакти:

Мнениеот botevplovdiveoe » 06 ное 2009 20:57

Не искам да се бъркам във вашите си неща,но според мен оставката на Пенев не трябва да бъде приета.Практиката в България през 3 месеца да се сменя треньора е едно от доказателствата колко непрофисионално се работи в българския футбол.Пенев няма вина,че играчите решили да пият и че Базел примерно лятото купуват Александър Фрай,а ЦСКА купуват Лимона...
КАУЗА КОЛЕЖА!

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 06 ное 2009 21:10

Жалко за чичовото... Аз лично не исках да си я подава, но постъпи много мъжки :!:
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

Tormentor
Контакти:

Мнениеот Tormentor » 06 ное 2009 21:14

Браво Любо! Отново показа на всички как трябва да се държи един мъж!

А тези тъй наречени собственици очевидно за нищо не стават.

Любо може и да е допускал грешки, но беше професионалист и си остана такъв. Тезата, че който дава парите поръчва музиката е само български патент и затова стигнахме дъното с българския футбол.

Един собственик който е истински миниджър и разбира от управление на бизнес и хора ни би си позволил да отменя решенията на треньора пред пресата. Дори и да не е съгласен с тях би разговарял с треньора на четири очи и би му помогнал да се развива с отбора. Затова обаче се иска елементарна управленска култура а не български манталитет!

А и какви пари точно са дадени, че нещо не разбирам! Ако има нещо дадено то е само това което клубът е спечелил от УЕФА. Останалото са куп задължения и нищо повече.

Я идете и вижте в каква мизерия тренират децата на този велик клуб. Та те елементарни човешки условия нямат! Няма тоалетни! Да не говорим за лукс като екипчета! Човек и да иска да им купи няма от къде - магазинът празен. А после от ръководтсвото рев, че нямало пари. От къде да дойдат тези пари. Дори и да искаш да дадеш някой лев няма за какво! Да не говорим за терени и др. придобивки.

С българската теза, че който дава парите поръчва музиката стигнахме до там, че в юношеските формации се налагат футболисти които и хабер си нямат от футбол а после се чудим защо и в ЦСКА и ФК Подуене, че и в националния тъй наречените професионалисти правят елементарни грешки който дори и децата не бива да правят!

Хайде някой да си отвори очите, че станахме за смях пред целия свят с простотиите си!

Потребителски аватар
bat Varban
Контакти:

Мнениеот bat Varban » 06 ное 2009 21:14

Жалко, стоеше си добре на мястото, и не се заяждаше излишно с нас. Евала и за отстраняването на пиандурите.
По добре да смените шефовете.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 06 ное 2009 21:17

Angoff написа:Ако не дойде треньор със сериозна дисциплина , представете си ги тия лекенца,как няма да излизат от кръчмите ...

И кой треньор ще дойде сега, като види, какво го очаква - да бъде пионка и безгласна буква. Ще дойде най-много някой, който на приказки ще е мъж, а на практика ще е мишка.
Много ме е яд наистина, за това което стана с Любо. Човекът е пич, направи това, което трябва да се направи, но пернишките орки май се оказаха, че са без панталони.
Докато футболните шефове продължават да се бъркат в спортно-техническите неща на отборите, футболът и моралът на футболистите ни ще бъде на дъното.
Последна промяна от ehh на 06 ное 2009 21:19, променено общо 1 път.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Върни се в “Архив”